tettut96 - Thea Celine

KONKURRANSE: VINN PERSONLIG ALMANAKK - AVSLUTTET

Da kjører jeg igang en konkurranse igjen, siden det er evigheter siden sist. Dere kan selv bestemme hvordan dere vil ha den, og siden vinneren får et gavekort på siden, så kan den tilpasses hver enkel. Dere kan melde dere på så mange ganger dere vil og vinneren blir trukket helt tilfeldig! Premien er sponset herfra og dette er det eneste dere trenger å gjøre:

1. Like facebook siden deres her

2. Legge igjen en kommentar med mailadresse og navn så jeg kan kontakte dere.

Konkurransen avsluttes fredag 17. februar. Håper mange vil bli med!

-Thea <3


FOTOKONKURRANSE: DELTAGERE

Her er de 5 bildene jeg likte best! Tusen takk til alle som har sendt inn bilder, dere er kjempeflinke til å ta bilder alle sammen ♥ temaet var jo vinter/jul, og her er de 5 beste bildene som dere kan stemme på så mange ganger dere vil på bildene!

1. Andipandy11

2. Carolinemaria

3. Fjosefine

4. Mkvildus

5. Sedegselv 


Hvilket bilde stemmer dere på?

-Thea <3

FOTOKONKURRANSE -VINN EN GOODIEBAG

Heyhey! Nå har jeg bestemt meg for å ha en fotokonkurranse igjen. Denne gangen kan alle være med - enten du har blogg eller ikke. Dette er reglene for å være med:

- Temaet er vinter/jul (snø, frost, lys, julepynt, osv..)

- Dere kan delta med maks 2-3 bilder

- Bildene kan dere som ha blogg legge ut på bloggen, med link til dette innlegget. Last opp bildene så store som mulig. Dere som ikke har blogg, kan sende meg bildene på tettut96@gmail.com.

- Jeg velger ut de fineste bildene og legger de ut på bloggen så dere kan stemme. Bildene bli lagt ut om en uke, søndag 18.desember. Og vinneren kåres på julaften! hihi

- 1.plass får en goodiebag med masse kult oppi + en bloggvurdering (derson personen har blogg)!

Bli med da veel! Alle klarer vel å ta ett eller annet bilde som har med julen eller vinteren å gjøre?


-Thea <3

FOTOKONKURRANSE - DELTAGERE

Heyhey! Nå har jeg endelig kommet meg hjem fra hytta, virkelig hater å være der, det er så syykt kjedelig!

Her er 5 bilder som jeg har valgt ut i fotokonkurransen som dere kan stemme på! Tusen takk for veldig mange fine bidrag! Dere kan kun stemme en gang på ett bilde:) Lykke til! ♥

Nr. 1 - Aina og Ingrid

Nr. 2 - Camasule 

Nr. 3 - cutecaptured

Nr. 4 - Marte Kristine

Nr. 5 - dagbokpiken

Hvilket bilde likte du best?

-Thea <3

FOTOKONKURRANSE - VINN HEADER, DESIGN OG BLOGGVURERING

Hey! Nå er det virkelig evigheter siden jeg har hatt en konkurranse, så jeg tenkte at jeg kunne være så snill, så derfor skal jeg ha en konkurranse nå. Denne konkurransen er kun for de som har blogg!

Her er konkurransereglene:

- Temaet er natur, det var være av hva som helst i naturen! Tenkt kreativt.

- Du kan ta med 2-3 bilder.

- Bildene kan redigeres akkurat hvordan du vil. Last de helst opp i 800px eller større på bloggen. 

- Disse bildene skal legges ut i et innlegg på bloggen din, hvor du skriver at du er med i konkurransen (du trenger ikke å linke til bloggen hvis du ikke vil). Så kopierer du linken til innlegget med bildene og limer det inn i kommentarfeletet til dette innlegget.  Eller du kan sende bildene til meg på mail - tettut96@gmail.com.

- Konkurransen avsluttes søndag om en uke: 2.oktober. Da velger jeg ut 5-10 bilder (kommer ann på hvor mange som sender inn) også skal dere stemme på det bildet dere liker best! Håper at mange vil bli med!


Er du med?

-Thea <3

KONKURRANSE - VINN EN AWESOME PREMIEE

Halla! Nå nermer jeg meg 14.000 kommentarer på bloggen, så kommentar nummer 14.000 får en premie. Vet ikke helt hva det er enda, men det blir noe awesome. Det er bare å kommentere så mange ganger du vil!

så bli med da vel ♥

Blir du med i konkurransen?

-Thea <3

SISTE SJANSJE TIL Å MELDE SEG PÅ KONKURRANSEN OM Å VINNE IPHONEDEKSEL

KONKURANNSE I SAMARBEID MED MIRABLING.NO - VINN VALGFRITT IPHONEDEKSEL

Heii! Da skal jeg ha konkurranse, endelig! Det er evigheter siden sist og denne gangen har jeg blitt sponset med produkter fra mirabling.no

Det eneste dere trenger å gjøre er å gå inn her og velge ut et iphone deksel til mellom 100 - 300 kr, så betyr at denne konkurransen er bare for de med iphone. Jeg trekker ut 1 vinner, av et deksel, enten iphone 3gs eller iphone 4, og trekingen skjer helt tilfeldig. Og hvis du ikke har blogg, så må du legge igjen emaildressen din, så jeg kan kontakte deg hvis du vinner. 

Bli med da vel, kopier og lim inn linken til det dekselet du vil ha i kommentarfeltet og du er med! Høres ikke det bra ut?

Er du med i konkurransen?

-Thea <3

VINNERNE AV HEADER BLE....

Ja, da hat jeg plukket ut 2 vinnere av beste forslag til hva jeg kan blogge om og de ble: Camilla Walla og Elisabeth! Camilla valgte jeg fordi hun kom med et forslag om 40 days challenge, noe som jeg liker veldig godt! Og Elisabeth valgte jeg fordi hun kom med et forlasg om at jeg kan lage en video med bilder og videoer fra sommeren 2011.

Begge forslagene skal gjennomføres og begge får hver sin header! Må også takke alle dere andre for kjempemange fine tips. Jeg kommer til å bruke mange av tipsene fremover, så da blir det bedre blogging :)

Fant et gammelt bilde, hadde ikke noe annet nå!

Vil dere ha flere konkurranser? Hvordan konkurranser vil dere ha?

-Thea <3

KONKURRANSE: VINN HEADER, DESIGN, BLOGGVURDERING OG LINKING!

Hey! Da kjører jeg igang med en konkurranse igjen, siden det er sykt lenge siden sist. Denne konkurransen er veldig enkel og det tar deg ikke lang tid å bli med, her er hva du må gjøre:

1. Kopiere bildet under, lime inn i et innlegg på bloggen din og skrive hvorfor du fortjener å vinne.

2. Linke til innlegget som du har skrevet i kommentarfeltet på bloggen min.

3. Hvis du ikke har blogg kan du eventuelt sende meg en mail til tettut96@gmail.com, med en begrunnelse på hvorfor du burde vinne og da finner jeg en annen liten premie som jeg sender i posten!

4. Du kan kommentere så mange ganger du vil og det øker vinnersjansen (husk link til innlegget i hver kommentar)

Er ikke det enkelt så vet ikke jeg! Premien står jo i overskriften, så da håper jeg mange vil bli med! Konkurransen avsluttes onsdag 29.juni!
Vil du bli med i konkurransen min?

-Thea <3

hits