tettut96 - Thea Celine

Januar oppsummering

Hei og god Mandags kveld! I dag gikk alt dårlig på treningen, menmen, drit i det! Nå tenkte jeg at jeg skulle ta en liten oppsummering av min januar, og starten på 2011, siden i morgen er det februar.

 

Månedens høydepunkt:

Hmmm.....det tror jeg må være forrgje helg når vi var på Hafjell sammen med kusinen og tanten min og noen venner av oss. Det var utrolig koselig, og ja, vi hadde det utrolig morsomt!

 


Utrolig glad i deg, verdens beste kusine ♥

 

Månedens nedtur:

Det må nok ha vært alle prøvene vi har hatt og alt stresset rundt det. Det har likom ikke vært såååå mange prøver, men de har liksom kommet på helt feil tidspunkt.

 

Månedens kommentar: "Steike, elsker stilen din" som er postet av Marie Herø, det var utrolig koselig!

 

Månedens blogg:

Tror nok at det blir Stine eller Andrea. Begge to er utrolig flinke bloggere, som jeg leser hver dag og får masse inspirasjon fra.

 

Månedens sang:

Oi,den ble vanskelig. Hører på så utrolig mye forskjellig og blir veldig fort lei av sanger, men granade med Bruno Mars er ganske grei (foreløpig da)

 

Månedens beste kjøp:

Det er definitivt genseren jeg kjøpte i helgen, som jeg elsker!

 Skal jeg fortsette å ha sånn oppsummering hver måned? Hva er deres beste opplevelse denne måneden?

 

-Thea <3

På skolen sammen med gnageren 

 

Nå nerder jeg på skolen, sammen med gnageren Carl Henrik. Han er superkul men kommer ikke på hva han skal skrive essay om! Har dere noen forslag til hva min gode venn kan skrive om??

 

-Thea <3

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE DEL 1 - ENDELIG

Nå kommer det endelig svar på spørsmålsrunden del 1, håper dere liker den selv om den ble litt lang! :)

 

 

Hva syntes dere om videoen?

 

-Thea <3

Outfit 30.Januar - wearing my wedges

Hei folkens! I dag er det egentlig en rydde/fikse søndag, noe som vil si at jeg ikke har gjort så mye i dag. Men selv om det er litt sånn daffedag valgte jeg å ha på meg noe fint, så her har dere dagens outfit.

 

Jakke Vero Moda genser Gina Tricot bukse Ralph Lauren belte pieces sko h&m skjerf et blad armbånd h&m

 

Hva syntes dere om dagens outfit?

 

-Thea <3

Noe de fleste jenter burde ha i vår - garderoben 2011

Hey! Det er vel kanskje ikke bare jeg som ønsker fornye vårgarderoben min. Det finnes mange fine ting, blandt annet på Gina Tricot, H&M, Cubus, Vero Moda og BikBok, til en ikke altfor dyr penge. Her er noen ting som de fleste burde ha i garderoben sin, men det er jo selvfølgelig smak og behag.

 

Shorts med knyting og høyt liv:

Denne våren er det shortser som er veldig inn. Jeg holdt på å kjøpe en i går, men siden jeg er så liten detter de av rundt livet, men jeg skal fortsatt få meg en slik en. Her også uendelig mange typer og farger.

 

Skjorter:

Skjorter er fint. Dette er jo et ganske basic plagg som passer til det meste, enten det er hverdag eller fest. Skjortene kan også være veldig forskjellige og det finnes mange fine, denne er høyt oppe på ønskelisten min.


Tskjorter med print:

Tskjorter med print syntes jeg er utrolig kult. Det er kanskje ikke noe som de på catwalken går med, men man kan vel gå med det for det. Det finnes jo uendelig mange typer i forskjellige farger.

 


American print:

Denne våren er "american print" noe av de nye. BikBok har satset ganske mye på dette denne våren, og selv elsker jeg det og har allerede en genser med amerikansk flagg.

 

Blazer:

Blazere har jo blitt mer og mer populært etterhvert. Jeg har selv ingen blazere men vurderer sterkt og kjøpe det. Mange kler det utrolig godt, og det passer til det meste.

 

Wedges/boots:Wedges eller boots er jo noe veldig mange har begynt å gå med nå i det siste. Det er så utrolig mange fine og forskjellige typer, så her burde de fleste finne noe de liker.

 

Hva syntes dere om annbefalingene mine? Har dere noe av dette selv?

 

-Thea <3

Redigert eller uredigert?

Uredigert:

 

Redigert:


Likte dere det redigerte eller uredigerte bilde best?

 

-Thea <3

3 nye ting i garderoben

Hey mine kjære lesere! Først vil jeg bare takke dere for alle de flotte kommentarene i det siste, dere er virkelig herlige, vet ikke hva jeg skulle gjort uten dere!

 

Som sagt tidiligere i dag, skulle jeg på shopping. Og det endte opp med at jeg dro på shopping med mamsen. Fant ingenting på salg, så de tre tingene jeg kjøpte var til orginal pris (typisk meg). Så her har dere de 3 nye tingene i garderoben min, hope you like it!

 

Gina Tricot
Pieces

Cubus

 

Hva syntes dere om innjøpene?

 

-Thea <3

I WANT

Hei og god lørdags morgen! Egentlig føler jeg at det er søndag i dag, siden vi hadde hjemmedag i går, men det er jo bare lørdag, noe som er litt digg. I dag skal jeg på shopping. Vet ikke med hvem eller når eller noe, men må jo benytte meg av den siste helgen med januarsalg. Og under her kan dere se noen nye godbiter som har kommet inn i det siste og som gjerne kunne vært en del av klesskapet mitt ♥
ALT FRA H&M

 

 

Hva skal dere i dag? hva syntes der om disse godbitene?

 


 

-Thea <3

Fredagsmiddag - superkokkene

Siden vi hadde hjemme dag i dag, som sagt tidligere, var oppgaven vår å lage en middag som besto av forret, hovedrett og dessert. Til forret lagde vi bruschetta, til hovedrett lagde vi lammestek med rattatouille og poteter og til dessert lagde vi sjokoladefondant, alt var utrolig godt, og her kan dere se resultatene.

 

 

 

1 forret - Bruschetta

 

2 Hvoedrett - Lammestek med ratattoille og poteter

 

Også Marcus sin versjon:


3 Dessert - sjokoladefondant


Hva syntes dere om menyen og resultatet?

 

-Thea <3

NY HEADER!

Hey igjen! Satt og prøvde meg litt frem og kom frem til et resultat jeg er ganske fornøyd med. Pernille i klassen min syntes absolutt at jeg burde brukse den, fremfor den jeg har, så her har dere den:

 Skal jeg bruke den eller den gamle jeg har nå?

 

-Thea <3

hits