tettut96 - Thea Celine

LITT NYTT

Hei dere! Siden det var 50% på bikbok i dag, benyttet jeg (og tydligvis resten av skolen også) sjansen til å stikke en tur innom i midttimen i dag. Fikk kjøpt meg 2 ting som jeg er veldig fornøyd med! Blå topp (den er mer lilla i virkeligheten) 50kr Hvit topp100kr 

Hva syns dere?

Thea 

NY KJOLE

Ah endelig helg! Denne uken har vært sykt stress og det er grunnen til at jeg ikke har fått blogget de to siste dagene. På onsdag hadde vi engelsk fremføring, i går hadde vi samfunnsfagprøve og i dag hadde vi matteprøve så det har vært utrolig mye å gjøre. Vet ikke helt hva planene for helgen er enda, men det får vi se litt ann.

Haha tok endeel bilder av den nye kjolen så ja, da blir det ganske mange bilder Haha dør av meg selv på dette bildet Fikk denne superfine kjolen i posten idag og er helt forelsket! Den var på nellysalget og kostet kun 200 med frakt ogsånn og jeg er så sinnsykt glad for at jeg kjøpte den! Har den i str.xs men den er sinnsykt liten i størrelsen, så jeg annbefaler egentlig å kjøpe en større enn du pleier. Kjolen finner du HER og er i merket three little words.  

Håper alle sammen får en kjempefin helg så blogges vi ♥

Hva syns dere om kjolen?

Thea 

INNKJØP

weeey været i Norge er så utrolig deilig! Idag regner det samtidig som det blåser stiv kuling, noe som betyr at det ikke er noen ting å gjøre på hytta... derfor endte vi opp med en tur ut å fikse noen ting! Jeg og mamma tok samtidig en sjapp tur innom Norbyen, og jeg kjøpte et par småting. Ellers er ikke planene for dagen store, men ender vel opp med å se på en film ellernoe! 

Så her kommer endelig innkjøpene fra Kypros og innkjøpene fra i dag, håper dere liker det!Det var veldig vanskelig å ta bilde av den på mitt lille rom, men dere får sikkert se den på en annen gang! genser bikbok 299,-

 topp Kypros 7euro

 Maxidress kypros 15euro

 Drømmefanger kypros 3euro

 Bobbi brown pudder kost flyplassen i kypros 35euro smashbox primer airshoppen 199kr (sånn at man får den når man kommer på flyet)

 Ysl leppstift i fargen rouge volupte 1 (den er mye lysere i virkeligheten) gardermoen 229kr

 Diorshow vannfast mascara gardermoen 250kr

Kjøpte også en annen topp men den glemte jeg å ta bilde av! Skrev på pris siden det er mange av dere som har spurt om det tidligere, så håper dere ble fornøyde med det. Hva syns dere om innkjøpene?

-Thea

NY SHORTS

Dro en tur inn til Oslo med bror i dag for å se om jeg fant en ny shorts, og det gjorde jeg jo! fyfaen det er den fineste shortsen jeg noen gang har sett, er helt forelsket! Den var virkelig verdt de 560kr og den er fra Zara hvis noen lurer:)

Hva syns dere om shortsen?

-Thea

SØNDAG + LITT NYTT2 topper og bh new yorker iphonedeksel random butikkWehoo null sminke og joggebukse er best. Ja som sagt så dro vi en tur til Sverige og handlet litt forskjellig i dag, fordi vi hadde vært på besøk på en hytte som lå nærme svenskegrensa. Kjøpte i tillegg til dette 2kg godteri og over 100 brusbokser, så nå skal jeg bli god å feit. Håper alle sammen nyter ferien selvom været er helt dritt og får en fortsatt fin dag. Jaja vi blogges senere dere, og tusentakk til alle som leser bloggen miin selvom jeg ikke blogger så mye:)

Hva har dere gjort i dag?

-Thea

NYE SKO

sko bianco 

Hva syntes dere?

-Thea

LITT NYTT

Kjøpte et par ting i dag og noen ting forrgje uke, så tenkte å vise dere hva jeg kjøpte. 

Bluse og tanktop cubus

 shorts ginatricot

 bikini hm undertøy cubusLITT NYTT

Har bare en ting å si, dagen i dag har vært dritt. Startet med at jeg ikke rakk bussen, faktisk første gang i år. Etterfulgt av en mattetime hvor jeg virkelig ikke skjønte noen ting og vi skal ha matteprøve på torsdag - flott!. Dagen avsluttet med at vi fikk tilbake tyskfremførigen og jeg fikk faen meg 3. Jeg trodde jeg skulle dø. Ahh hater når læreren driter i fremføringen og bare ser på manuset. Jeg hater tysk. Ja jeg vet jeg skriver mye om skole på bloggen for tiden. 

Jaja trøstet meg selv med en liten shoppingrunde på Sandvika, og siden jeg ikke var helt blakk denne gangen klarte jeg å finne meg noen godbiter til sommer-garderoben. sminkemapper h&m topper gina tricot undertøy bikbok

hettergenser gina tricot 

topp bikbok

Hva syntes dere om innkjøpene?

-Thea 


INNKJØP

Hellu! aah jeg er bare så utrolig fornøyd nå ♥ Dro jo som sagt en tur på Sandvika med mamma for å se på noen småting, og jeg fant noen ting som jeg virkelig elsker. Har lett etter både shortsen og jakken lenge, så var deilig å finne noe som var så fiint.

Fy faen jeg elsker denne shortsen. Utrolig at den er fra GinaTricot og kostet kun 399,-!! (den er litt stor, men jeg finner nesten ikke shortser som passer, så det får gå)

Converse Urban 699,-

Skinnjakke Urban, orginal pris 1500,-  salg 450,-

Topp Cubus 199,-

Hva syntes dere om innkjøpene?

-Thea

 

NEW IN

Var en liten tur på sandvika med mamma i dag for å fikse noen småting, og så flink som jeg er klarte jeg ikke å holde meg unna butikkene. Ble heldigvis bare en liten ting denne gangen da, den er fra Gina tricot og kostet bare 99kr. Og i morgen låses søknadene våre for vidregående skole. Fy faen jeg er så usikker.. Hva syntes dere?

-Thea

hits