tettut96 - Thea Celine

HVILKET BILDE?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Hvis noen vil lage en header, kan dere bruke noen av disse bildene og sette de sammen. Størrelse 500px og 1000px. Sendes til meg på mail tettut96@gmail.com eller legges ut på siden min på facebook HER. Forresten, syntes kommenteringen kan bli litt bedre enn den har vært i det siste...


Hvilket bilde likte du best?

-Thea

FOTOSHOOT UTE

Her er noen av bildene av meg fra da jeg og Marie var ute å tok bilder. Bildene av Marie kommer senere, fordi hun må se igjennom dem ogsånn. Hvis noen vil lage header med bildene, kan dere godt gjøre det og sende den til tettut96@gmail.com. Hva syntes dere om bildene?

-Thea

FOTOSHOOT

Haha, her er bildene fra i sted! Skal prøve å få laget meg ny header etterhvert, men nå er jeg i kirken, så vi snakkes. Hvilket bilde likte dere best?

-Thea <3

HØSTSHOOT MED BESTEJENTA - DEL 2

Hey! Her kommer resten av bildene fra i dag. Håper også at flere kommenterer, fordi det er utrolig kjedelig når jeg nesten ikke får noen kommentarer eller tilbakemeldinger, men jeg har akkurat like mange lesere. Så håper dere blir litt flinkere til å kommentere:Du er verdens beste bestevenn ♥

Hva syntes dere om bildene?

-Thea <3

HØSTSHOOT MED BESTEJENTA - DEL 1

Heyhey! Var med Marie og tok noen bilder i sted, dere får de i to deler, siden vi tok de på to forskjellige steder. Håper dere liker bildene ♥Hva syntes dere om bildene?

-Thea <3

FOTOSHOOT VED VANNET

Hey! Da har jeg og Martine hatt en liten fotoshoot nede ved vannet og det ble faktisk ganske mange fine bilder, så her er noen av dem, siden jeg ikke orker å legge ut alle!

Martine: 
Meg:

Jeg tror nok at jeg skal få prøvd å laget meg en ny header, så får dere bare vente og se! Og til alle dere som venter på headere, så har jeg sinnsykt mye å gjøre for tiden og har ikke fått så veldig god tid til å lage headere, men skal prøve å være så rask jeg kan!

Hva syntes dere om bildene?

-Thea <3

 

MINI FOTOSHOOT

Hey! Fikk Marcus til å ta noen bilder av meg ute ved vannet i dag, så her er noen av bildene :)

Vet at et par av bildene er litt uskarpe, men sånn blir det når Marcus skal ta bilder...haha. Nå skal jeg nyte den siste dagen med varme her på hytta, før det er meldt regn hele helgen...ha en fortsatt fin dag alle sammen♥

Hvilket bilde likte dere best?

-Thea <3

FOTOSHOOT

Hey! nå har jeg og Siri tatt noen bilder, enjoy :)

Siri:Thea:
Så vi har egentlig ikke gjort så mye i dag. Har ikke vært fint vær før nå, men vi måtte ihvertfall gjøre noe, så da ble det noen bilder da. Vet ikke helt hva vi skal gjøre resten av dagen, men vi finner nok på noe.

Hva syntes dere om bildene?

-Thea <3

FOTOSHOOT UTE

Her er bildene fra fotoshooten! Bare av meg, fordi Marie likte ingen av seg;Har nettop fått ny header, men hvis noen vil lage en med disse bildene, kan dere sende den til tettut96@gmail.com! Nå skal jeg og Marie kos oss med den deilige browniesen vår, som står i ovnen og venter på oss! Vi blogges senere, ha en fin søndag! ♥

Hva syntes dere om bildene?

-Thea <3

FOTOSHOOT VED SJØEN!

Hey! Nå ser jeg at lesertallene synker nedover, noe som ikke er bra! Skal prøve å skjerpe bloggingen min når jeg kommer hjem fra hytta, men her gjør vi liksom noe hele tiden, så det blir ikke mye tid til blogging.

I dag har jeg vel egentlig gjort akkurat det samme som i går. Dro ut på skjæra og solte oss i den stekende varmen og hadde en liten fotoshoot nede ved sjøen. Så her har dere noen av bildene som var av meg:(hvis noen vil prøve å lage header til meg, send den på tettut96@gmail.com eller legg den ut på bloggen deres)

Hva syntes dere om bildene?

hits