tettut96 - Thea Celine

Kosedress, mac og pannekaker = min mandagskveld

Hey! nå har jeg dusjet og sånn etter trening og sitter i min deilige rosa kosedress og spiser pannekake til kveldsmat. Hvor herlig er ikke det?Hva gjør dere i kveld?

-Thea <3

3/365 - this is heaven


Day 3/365 - casio exilim digitalkamera - påskeegg♥

Hva syntes dere om bildet? Noen andre som er glad i påskeegg?

-Thea <3

Outfit 28. februar - høytlivsolabukse

Hey! Da var første skoledag etter ferien overstått. Var utrolig trøtt og klarte nesten ikke å stå opp i dag tidlig, men overlevde heldigvis skoledagen da. Siden det var så fint vær i dag, gikk jeg ut for å ta outfitbilder, hope you like it :)Ytterakke vero moda kort jakke zara bluse cubus bukse bikbok uggs husker ikke

Hva syntes dere om outfiten? Noen andre som begynte igjen på skolen i dag?

-Thea <3

Bloggannbefaling - mne

Hey! Siden jeg aldri har gjort det før, tenkte jeg at jeg skulle komme med en anbefaling av en blogg. Denne gangen er det bloggen mne som jeg har tenkt til å annbefale:

Bloggen handler om en 15 år gammel jente som bor i Singapore. Hun tar utrolig fine bilder og det er veldig spennende å følge med på hvordan hverdagen hennes er der nede. Også er det det så fint å se på alle sommerbildene og alle sommeroutfitene og tenke at det ikke er såå lenge igjen til sommeren :)

Leser dere denne bloggen? Hva er deres mening om bloggen?

-Thea <3

2/365Day 2 - Canon eos 500d

Hva syntes dere om bildet?

-Thea <3

Denimfeber

Hei dere! Siden Thea er på vinterferie i Hemsedal skal jeg blogge et lite gjesteinnlegg på bloggen hennes. Noen av dere vet hvem jeg er, jeg er Marie bak myfashionstyle :)

Selv om det ser ut som at vinteren vil vare for alltid, kommer i hvertfall vårmoten stormende uansett. Jeg elsker vårens trender, det er absolutt noe for enhver smak og stil. I dette innlegget tenkte jeg å ta for meg denimfeberen som herjer verdens catwalken. Kul, søt og stilig på en gang.

Denne våren kan du leve i denim fra topp til tå, eller kombinere det med andre stiler og plagg. Nedenfor har jeg plukket ut fire forskjellige varianter:


Heldenim hos Celine// Kombinert hos Stella McCartney// Grått denim hos Valentino// Cow-girl hos D&G

Jeanstrenden er nok blant de enkle å følge hvis du tar en titt i klesskapet. De fleste eier en jeans eller fler, og mange har nok også gått til anskaffelse av en jeansskjorte eller en jeansvest opp gjennom årene. Kombinerer vi litt, kjøper noen få nye plagg og trikser og mikser, kan vi utføre olastilen med glans.

Get the look:


Denim maxikjole fra hm// Jeansskjorte fra hm// Shorts med bukseseler fra topshop

 

Kombiner gjerne med skinn, beige, belter, rysjer, boots og luftige bluser, her er det mye å trikse mellom:Skjørt fra hm// Rysjeveske fra topshop// Boots fra aldo shoes

 

 

Hva syntes dere? Har dere denimfeber?

Ta gjerne en titt innom bloggen min her, jeg kommer til å poste mye vårtrender fremover ;-)

 

365 days - day 1

Ja, da skal jeg begynne med 365 days, hvor leg legger et et bilde hver dag. Syntes det virker litt morsomt og skal prøve og ikke glemme det, selv om det er ganske typisk meg. Her er dagens bilde:Hva syntes dere om bildet?

-Thea <3

My favorite ring

Hey! Vet jeg har lagt ut bilde av denne ringen før, men det er fordi den er så fiiin. Kommer litt om dagen i dag senere. Nå stikker jeg  snart i badeland, så får dere bilder og kveldens anntrekk senere :)

Hva syntes dere om ringen? Noen som har den samme?

-Thea <3

Off to Hemsedal!
Her ser dere hvor fint å ryddig jeg har det! Og forresten så bor jeg og Marcus på hems og i natt var det så varmt at jeg holdt på å dø!!

Nå stikker jeg i bakken, så blogges vi i ettermiddag! Ha en herlig lørdag alle sammen♥

Noen andre som skal på ski i dag?

-Thea <3

Supert tips: Spar penger på en fin måte!

Hey! Nå sitter jeg på hotellrommet og ser på senkveld etter å ha spist en god middag på hotellet. Tenkte jeg skulle komme med et lite tips, til en smart måte å spare penger på. Denne inspirasjonen er hentet fra en annen blogg, husker ikke hvilken blogg. Men her er hvertfall tipset:1. Finn et glass (syltetøy, saus....) som er ganske stort.

2. Finn frem et blad og klipp ut masse fine ting du liker.

3. Lim tingene på glasset og begynn å spar penger. Så enkelt er det!

Det som er så bra, er at du blir mer motivert til å spare når du ser alle de fine tingene som er på utsiden og som du har veldig lyst på. For meg funker det ganske bra! :)Hadde ikke så stort glass, så ble bare dette lille tacoglasset, men det funker da!

Hva syntes dere om tipset?

-Thea <3

hits