tettut96 - Thea Celine

HVILKEN HEADER?

Wow har fått inn kjempemange fine headere av dere, og jeg kan desverre ikke legge ut alle sammen.Legger ut noen av de jeg likte best, så kan dere bestemme hvilken jeg burde bruke. 

Nr. 1

Nr.2

Nr.3

Nr.4


Nr.5

Nr.6

Nr. 7

Hvilken likte dere best?

-Thea

NY HEADER OG NYTT DESIGN!

Hele ettermiddagen min har gått til å prøve å fikse design og endelig føler jeg at jeg er ganske fornøyd. Tidligere har jeg alltid brukt gratsidesign, men denne gangen har jeg laget hele designet mitt selv, så føler meg ganske flink. Lagde også en rask header, men skal ta noen nye bilder i løpet av ferien som jeg kan bruke til en ordentlig header. 

Hva syntes dere om den nye headeren og det nye designet? 

-Thea

HVILKEN HEADER?

Hey! lagde meg to raske headere, hvilken syntes dere jeg burde bruke?-Thea <3

NY HEADER OG NYTT DESIGN

Heyy! Fikset meg en ny header og et nytt design. Designet er gratisdesign, fordi jeg ikke orker og har tid til å fikse et selv nå, men jeg skal se om jeg får tid til det senere. Headeren er også bare midlertidig, fordi jeg skal snart ta noen litt mere vinterlige bilder som jeg kan bruke til header. Hva syntes dere om den nye headeren og designet?

-Thea<3

NY HEADER?

Heyhey! Har laget meg en header som er litt mer høstlig, men jeg trenger deres hjelp! Syntes dere jeg burde buke den nye eller den jeg har nå?


-Thea <3

NY HEADER OG NYTT DESIGN

ååå jeg er så glad! I går hadde jeg nesten 400 lesere og nå ligger jeg øverst på blogglisten i asker og på 59.plass på mest leste 13-17! Tusen millioner takk alle sammen! Håper virkelig dere fortsetter å lese bloggen min ♥

Ja, i går ble jeg nesten ferdig med designet og jeg fikk fikset meg en ny header. Kommer til å gjøre noen små forandringer på deisgnet fortsatt og jeg vet ikke helt om det blir den headeren jeg skal ha, men det får vi se. Håper ihvertfall at dere liker designet mitt, for det er jo dere som skal lese bloggen min!

Hva syntes dere om det nye designet og headeren?
-Thea <3

HVILKEN HEADER?

Hvilken av disse syntes dere jeg burde ha?

-Thea <3?

HVILKEN HEADER?

Hey! Har lenge vurdert ny header og har fått et par stykker til å lage noen headere til meg! Derfor trenger jeg deres hjelp til å velge ut hvilken jeg skal bruke:

nr.1

Nr.2

Nr.3

Nr.4

Nr.5

Hvilken likte du best?

-Thea <3


 

NY HEADERHva syntes dere om den nye headeren?

-Thea<3

NY HEADER?Syntes dere at jeg burde bruke denne?

-Thea <3

hits