PERSONLIG: UNGDOMSSTIDEN (tettut96)

PERSONLIG: UNGDOMSSTIDEN

"kan du ikke skrive noen litt mere personlige innlegg i blandt?" - LeserNå er det virkelig lenge siden jeg har satt meg ned foran macen og faktisk tatt meg tid til å skrive. I det siste har det vært så mye å gjøre, absolutt hele tiden. Enten så er det lekser, prøver, trening og venner, eller så er det familien eller noe annet tull som gjør at tiden ikke går til så mye annet enn å stresse rundt overalt hele tiden. Men nå er det ikke så veldig mye å gjøre, hvertfall ikke de neste dagene. 

Men etter vinterferien, da begynner det. Da begynner helvete som vi alle har gruet oss til helt siden vi begynte i 8.klasse. Jeg kan huske det som om det var i går. Jeg var liten, mindre enn det jeg er nå. Jeg var usikker og redd. Redd for hva som kom til å møte meg på dette store nye stedet. Nye mennesker, ny skole og nye lærere. Alt var nytt, og ALT for stort for lille meg. Tiden i 8.klasse var bra. En tid hvor jeg faktisk hadde tid til annet enn skole og lekser, hvor jeg faktisk hadde tid til å prioritere venner fremfor alt annet. Alt var fantastisk. Vennegjenger som tidligere på barneskolen hadde holdt sammen, ble splittet opp, personer forandet seg og det ble dannet nye "gjenger" på skolen. 9.klasse gikk forsovet ut på mye av det samme, men her begynte til å spisse seg til. Vi ble bedre venner, og de som kanskje ikke hadde så mange begynte å føle seg mer utenfor. Jeg for eksempel, ante ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde et dilemma. Et dilemma om hvem jeg skulle velge ut som mine venner. Det viste seg faktisk at med tiden som gikk, så klarte jeg få dette til å skje automatisk, og nå jeg er veldig fornøyd med den herlige jentegjengen vi har klart å danne oss. 

Men ungdomsstiden er ikke enkel, og det er jeg helt sikker på at jeg ikke er alene om. Det er så mye som skjer. Man er usikker på seg selv, har lyst til å prøve ut nye ting og leve livet, og jeg er helt sikker på at det er flere enn meg som tenker sånn. Fra slutten av 9.klasse og helt frem til nå har jeg hatt mye å styre med og mye som ikke har blitt fortalt på bloggen. Men heller ikke alt egner seg til å bli fortalt på bloggen. Men bloggen har virkelig hjulpet meg igjennom dette, og ikkeminst dere herlige leserne mine. Hadde det ikke vært for dere, og for bloggen, vet jeg virkelig ikke hva jeg skulle gjort her i verden. Tusentusen takk. ?

Nå begynner jeg å bli stor. Kanskje ikke på utsiden, men mer og mer inni meg kan jeg kjenne at jeg blir eldre. Jeg begynner å forberede meg til eksamen og jeg gleder meg så uendelig mye til å begynne på vidregående. Vennene jeg har nå er som sagt supre, og jeg kommer til å savne de utrolig mye, selvom det samtidig skal bli deilig å få seg nye venner og et nytt miljø. Jeg håper ting blir bedre og lettere. Jeg håper på en ny start rett og slett. 

Noen andre som har hatt det sånn som meg? -Thea <3


  14 kommentarer i "PERSONLIG: UNGDOMSSTIDEN"

Postet av: Mathias Folke Nordby
SV : Leser altid din jeg ;)
08.02.2012, 15:39
URL: http://folke91.blogg.no/
Postet av: haem9998
Hei! Veldig bra og fint skrevet! Det var også veldig fine bilder !! :=) Jeg vet ikke helt om jeg er enig,fordi jeg har ikke startet på ungdomsskolen enda, men skal det til høsten :D Og det gleder jeg meg til!! :P

Dere så ut som herlig gjeng!! <3
08.02.2012, 15:43
URL: http://haem9998.blogg.no/
Postet av: Camilla
Elsker bloggen din, virkelig. Må si meg enig i mye av det du skriver. Jeg går i niende nå, og på begge årene jeg har gått på ungdomsskolen har jeg hatt krangler med venner. En i åttende og en i niende, begge med mine beste venner. Jeg har vært igjennom mye, moren min døde av kreft for to år siden, så jeg har både kuttet meg en gang, tør ikke gjøre det mer, og fingern har vært i halsen min flere ganger. Jeg er ekstremt usikker på meg selv aka kroppen min. Er 158 høy, veier 52-53. BMI'en min er normal, men vekten ligger feil steder på kroppen. Såja, ungdomsskolen er en helt jævelig tid, men alle overlever, og kommer til et bedre miljø på VGS. Må si at dette innlegget var utrolig støttende, kunne sagt så mye mer om hva jeg har vært igjennom, men det hadde vel blitt en stil. Lykke til med resten av tiende, og stå på!
08.02.2012, 16:08
Postet av: hannegje
kjempespennende å lese! synes det er bra med slike innlegg, du kan både forstå og kjenne deg igjenn i det! Jeg håper du får en ny start og mange gode venner, du virker som ei kjempekoselig jente! <3
08.02.2012, 16:35
URL: http://hannegje.blogg.no
Postet av: Ingrid og Amalie
Utrolig bra skrevet!! Jeg bare elsker bloggen din <3

- Ingrid
08.02.2012, 18:29
URL: http://nika4.blogg.no
Postet av: Elise
Fint skrevet! Gleder meg kjempe mye til å starte på Vgs til høsten, ny start og nye venner:)
08.02.2012, 19:39
Postet av: Mina
Fantastisk skrevet! Jeg kjenner meg igjen i det første, men ikke det siste. Byttet skole i 7 var redd og valgte feil gjeng. Haha, sånt skjer!

Elsker bloggen din!! Og du er sykt pen!!!!
08.02.2012, 19:57
URL: http://tettut96.blogg.no
Postet av: Emilie
åå, theaa! Jeg er på akkuratt det samme stedet som du er nå! Ungdomsskolen er overhodet ikke lett, og jeg kan husker det som om det var igår da vi ble ropt opp for å få vite den klassen vår i 8ende klasse! <3
08.02.2012, 22:10
URL: http://emilielp.blogg.no
Postet av: noragnes
Du skriver utrolig bra! fin blogg! Vil du bli vurdert? vi har "ukas blogg" vurdering på bloggen vår! Bli gjerne med :)
08.02.2012, 22:12
URL: http://noragnes.blogg.no
Postet av: maritkve
Er helt enig med deg! Kommer sikkert til å savne noen av vennene mine, og klassen min når jeg begynner på videregående. Men det skal bli godt å få noe helt nytt også! Kjenner jeg begynner å bli ganske lei av alt nå egentlig.. :-)
09.02.2012, 08:39
URL: http://maritkve.blogg.no
Postet av: Azin
Så enig med deg om alt du skriver!
09.02.2012, 17:06
Postet av: sofie
Hvilket program bruker du på å redigere bildene dine eller lage header?

Paeace* svar! :(
11.02.2012, 12:09
Postet av: World In Motion - Glenn sitt liv, enten du liker det eller ikke
Du er nydelig! :O

Tja, nesten, tror nok min ungdomstid inneholdt for mye mobbing og drama til at jeg vil tenke tilbake på det :)

Lykke til videre! <3
11.02.2012, 18:20
URL: http://worldinmotion.blogg.no/
Postet av: ithurtstoomuch
Jeg har det akkurat likt, bare det at min historie såvidt har begynt og ikke kommer til å få en like lykkelig slutt...
13.02.2012, 16:58
URL: http://ithurtstoomuch.blogg.no

Skriv en kommentar

hits