tettut96 - Thea Celine

NY KJOLEE I POSTEN!

Heyhey! Etter en lang og sykt kjedelig dag med jobbing på mammas jobb, kom jeg hjem til at kjolen min lå i postkassen. Ble så sykt glad og løp rett opp for å prøve den med en gang. Den passet perfekt, for engangskyld! Åå jeg elsker den allerede ♥ Hva syntes dere?(ja, jeg ser ut som en død gris) 
Fra Nelly.com, og den kostet 179,- + frakt og faktura. 

-Thea <3

SHOPPING LONDONHer er alle innkjøpene mine fra London + uggs, som jeg glemte å ta med på bildet. Tror nok at jeg er ferdig med shopping nå, for nå må jeg virkelig spare penger. Legger ut en og en ting når jeg kommer hjem i morgen, så får dere se alt sammen, men akkurat nå gidder jeg ikke det.

Legger ut bildene fra i dag senere! Ha en fortsatt fin dag alle mine søte lesere ♥

Noen andre som har shoppet mye i det siste?

-Thea <3

1 antrekk - 3 måter å bruke det på

Spilte inn en video til dere i sted, men så virkelig ut som en dø ku, så jeg får heller lage en ny en i morgen! Derfor så tok jeg heller 1 plagg - 3 måter å bruke det på, med en liten vri! Nemlig at jeg bruker samme topp og samme shorts på hver måte, bare at jeg har brukt det forskjellig...hvis dere skjønner!

Og jeg vet at bildekvaliteten suger, men det er fordi jeg måtte klippe bildene + at fokuseringen uten fjernkontroll ikke blir den beste! Men dere ser hva det er uansett, hope you like it:)Hvilken likte dere best?

-Thea <3

PINK LOVE!

 

Dette innlegget er forhåndskrevet! For nå koser jeg meg masse på leir, men Emmy er så snill å publiserer innlegg for meg ♥

Mange av dere har kanskje fått med dere at jeg virkelig ELSKER rosa. Denne sommeren er jo ikke et unntak og det kryr av rosa kjoler i butikkene, her er inspirasjon!

Enten det er de mørke rosa...

Eller de lyse rosa...

Hva er deres mening om de rosa kjolene?

-Thea <3

3 favoritt sommeranntrekk!

Hey! Nå har jeg kommet hjem fra hytta og tenkte å lage et litt mer interresant innlegg enn de som har vært de siste dagene. Orket ikke å ta på meg klærne og ta bilder, så har derfor bare lagt det sammen og tatt bilde, håper det funker!

Vet at det ikke ser så fint ut når jeg ikke har det på, men dere får leve med det....Her er tre anntrekk jeg elsker om sommeren, hope you like it!

Shorts abercrombie veske, topp og solbriller h&m ring gina triot

Dette anntrekket passer veldig fint på en varm dag i byen eller ute med venner. Anntrekket er veldig lett og enkelt, men samtidig ganske stilfult! Kan også passe til en dag på stranda. Garantert et anntrekk jeg kommer til å bruke mye i sommer!

(shortsen er mye mer beigie i virkeligheten)

Shorts only topp h&m veske kypros kjede bikbok

Dette anntrekket passer vel egentig best når du ikke skal på stranda eller ute med båten. Dette er et anntrekk som egner seg mere for en varm sommerdag for eksempel i byen eller andre steder der du føler å kle deg litt mer en med en vanlig olashorts.

 
Genser bikbok belte only veske kroatia shorts klipt bukse fra bikbok

Dette anntrekket passer til en ganske så varm sommerdag, selv om det er en genser. Genseren er lett og luftig og med kun en tube-bh under, blir dette er perfekt sommeranntrekk. 

Hvilket likte du best?

-Thea <3

BURSDAG- HVILKEN KJOLE?

Hey! Nå har jeg jobbet med engelskforedrag om 60 tallets fashion, som jeg skal ha i morgen. Siste greia jeg har før sommerferien, så det skal bli deilig å bli ferdig med!

Anyways, jeg skal i bursdag i morgen med sommertema, så jeg trenger litt hjep til å finne ut hva jeg skal ha på meg. Tror egentlig jeg har mest lyst til å ha på meg den lange kjolen, men jeg får jo se hva dere syntes også, så hvilken av disse:

(ignorer bikiniskillen min og at jeg er så brun, det er lyset som gjør det)Hvvilken syntes dere jeg burde ha?

-Thea <3
I MIN GARDEROBE - OLASHORTS

Hey! Her er nok et tips fra dere lesere, hvilken av disse olashortsene kunne dere hatt i deres garderobe?-Thea <3

17 MAI KJOLER!

Hey! Nå er det jo ikke lenge til 17. mai, 11 dager faktisk. Jeg vet enda ikke hva jeg skal ha på meg, siden jeg ikke har bunad. Tror jeg ender opp med å bruke en av de "fine" kjolene jeg har. Men kan vel drømme meg litt bort fordet og se på noen av disse herlige kjolene fra nelly.com:

Enten en hvit/kremhvit:Eller en knæsj rosa:


Hvilken kjole likte dere best?

-Thea <3

Topp 5 overdeler

Hey! Lenge siden jeg har vist dere mine topp 5 overdeler. Dere har sikkert sett mange av de på bloggen før, men her kommer alle i et innlegg. Sommertopper og vanlige topper, enjoy!


Topp h&m

Genser bikbok

Topp topshop

Singlet ginatricot

Skjorte cubus

Hvilken likte du best?

-Thea <3

 

MITT STILIKON - OLIVIA PALERMO

Jeg tenkte å forelle dere litt om mitt stilikon. Jeg har egentlig aldri hatt noe stilikon, før noen måneder siden da jeg oppdaget denne jenta: Olivia Palermo. Hun har en veldig hverdagslig og egentlig ganske enkel stil, men det er et kult preg over det.Olivia er en 25 år gammel, amerikansk modell og skuespiller. De fleste kjenner henne kanskje fra The City, hvor hun spilte fra 2008-2010. Hun har mange ganger gått på catwalken under london fashion week.


 Hvem er deres stilikon?

-Thea <3

hits