tettut96 - Thea Celine

FOTO; HØSTFARGENE
 
Hva syns dere om bildene?

Thea 

SUMMERLOVIN' Verdens beste jenter ♥

Hva syns dere om bildene?

-Thea

HVILKET BILDE?

Hvilket bilde likte dere best?

-Thea

FOTO: RAINDROPSHva syns dere om bildene?

-Thea

FOTO: DET KJEDELIGE HYTTELIVET

Jeg er dønn seriøs når jeg sier at jeg virkelig hater å være på hytta. En ting er i feriene når jeg har masse venner ogsånn her, men nå når ingen er her og været er dritt er det virkelig ingenting å finne på. Dagen i dag har for det meste gått til å slappe av, var også en liten tur innom Stavern og Larvik for å fikse ett par småting, men ikke store greiene. Nå har vi akkutrat spist staverns fiskesuppe til middag (på en lørdag!!!!) ogsåå blir det film med familien i senere kveld!

Gleder med allerede til å komme hjem herfra og få meg et liv igjen. Og siden dere er så sykt søte, har jeg tatt noen fine bilder rundtomkring hytta i dag iogmed at været plutselig ikke ble så ille. Skog ogsånn er meget stilig da! 

Hva syns dere om bildene?

-Thea

PHOTOGRAPHY IS THE BEAUTY OF LIFE; CAPTURED.Jeg hater å si det, men jeg ble faktisk gankse fornøyd med disse bildene. Det er noe med det grønne som gjør at bildene blir så friske og fine, samtidig som man kan se at våren begynner å komme. Jeg merker at jeg bare blir enda mer glad i å ta bilder, og at dette på en måte er en del av meg. Disse bildene er tatt på hytta da jeg var der i helgen, og er tatt med mitt kamera canon eos 500d + 55mm f/1.8. Hva syntes dere om bildene?

-Thea

FOTO: SUNSETFoto: Meg Kamera: Canon eos 500D + 18-250mm Sted: Hafjell

Hva syntes dere om bildene?

-Thea

FOTO: SMIL TIL VERDEN.Var ute å gikk en tur i dag også, men denne gangen med pappa. Bilder foran samme foss (kleint ass), men i dag med en annen jakke fordi jeg holdt på å dø av kulde i går. Holder på å svare på spørsmålsrunden nå, så den kommer nok i løpet av kvelden. Ha en fortsatt fin kveld alle sammen ♥ Hva syntes dere om bildene?

-Thea

FOTO: BLACK AND WHITE

Fotograf: Ida Kamera: Canon eos 500D

Hva syntes dere om bildet?

FOTO: WINTER PARADISE

Canon eos 500D + 50mm f/1.8, redigert i photoshop. Vet jeg har lagt ut bildene før, men redigere de litt og siden jeg har fått endel nye lesere la jeg de ut igjen. 

Hva syntes dere?

-Thea

hits