tettut96 - Thea Celine

BÅTTUREndelig fint vær igjen! Etter at det regnet i hele går og var overskyet store deler av dagen i dag, ble været endelig bra igjen! Jeg og Marcus tok oss en tur ut til Nevlunghavn og kjøpte is med båten, før vi dro tilbake og badet på brygga. Nå skal vi om ikke så lenge dra fra hytta, så da blogges vi når jeg kommer hjem!

Hvor i verden er dere nå?

-Thea

LØRDAG

Hei alle søte! Sykt kreativ overskrift må jeg si. Sommerværet er bare så sykt fint for tiden, og det betyr jo at det er skikkelig mye å gjøre her på hytta..... såå vi tok turen inn til Larvik og fikset et par småting før jeg tok turen bort til Martine som også har hytte her. Wehoo. Resten av kvelden kommer vel bare å gå til å kose oss og se på film så det blir nok bra! 

Ha en fortsatt finfin kveld alle sammen ♥ Hva gjør dere i dag?-Thea

HYTTEKOSDa har vi kommet oss opp på hytta, skal heldigvis bare være her i helgen da, så det blir bra. Tok noen bilder i sted, siden det ikke er så mye å gjøre her.  Haha er ikke så mye å skrive så vi blogges senere! ha en superduper helg alle sammen ♥

BLI MED I KONKURRANSE OM JUSTIN BIEBER BILLETTER HER!!

Hva syns dere om bildene?

-Thea

Where there is love there is life

Tusentakk for så mange søte kommentarer, dere er virkelig best! Turen hjem tok sin tid, siden vi på veien var både innom farmor og tante og onkel. Men nå er jeg hjemme (eller kom hjem for to timer siden da) og sitter bare å slapper av. ♥
Skulle ta bilder til bloggen i dag, men seriøst alle ble helt forferdelige.... say no more, det er seriøst flaut å legge dem ut! Jaja ha en fortsatt fin dag da:)

Hva syns dere om bildene?

-Thea

FIIN START PÅ DAGEN

wow, jeg våknet opp til en kommentar der det stod at jeg hadde blitt annbefalt på bloggen til Kristine, så jeg måtte skjekke det ut og det var jo faktisk sant! Jeg ble sykt glad, herregud som jeg digger den bloggen også var jeg 1 av de 4 bloggene hun valgte å annbefale på bloggen sin. Men som dere vet har det vært mye opp og ned på om jeg skal orke å fortsette med bloggingen slik jeg gjør nå. Jeg skal ikke slette bloggen, og jeg skal fortsette til jeg ikke gidder mer. Det kan være alt fra en uke til etter sommerferien - men uansett hva som skjer, så slutter jeg en eller annen gang før skolestart!

I dag er det søndag og siden vi er på hytta blir det nok en dag fylt med ingenting. Regner med at vi drar i 2-3 tiden så da blir det nok blogging når jeg kommer hjem igjen. I morgen skal vi på tusenfryd med klassen, så det skal bli utrolig koselig! Men nå må jeg hoppe i dusjen, så blogges vi senere. Hva skal dere i dag?


Thea

 

PERFEKT SØNDAGHar brukt denne søndagen på å slappe av, se på gossip girl og lade opp til skolen i morgen. Vi skal ha undervisning i båtførerprøven på mandag, tirsdag og onsdag, og jeg må si at jeg er virkelig ikke klar for å komme tilbake på skolebenken nå. Jaja, håper ihvertfall at dere også har hatt en fin helg alle sammen ♥ Hva har dere brukt søndagen til?

-Thea

LAST NIGHT

Meget fine bilder..

TUSEN TAKK FOR EN KJEMPEKOSELIG KVELD JENTER ♥♥ Hva gjorde dere i går?

-Thea

HERLIG KVELD

Har hatt en superkoselig kveld med alle jentene! Hvis dere ikke skjønte det så var meningen at alle skulle kle seg ut, siden vi ville gjøre noe annerledes for engangsskyld. Nå er vi begge veldig trøtte så vi legger ut resten av bildene i morgen. Håper dere har hatt en koselig kveld ♥

-Thea

 

 

FIESTA

Heihei! Nå er jeg og Ida klare for en super kveld sammen med de andre jentene:) vi blogges senere! 

Hva skal dere i kveld?

-Thea

SATURDAY

Tommel opp for enda en superkreativ overskrift! Nå drar jeg en tur på Sandvika med Nora for å fikse noen ting til i kveld. Snakkes senere i dag, ha en super lørdag alle sammen ♥ Hva skal dere i dag?

-Thea

hits