tettut96 - Thea Celine

ENDELIG TILBAKE

HEIHEIHEIHEI  ♥ ♥ ♥

ja jeg vet det har vært mye frem og tilbake i det siste, men nå har jeg bestemt meg. Jeg beholder denne bloggen og oppdaterer dere når det er noe spennende som skjer. Vet jeg kommer til å få endel kommentarer på at jeg er tilbake ogsånn, men jeg håper de fleste av dere er glade for å ha meg tilbake på min gode gamle blogg.

Har endel ting jeg skal fikse på med design osv, men det tar jeg senere. Så da blogges vi da dere!Hva syns dere om at jeg er tilbake?

Thea 

SANNHETEN

Fikk motet til å skrive av Ragnhild Frederikke. Jeg har lenge vurdert om jeg faktisk skal publisere dette på bloggen, og jeg har endelig bestemt meg for å gjøre det. Jeg er ikke så superfan av å brette ut om diverse private saker, men noen ganger så bare sprekker det helt, sånn som nå. Håper dere tar dere tid til å lese og forstå. 

På bloggen forteller jeg dere hva jeg gjør hver eneste dag og legger ut bilder av tingene jeg gjør. Men skal jeg være ærlig så er det virkelig INGENTING på bloggen som forteller hvordan jeg virkelig har det eller hva jeg virkelig føler. Hver dag setter jeg meg ned foran macen for å prøve å finne på noe interresant jeg kan skrive om til dere, og det tar tid skal jeg si dere. Sannheten er nemlig den at jeg klarer ikke å vise den jeg virkelig er på bloggen. Jeg gjemmer meg vekk, virker som den mest perfekte jenta og viser dere kun de positive tingene som skjer i hverdagen min.

Jeg er ikke perfekt og jeg har langtifra et så perfekt liv som mange av dere påpeker. Jeg skal ikke si at jeg har det helt jævlig, for det har jeg virkelig ikke, men jeg har det ikke sånn superbra heller. Den ene dagen kan være helt perfekt, mens neste kan være en dag jeg kun ønsker å ligge under dyna og ikke gjøre en dritt. Jeg er ikke den personen som liker å snakke ut om ting, men når det sprekker så sprekker det og derfor velger jeg å dele en liten del av det med dere. Jeg er alltid den jenta som smiler og ler mest, lærern kalte meg til og med for klassens gledesspreder, og det er her jeg tar på meg en maske. Selv de dagene jeg føler helt forjævlig tar jeg på meg maska, går på skolen og viser alle sammen at jeg virkelig er den gledessprederen som læreren min mener. Og det er sånn jeg ønsker det det skal være hele tiden, bortsett fra at jeg hadde sluppet å ha det tunge og vonde i bakhodet. 

 

Nå er det sommerferie og det er jeg veldig glad for, jeg har mange flotte mennesker rundt meg og jeg har det som sagt greit - men det er noe som mangler. Noe som er feil eller noe som ikke skulle vært der. En eller annen følelse av at jeg har feilet i livet. Veldig vanskelig å forklare hvis dere ikke har følt det samme, men håper dere skjønner. Det er derfor jeg nå ser frem til en ny start på vidregående. Jeg håper på å få nye venner og komme meg inn i et miljø hvor jeg faktisk blir inkludert av alt og alle. 

For litt av problemet i det siste har vært at jeg flere ganger har vært den ene som ikke har blitt invitert på diverse arrangementer. Den ene som blir sittende hjemme alene på fredag eller lørdagskveldene mens jeg vet at de fleste av vennene mine er ute å har det gøy. Og det er da jeg gjemmer meg bak masken og later som om alt bare er bra. Jeg har jo selvfølgelig fått lov til å være med på mye, og det er jeg utrolig glad for, men det er bare så sykt kjipt de gangene jeg bare føler at jeg ikke er verdt noen ting. Der kommer jeg tilbake på det med noen gode og noen dårlige dager. Jeg har grått meg i søvne og følt meg ubrukelig opptil flere ganger, men nå går det mot lysere tider, heldigvis. 

Livet er ikke enkelt, men vi må alle komme oss igjennom disse vonde tidene. Jeg tror ikke ting kan bli så mye værre enn de har vært i det siste, så da satser jeg på at det bare blir bedre. Herregud skjønner ikke at jeg poster dette her, men jeg måtte bare få det ut. Har det ganske bra nå og det er jeg glad for. Reiser til Kypros om ikke mange dagene med verdens beste Martine, så det skal bli deilig å få noe annet å tenke på. 

Noen som kjenner seg igjen?

-Thea

SLETTE BLOGGEN?

Okei dere trenger ikke å klikke helt bare fordi jeg skrev i forrgje innlegg at jeg VURDERTE å slette bloggen. Jeg tenke jeg skulle forklare grunnen bak dette, siden dere er så sykt nyskjerrige! Jeg har jo blogget nå i 2 og et halvt år, nesten hele ungdomsskolen - noe som er litt sykt. Jeg føler bloggen er en del av meg, og en del av ungdomsskolen. Nå som jeg skal begynne på vgs til høsten og starte på nytt vil jeg gjøre dette uten bloggen. Jeg vil begynne på nytt, jeg vil ikke bare være "bloggeren" - Jeg vil være Thea og ikke noe annet. 

I tillegg til dette så er jeg dritt lei av blogging. Jeg har fått med meg mye bra gjennom bloggen og det skal jeg ta med meg videre, men nå er ikke bloggen noe jeg ønsker å leve etter lenger. Jeg har lyst til å leve et liv uten å måtte ta bilder av absolutt alt hele tiden rett og slett slippe å gå hele dagen for å komme på noe jeg kan blogge om! Jeg vil være meg selv og den jeg er, uten bloggen. 

Dere som allerede blogger skjønner nok hva jeg mener, og det håper jeg dere andre gjør også! Men som sagt, jeg skal blogge hvertfall til etter 10.klasse-avslutningen på torsdag om en uke. Da sletter jeg bloggen og sier farvel til alt. Hvis dere da fortsatt vil følge meg, så finnes jeg jo på instagram, twitter, facebook og formspring under navnet tettut96, så det skal nok gå fint!

Skjønner dere hva jeg mener?

-Thea
 

HVA FAEN?????

Seriøst, hvis dere ser nedover bloggen min så har ALLE innlegg etter 2.mai blitt slettet. Hva faen? Jeg har jo ikke gjort noen ting og kommer inn på bloggen til at den ser sånn ut... noen som vet hva det kan være? Har det skjedd noe av det samme med dere?

EN GLEDELIG NYHET!!!

Jeg skal begynne å blogge igjen. ♥

Begynner ikke i dag, men tenkte å si ifra til dere for det. Jeg begynner på onsdag, og grunnen til det er nemlig at da er jeg ferdig med både prøvemuntlig i samfunnsfag og mattetentamen, så da er det bare noen små greier igjen før eksamen, noe som gjør at jeg skal klare å komme meg tilbake der jeg var før jeg sluttet.

Jeg må virkelig inrømme at denne lille pausen har gjort at jeg nå har massemasse inspirasjon til ting jeg kan blogge om og dele med dere. Det betyr jo også at bloggingen blir mer spennende og interessant enn det den var når det eneste jeg blogget om var skole. Så da håper jeg dere fortsetter å lese bloggen min, og husker at på ONSDAG da er jeg tilbake for fult. I mens får alle sammen ha en superfin dag videre og også en superbra helg! Nå må jeg ta siste inspurten på samfunnsfagen, før jeg og Ida skal opp til prøvemuntlig i morgen - Gud som jeg gruer meg.

Hva syntes dere om at jeg kommer tilbake?Bilder fra noen dager tilbake.

-Thea

EN LITEN OPPDATERING

Jeg tenkte jeg bare kunne komme med en liten oppdatering, slik at dere vet at jeg fortsatt lever. I dag fikk vi vite at vi skal ha prøvemuntlig i samfunnsfag, men jeg skal ikke opp før neste fredag (vet det er litt spesielt), så jeg har god tid på meg og i tillegg så er det to og to noe som gjør det veldig mye tryggere. Ellers har også RLE foredrag og mattetentamen igjen. Så da skjønner dere hvorfor jeg trenger denne pausen fra bloggen.

Hvis dere vil vite hva jeg driver med sånn når jeg ikke er på bloggen, så kan dere følge meg på facebook-siden min HER, hvor jeg oppdaterer litt innimellom, på twitter HER hvor jeg poster mange tweets hver dag eller på instagram hvor jeg heter tettut96 hvor jeg poster nye bilder hver dag!

Håper alle sammen har det fint og at dere fortsatt husker på bloggen min selvom jeg er litt av og på. Ha en fortsatt fin dag videre, så blogges vi ♥

-Thea

 

HVA VIL DERE HA PÅ BLOGGEN?

Æææ leserne begynner bare å gå nedover og nedover... ganske lite motiverende når jeg nesten ikke får kommentarer heller. Jaja jeg overlever vel det en liten stund. Bloggmotivasjonen er også på bunn, noe som gjør bloggingen utrolig kjedelig. Noen forslag til ting jeg kan blogge om på hytta? Funker ikke med video(pga treigt nett), men ellers alle andre forslag. Trenger tips!


-Thea

3 BLOGGVURDERINGER

Uff jeg er så treig med sånne ting, men ihvertfall tusentakk til alle som meldte seg på! Jeg valgte ut 3 blogger jeg liker veldig godt og som jeg mener fortjener litt mer oppmerksomhet.

http://mmfoto.blogg.no/På denne bloggen er det to 14 år gamle jenter som deler deres hverdag og foto med leserne. Jeg syntes at denne bloggen fortjener litt mere oppmerksomhet, fordi bildene som blir lagt ut er fantastiske. Man kan se at jentene har et talent og lidenskap for foto. Det er kanskje ikke så mye tekst i innleggene, men hvis dere er av de som liker å se på bilder på blogger annbefaler jeg virkelig alle og enhver og ta en aldri så liten tur innom denne bloggen. Dere vil nok ikke angre!  

http://ragnhildfredrikke.blogg.no/Image and video hosting by TinyPicDenne bloggen skrives av en 16 år gammel jente som går på medier og kommunikasjon. På bloggen hennes deler hun fantastiske bilder, outfit og ikkeminst alle andre ting som andre bloggere. Hun skiller seg veldig ut med de utrolig fine bildene hun tar + at hun veldig ofte legger ut inspirerende antrekk på bloggen sin. Jeg mener også denne bloggen er verdt å ta en titt innom, hun er en super blogger og fortjener mange flere lesere!

http://andyaa.blogg.no/Bak denne bloggen finner dere en utrolig søt jente med navn Andrine, som blogger om sin hverdag som en 12 år gammel jente. Ikke bare er jenta superpen, men hun tar virkelig fantastiske bilder og er flink på begge sider av kameraet. Bloggen hennes er inspirerende og hun har alltid noen nye bilder å dele med oss leserne. Selvom hun kun er 12 år, har bloggen hennes allerede nådd ganske langt og jeg er sikker på at bloggen hennes med tiden vil nå enda lengre. Stå på Andrine, og til alle dere andre - bloggen hennes er akkurat som de andre verdt et besøk.  

Hva syntes dere om disse bloggene?

VURDERE DIN BLOGG?

Siden flere har spurt om det i det siste, tenkte jeg å vurdere noen blogger i løpet av helgen. Bare å kommentere bloggadressen i kommentarfeltet, så velger jeg ut noen blogger jeg liker godt. Er du med?-Thea

PAKKE I POSTEN!

Yey, endeliig kom den personlige almanakken i posten til meg. Da jeg hadde konkurranse fikk jeg selv lov til å få min personlige bok, som jeg kan skrive ned og planlegge alt jeg skal. Supersmart! Jeg elsker den, og valgte også noen koselige bilder på forsiden og baksiden ♥

Bilde av bestevenn på forsiden♥Måtte bare ha sudoku, fordi da har jeg noe å gjøre i timen. haha Hva syntes dere? Noen som har den samme?

Nå har jeg sittet med matte siden jeg kom hjem fra skolen og er ganske klar for prøven i morgen. Har ihvertfall fått gått igjennom alt vi får på prøven, så da satser jeg på at det går braa:) 

-Thea

hits