tettut96 - Thea Celine

3 VURDERINGER

Her er endelig vurderingene, håper dere som ble valgt ut ble fornøyde, og til alle dere andre: Det komme flere sjanser ♥

Ragnhild Fredrikke

Ååh, jeg må virkelig si at jeg er fast leser av denne bloggen, noe som var grunnen til at akkurat denne bloggen ble valgt ut. Hun har et veldig enkelt design, med en stilig header. Designet kan kanskje bli litt kjedelig til tider, men det er veldig oversiktlig og fint. Hun blogger ofte og bra, tar kjempefine bilder og har veldig innholdsrike innlegg, som man ser at hun har lagt litt tid i. Ellers så digger jeg stilen hennes, og hun legger ut oufti sykt ofte.

Alt i alt en utrolig bra blogg, med mye bra innhold og bilder, men designet kan bli litt kjedelig til tider. (kun småpirk). Besøk gjerne bloggen hennes. Karakter 5+.

Emmy Eriksen

Ja, denne jenta kjenner jeg, og jeg virkelig elsker bloggen hennes. Det første man ser av bloggen, kan kanskje vært litt kjedelig, og veldig enkelt, men hvis du tar deg tiden til å bla nedover i bloggen og faktisk lese innleggene, så skjønner dere hvorfor jeg digger denne bloggen. Jenta skriver på en måte som virkelig gjør det interresant å lese det, samtidig som hun ikke skriver for langt eller for kort. Hun har også mye fine bilder og blogger variert. Hvis jeg skal pirke på noe, blir det vel kanskje at hun kunne hatt litt flere bilder i innleggene sine. Men det er jo ikke så myee:)

Alt i alt digger jeg bloggen din Emmy. Du er en sinnsykt genial jente, som virkelig passer til å ha blogg. Kunne hatt noen flere bilder og et litt mer spennende design, men ellers veldig bra. Karakter 5.

Ruth Elise

Denne bloggen har jeg ikke vært innom før nå, men jeg må si at den virkelig falt i smak hos meg. Headeren er fin og designet er enkelt, men samtidig veldig fint. Liker menyen på siden av bloggen! Hun blogger ganske ofte og tar fine bilder, kanskje litt mange speilbilder i det siste, men ellers veldig fiint. Hun skriver bra, men kunne kanskje skrevet litt lengre noen ganger. 

Alt i alt er bloggen fin med et greit design og bra innhold. Kunne skrevet litt lengre og tatt litt mindre speilbilder. Karakter 4+.

Hva syntes dere om vurderingene?

-Thea <3MINE SPILLELISTER

Her har dere spillelistene mine på spotify:

Sleepy&Lovely - Når du skal slappe av, gjøre lekser eller sove. Ahh elsker disse sangene ♥

altmuligdritt - Er vel egentlig det den heter. En miks av alt, som jeg ikke hører så mye på lenger. 

Goodfeeling - Ganske gamle sanger, men litt koselig i blandt. :)

Likte dere listene?

-Thea <3

OUTFIT 31.JANUAR

Dagen i dag har vært mye bedre, og det takker jeg min deilige hettergenser for. Hadde ikke levd hvis det ikke hadde vært for den. Nå blir det pugging til prøve og fremføring, wehoo! Og i dag LOVER jeg at vurderingene skal komme. Hva syntes dere?
Genser bikbok bukse gina tricot

-Thea <3

 

HELVETES MANDAG

Okei, jeg oppsummerer denne dagen med ett ord - helvete.

Det startet jo med at jeg, så flink som jeg er, ikke klarte å stå opp i dag tidlig. Er noe med at på mandager så vil virkelig ikke kroppen min ut av senga. Men jeg kom meg opp, og hadde som mål å printe ut en oppgave som skulle leveres på skolen. Tror dere ikke printeren streika? Jeg klikka totalt, og rakk ikke engang å sminke meg, wehoo. Så tok jeg skolebussen, som vanlig, og kom på skolen klar til å hvertfall få levert den stygge oppgaven på itslearning. Tidsfristen var kl. 09.00 og med vår effektivitet, klarte vi å levere den 5 minutter for sent, noe som betyr min første annmerkning i år. Men min flotte mandag tok ikke slutt her. 

Noen minutter inn i første time kommer læreren vår og sier: Vi skal nå ha en engelsk oversettelses prøve. Og hvem var det som helt hadde glemt at den var i dag? Jo det var meg det. Så der satt jeg og ante ikke hva jeg gjorde. Og ikke lenge etter dette, kom samme lærer og ga meg beskjed om at jeg skulle ha samfunnsfagprøven, som jeg faktisk hadde øvd til. Vet ikke hvordan den gikk, men jeg svarte ihvertfall på alt. så det gikk vel i en viss grad ganske greit.Storefri gikk som vanlig uten spising, fordi jeg ikke orket å stå i køen i kantina. Etter spising kom det noen vidregående lærere og skulle fortelle oss om T-matte og P-matte. Jeg var relativt "ikke klar for matte"-humør, men klarte av min begeistring å mestre P-matten, som egentlig var superenkel. Når det derimot kom til T-matten, så sa hjernen min takk for seg, og jeg skjønte med en gang at det ikke var noe for meg. Go P-matte sier bare jeg. (orker ikke å forklare hva det er, for de som ikke vet det). 

Men det sluttet heller ikke her. Etter skolen, gikk turen til Sandvika og jobben til mamma. Jeg skulle nemlig tjene litt cash, med å gjøre en liten jobb. Jeg sa liten ikkesant? Herregud. Neida, det var bare å brette 120 mapper og putte i forskjellige ark i riktig rekkefølge. Det tok meg hele 4 timer, men mamma belønnet meg med en liten tur på sandvika. Kjøpte en ny hettegenser, som jeg tror jeg skal hoppe inn i, før jeg setter meg ned for å fikse ferdig til k&h prosjektet i morgen. 

Herrejesus, tror ikke jeg har skrevet et så langt innlegg på lenge, men det er vel greit noen ganger det også? Håper alle sammen har hatt en like fin mandag som meg, hihi! ♥ Liker dere lange innlegg som oppsummerer dagen min?

Genser bikbok 299kr // Vurderingene og personene jeg skal skrive om kommer senere i dag, hvis ikke jeg er død. 

-Thea <3

 

FOTO: VINTERLANDSKAP

Hei og god søndag! Da har jeg endelig kommet meg hjem, etter en kjempedeilig langhelg på Trysil. Nå venter leksene på meg, fordi jeg har både innlevering og prøve i morgen, wehoo! Så her har dere noen bilder jeg tok rett før jeg dro i sted:) Hva syntes dere?
 
-Thea<3

LØRDAGSKVELD

Har sittet med lekser i snart 4 timer, og kan endelig ta meg en velfortjent pause. Driver nemlig å skriver notater til prøven på mandag og gjør ferdig naturfagsproskjektet som også skal leveres på mandag. Har ellers hatt en deilig dag i bakken, selvom været kanskje ikke var det beste:)

Nå blir det en rolig kveld, som i går, hvor jeg skal gjøre ferdig leksene og skrive ferdig bloggvurderingen til dere. Fortsett å meld dere på i innlegget under! ha en super lørdagskveld alle sammen ♥ Hva gjør dere i kveld?-Thea<3 

VIL DU BLI VURDERT?

Velger ut 3/4 blogger jeg liker, og skriver en vurdering av dem i kveld eller i morgen. Bare skriv at du vil være med, og hvorfor akkurat DU fortjener å bli vurdert! 

Vil du bli vurdert?-Thea <3

HYTTEKOS

Hey og god fredags kveld alle sammen!♥

Nå koser vi oss masse på hytta, med god mat og koselig steming. Har vært i bakken i hele dag, så er sinnsykt sliten, men for en super dag det har vært! Deilig å tenke på at det bare er fredag og at jeg har hele helgen foran meg. Nå har vi akkurat spist enchiladas, aah elsker det! Også blir det en rolig kveld, med litt lekser, godteri og tvkos:)

Hva gjør dere i kveld?


Uten sminke! er litt deilig noen ganger:)

-Thea <3

UT PÅ SKI ALLTID BLID!

Heyhey, nå drar jeg ut i bakken og står på ski! Skal bli så deiliig:) Ha en super dag alle sammen, så blogges vi når jeg kommer tilbake på hytta ♥-Thea <3

SYKT TALENT, MÅ SEES!!!

Okei, jeg annbefaler alle sammen til å se på videoen av denne jenta. Hun heter Christiane og går i 9.klasse på min skole. Hun er seriøst flink til å synge, jeg ble helt satt ut da jeg så videoen! Kom gjerne med tilbakemelding på hva dere syntes:) BESØK BLOGGEN HENNES HER

Hva syntes dere?

-Thea <3

hits