tettut96 - Thea Celine

BERLIN DEL 3

Holdt nesten på å glemme den siste delen! Dette er søndagen og mandagen, altså de to siste dagene, hvor vi blandt annet var i konsentrasjonsleirer.

Søndagen begynte hardt kl. 7, etter en lang og supermorsom natt. Vi pakket alle baggene, lempet de i bussen og kjørte av gårde. Da gikk turen til den første konsentasjonsleiren, nemlig sachsenhausen (aner ikke hvordan det skrives). Dette var den største fangeleiern i Tyskland under krigen og det var en ganske så interresant opplevelse.

Lasse og Ida ♥

Silje, meg, Marie og Ida ♥

Heidi, deler av lasse (se imellom), meg og Emilie ♥

Jenny, Sondre og Fred ♥

Deretter kjørte vi videre, for å spise mat. Alle var så sykt sultne, maten var ikke den beste, men nesten alle bare spiste fordi de var så sykt sultne! Så fikk en en utrolig deilig is til dessert, før vi kjørte videre til kvinneleiern, Ravenbrük. Det var denne leiern som ga størst inntrykk på de fleste, hvertfall jentene.

Siden dette var en jenteleir, så var den litt annerledes. Vi ble fortalt et par helt syke historier og gikk litt rundt og så. Det som gjord det aller største inntrykket på oss var ved tåresjøen. Dette var vannet der de hadde dumet alle likene, og på bakken rett ved, hadde de brukt asken til likene, og støpt bakken, helt sykt! I tillegg så var det solnedgang og vi kastet roser på vannet, en helt sinnsyk opplevelse.Sebastian og Miriam, de søteste ♥

Meg og bestevenn ♥

Jenny og Sondre! ♥

Bare se hvor sykt fint det var.. 

Også var det videre 5 timer i buss til båten. På båten ble det ganske tidlig i seng, men jeg må innrømme at jeg tror nok ikke jeg sov med enn en halvtime eller noe i løpet av den båtturen. Vi gikk av båten tidlig på morningen på mandagen, og den dagen gikk for det meste til 10 times buss tilbake til Norge!

Jeg må si at det var en herl fantastisk fin tur, jeg lærte utrolig mye, fikk se veldig mye, fikk mange nye opplevelser og ikkeminst ble mye bedre kjent med alle sammen! Nå føler jeg at alle sammen i 10.klasse har et mye bedre sosialt miljø, og det liker jeg! Tusen takk hele 10.trinn for en faktastisk tur ♥ Du kan lese del 1 her og del 2 her!

Noen som har vært på en lignende tur?

-Thea <3

BERLIN - DEL 2

Her kommer del 2 av Berlin turen, som altså er lørdagen.

På lørdag hadde vi vekkerklokka på halv 6, fordi det skulle være frokost kl. 6! Men det viste seg at det ikke var før k. 7, så da la vi oss til å sove igjen i en time. Etter at vi hadde spist frokost, samlet vi oss og gikk nedover langs Berliner muren. Det var så sinnsykt kaldt, så vi bare gikk fort nedover og så og tok litt bilder, før vi fant oss en kafe og satt oss ned og drakk varm kakao.Etter en kald tur langs muren, hentet bussen oss og kjørte oss videre til Alexander platz. Her fikk vi gå rundt alene i 2 timer og gjøre hva vi ville. Vi valgte jo selvfølgelig å shoppe og her fant vi butikkene New Yorker og Zara + at jeg og Pernille kjøpte frappe på starbucks og verdens beste cockie, lovee! 

Så ble vi henta med bussen og kjørte videre til Stasi fengselet. Her fikk vi en omvisning på ca. en og en halv time. Guiden vi fikk var så sinnsykt dårlig, så jeg fikk ikke med meg serlig mye. Hun snakket lavt og uttydelig og i en slags bladning av engelsk og tysk,  helt umulig å forstå! Men det var en spennende opplevelse for det da:)På ettermiddagen dro vi videre tilbake der vi hadde vært på shopping, men denne gangen skulle vi spise middag på et sted kalt "kartoffel kiste". Alle var så sultene at de holdt på å dø, men det viste deg at den maten smakte helt jævelig! Så da dro jeg og Josefine ned på kfc og kjøpte oss pommes frites, haha!

Etter middag dro vi tilbake til hotellet, alle dusjet og skiftet ogsånn også fikk vi igjen lov til å gå ut der vi ville. Siden vi hadde spist middag var ikke folk så sultne, men vi gikk ut for å finne oss et koselig sted vi kunne spise og kose oss. Det endte vel opp med å bare gå rundt hele kvelden og bare kose oss masse! Drit koselig kveld ♥

-Thea <3

 

BERLIN - DEL 1

Her kommer del 1 av Berlin turen, som altså er de to første dagene, enjoy!

Vi reiste altså på torsdagen, da kom alle uthvilte, pakket og klare for en laang busstur. Kom i den kjedelige bussen, men klarte å få det til å bli ganske så morsomt der, og man kan vel si at jeg var en smule hyper? Vi kjørte i tilsammen ca. 8 timer med buss + at vi hadde 2 pauser som var ganske så lange, så det var vel ganske kjedelig i lengden, men med litt søvn, film, musikk, godteri og venner så ble det ikke så ille allikevel!

På kvelden kom vi ombord på båten i Sverige, som kjøre fra land rundt 11. På båten gjorde vi ikke serlig mye, bare drev å var på hverandres rom og chillet. Tror nesten ingen sov noe den natten, jeg tror kanskje jeg sov i 2 timer eller noe, for det var frokost kl.6. Orket ikke frokosten, så den skippet jeg og la meg til å sove igjen.

Carl Henrik og Erlend ♥

Digg uten sminke da..

Så var det bare å sette seg igjen i bussen kl.7 for da gikk turen videre til Berlin. Den første 2 og en halve timen, sov så og si alle, før vi ble vekket med tidenes værste morgensang! Så var det stopp på macern, men siden det var morningen hadde de bare sånn morgenmeny, så det endte heller opp med en frappe fra mc kaffe, digg! En koselig liten pause:)Jenny og Nora ♥Vi kjørte videre i 2 timer til, og da vi kom frem til Berlin, kjørte vi direkte og parkerte, for da skulle vi på Hard Rock café og spise. Først fikk vi en time fritid, alle løp rundt i Berlin og fikk shoppa litt, før vi spise en sykt deilig hamburger på hard rock. Etter det ble det et par timer med shopping igjen. Shoppingen der var helt grei, man fant blandt annet butikker som zara, pimkie og h&m, men også de store magasinene med masse merkeklær osv, me lovee!

Etter maten og shoppingen, kjørte bussen til Brandenburger tor og jødemuseet, noe som var ganske så spennende. Og etter det dro vi endelig til hotellet og fikk satt fra oss bagene og slappet av. Det  ble litt styr med rommene osv, men etter at alt hadde fikset seg og alle haddet dusjet og gjort seg klare, fikk vi lov til å gå ut å spise der vi ville i nærheten. Det endte opp med at jeg og Helle dro på pizzadate på en italiensk restaurant, utrolig koselig. Så var det tilbake på hotellet og bare slappe av, også var fredagen omsider omme.Hva syntes dere om innlegget?

-Thea <3

HOME SWEET HOME

Hallaaa mine søte lesere!♥

Da har jeg endelig kommet meg hjem etter noen herlige dager i Berlin med verdens beste klasse. Vi fikk gjort utrolig mye, og opplevd veldig mye på ikke så mange dager. Ble ikke noe serlig søvn, så kjenner at det ikke blir så alt for sent i seng i dag.

Tenkte jeg skal dele opp, så jeg lager 3 innlegg om Berlin, hvor jeg skriver hva vi gjorde de forskjellige dagene med bilder! Så det kommer i løpet av de neste dagene, det første kommer vel allerede i kveld. Skal også legge ut mine få innkjøp (flinka), senere i uken, så dere har noe å glede dere til!

Deilig uten sminke daa.

Hva har dere gjort i dag?

-Thea <3

WHAT A BEAUTIFUL DAY

Heyhey! nå sitter jeg og slapper av på rommet og driver og rydder. Vi skal nemlig reise hjem i morgen, men det tar så lang tid å resie, så vi kommer ikke hjem før på mandag.

I dag startet dagen med å gå å se på deler av Berliner muren, men det var så sinnsykt kladt, så vi endte opp på en cafe og drakk varm kakao, haha. Så dro vi på shopping på blandt annet New Yorker og Zara, lovee! Etter det dro vi til stasi fengeselet og fikk en omvisning der, med en sykt dårlig guide.. men det gikk fint. Og etter det ble det enda mer shopping. Liker at vi får så sykt mye fri og får lov til å gå rundt å gjøre hva vi vil:) Kjøpte bare et par ting som kommer på bloggen når jeg kommer hjem! Så gikk vi å spiste, før vi busset tilbake på hotellet.

Nå skal vi fikse oss, så får vi lov til å gå ut å finne oss et fint sted og spise/kose oss i kveld. Blir nok en ganske så sen kveld, siden det er siste kvelden her på hotellet. I morgen skal vi på konsentrasjonsleier, før vi setter kursen mot båten og hjemreisen..

Frederik og Thomas ♥


Akseeel ♥

Hva har dere gjort i dag? 

-Thea <3

HALLO AUS BERLIN

Hallaa! Nå sitter jeg på hotellet med Sebastian og Julie og chiller på pcen, etter en koselig kveld. Orker ikke å skrive alt vi har gjort nå, men tar en full oppsummering med bilder og alt sammen når jeg kommer hjem. Legger bare ut et par bilder fra i dag ♥ Skal også hilse til Oda Kristensen :)

Hva gjør dere i dag?

-Thea <3

hits