tettut96 - Thea Celine

KIRKEEEN

Nå drar jeg til kirken, wohoo! Skal være der i nesten hele dag, fordi vi skal ta imot de nye konfirmantene, så det blir koselig:)
Vi blogges senere i dag!

1 plagg, 3 måter å bruke det på

Hey! Her kommer endelig en sånn en igjen. Denne gangen er det den nye skjorten fra Monki som jeg har brukt på 3 forskjellige måter, håper dere liker det!

Skjorte monki bukse ralph lauren belte pieces

Dette antrekket er vel ikke akkurat det mest sommerlige, men det kan funke når det ikke er så altfor fint vær. Blusen er jo tynn og det går ann å brette opp buksen. Passer som et hverdgsantrekk.

Skjorte monki bukse pieces 

Dette anntrekket er jo også et veldig typisk hverdagsantrekk. Buksen er veldig tynn og lys, noe som gjør at antrekket ikke er altfor vamrt. Passer kanskje på en litt grå dag!

skjorte monki topp h&m shorts cubus

Dette er jo definitivt et sommerantrekk og favoritten min. Den åpne skjorten gjør antrekket litt annerledes og gjør også sånn at man kan ha en litt fin topp under. Og hvis det blir varmt kan man jo bare slenge av seg skjorta! Dette blir nok en av mine favorittter i sommer ♥

Hvilken av disse likte du best?

-Thea <3
1 PLAGG - 3 MÅTER Å BRUKE DET PÅ

Hey og god lørdags kveld alle mine søte blogglesere! Her kommer endelig 1 plagg - 3 måter og bruke det på, som flere har ønsket i det siste. Spørsmålsrunden kommer i morgen, så vet dere det, siden jeg må spille den inn og redigere den. (det er veldig vanskelig å se, men på den første har jeg på olabukse og på den siste har jeg på tights).

Nr.1

Nr.2


Nr.3

Hvilken likte dere best?

-Thea <3

hits