tettut96 - Thea Celine

Gårsdagen

Heyhey! Ble visst ikke noe blogging i går, men hadde en veldig fin dag. Endte opp med at vi var noen jenter hos meg, lagde taco og bare koste oss masse. I dag er ikke planene store, får se hva det blir til. Slenger med de få bildene jeg tok i går, så blogges vi. Ha en fin dag da dere :)

mandagsbarnHejj alle sammen! Ah dere har sikkert skjønt at jeg elsker mandager nå så skal prøve å holde kjeft om det. Så på film i dag ogsåå og sluttet tidlig, så hvis du ser borifra at jeg kjørte scooter til og fra skolen i plaskende regnvær, har det vært en rimelig chill dag. Nå har jeg GANSKE mye lekser som venter på meg...utsetter alt til det virkelig haster og ender opp med et helvete kvelden før. Jaja. I kveld blir det den faste mandagstreningen med Maria og Vilde så det blir braa.

♥ Håper dere nyter mandagen så blogges vii

det er heeelg

Heyhey! Ah endelig helg, det skal bli såå deilig. Denne uken har gått SÅ sakte og ikkeminst dagen i dag, trodde jeg skulle dø. Jaja. I går sluttet jeg sent på skolen, dro rett på jobb og deretter til Lars før han kjørte meg hjem, laaang dag. Kom faktisk på i dag tidlig at jeg glemte å spise etter lunsjen i går.. skjønner ikke hvordan det er mulig haha. Så da skjønner dere hvorfor jeg ikke rakk å blogge i går. 

I dag skal jeg ut å spise med Lars så det blir braa. I morgen skal vi åpne sommerhytta i Stavern, wii merker at det nærmer seg mer og mer sommer nå.♥ Og på søndag skal vi feire farmor sin bursdag med hele familien så det blir nok koselig! Håper alle sammen får en fiiin helg så blogges vii!


ÅÅ hater virkelig at jeg har ødelagt det andre objektivet til kameraet mitt.. derfor det blir så dårlige bilder!

Thea

luksus i hverdagen

Heii! Skulle egentlig på jobb etter skolen i dag, men ettersom jeg har litt skole å ta igjen + at jeg følte meg småsyk etter skolen, måtte jeg desverre bytte vekk vakten min. Har egentlig ikke så mye fornuftig å fortelle dere, men håper alle sammen får en fortsatt fiin dag!

Bildet er fra tidligere i dag da jeg hadde hatt gym såå har ikke på noe ansiktssminke, yee. 

Dette venter på meg nå, noe måtte jeg jo få ut av denne dagen !!

♥♥♥♥♥♥ Vi blogges

... tirsdag

 

heyho, skal holde kjeft om hva jeg syns om tirsdager. Postet dette innlegget kun for en oppdatering, skal bli bedre på å bruke litt lengre tid på innleggene, men er ikke helt på topp i dag, såå vi blogges mer i morgen. ♥ Ha en flott dag alle sammen 

fantastisk dag

HEYY JEG ER TILBAKE! Har dere savnet meg? Hehe. Joda pausen var ganske så uventet, og grunnen til null blogging er rett og slett fordi jeg var helt sikker på at kameraet mitt var borte, men det var det visst ikke. Heldigvis! Var bare min kjære bror som hadde lyst til å kødde så han hadde derfor tatt kameraet mitt og gjemt det (du skal få bank, bare vent). 

Men nåå er det Mandag og GUD som jeg elsker mandager. Tror kanskje jeg er den eneste, men dere har kanskje skjønt at vi slutter tidlig på mandager noe som resulterer i en perfekt dag. Kjørte (♥♥♥♥) hjem fra skolen i dag, dro på butikken og kjøpte inn litt frukt og ligger nå på hverandaen i shorts, spiser frukt og hører på musikk! Litt småkalt når sola forsvinner, men deilig uansett. Slenger med noen bilder, så håper jeg dere får en fortsatt fiiin mandag.Thea

slapp søndag

Heyhey! Har vært veldig ustabil blogging for tiden, men skal prøve å blir bedre. I går endte jeg opp hos Marie og vi satt bare å spiste godis og bare pratet hele kvelden. Deilig med litt kvalitetstid med beste. I dag våknet jeg opp som et troll, er visst ikke helt frisk enda. Så derfor har jeg stortsett ligget i senga i hele dag, prøvd å gjøre litt engelsk og har vært litt ute med scooteren for å kjøpe meg is på macern. Nok om meg, hva har dere gjort i helgen? 

 

Elsker å sitte sånn her, haha ikke spørr hvorfor. Har forresten ikke på meg sminke, sånn hvis noen syns jeg så styggere ut enn til vanlig 

Thea

gårsdagen

Ble visst ikke noe blogging i går, hadde så sinnsykt mye å gjøre! I går var det nemlig Sandvika ball såå dagen gikk til å fikse litt diverse og gjøre seg klar. Vi dro en stor gjeng til Nora og var der før ballet, noe som var utroolig koselig. Tok maxi taxi til oslo øst, sykt fucka sted og var ikke spesielt koselig der på en fredag kveld. Selve ballet kan jeg vel inrømme at ikke var noe spesielt stor suksess. Men var jo koselig å bare være sammen med mange andre ogsånn da :)I dag dro jeg en tur på Sandvika med pappa for å kjøpe bursdagsgave til mamma før jeg møtte Emilie og Nathalie. Vi dumpet ned på macern og satt der og pratet før jeg tok bussen hjem igjen, yee. Vet ikke hva jeg skal i kveld enda, men blir ihvertfall ikke noe tur ut på meg i dag i og med at jeg er ganske sliten og fortsatt litt små syk.

Thea

Første dag på jobb

Hey dere! I dag var første dag på jobb, yee. Gikk ganske greit det til å være første gangen, og jobbet ikke så lenge så ganske deilig! Begynner selvfølgelig å bli litt småsyk igjen, typisk.. nå hopper jeg i dusjen, før det blir paradise også skal jeg prøve å få lagt meg ganske tidlig! Håper dere får en fortsatt fin kveld så blogges viii


Bildet er ikke fra i dag fordi jeg ligger i senga uten sminke med en rennende nese og er ganske sliten. Et syn dere ikke vil se..

Thea

chill onsdag

Heyhey! Hadde en gaske så deilig dag i dag, til tross for at det var første dag etter ferien. Vi så på billy elliot i engelsken, verdens søteste film, før jeg senere hadde boksamtale. La oss ikke snakke om hvordan den gikk da.. heh. Hadde chill gym og nå har jeg akkurat kommet hjem. Planen i dag var å jobbe, men siden det hadde vært vannlekasje på jobben ble det utsatt til i morgen. Haha til dere som lurer, jeg skal begynne å jobe på mc donalds på bekkestua, yey. Blir deilig med litt penger  da i hvert fall.  

Nå blir det geografiprosjekt, ah kan ikke annet enn å elske slike skoleprosjekter. 7000ord om demografi (??) er ganske så deilig merker jeg. Jaja får vel komme i gang! Håper alle sammen får en fin onsdag, så blogges vi. 

Hoho kreativ redigering..


Orket ikke skifte etter gymmen såå derfor har jeg treningsklær på bildene, yee. 

Kommenter litt mere folkens, er ikke så motverende uten noen kommentarer...

Thea

hits