tettut96 - Thea Celine

NEW IN

Var en liten tur på sandvika med mamma i dag for å fikse noen småting, og så flink som jeg er klarte jeg ikke å holde meg unna butikkene. Ble heldigvis bare en liten ting denne gangen da, den er fra Gina tricot og kostet bare 99kr. Og i morgen låses søknadene våre for vidregående skole. Fy faen jeg er så usikker.. Hva syntes dere?

-Thea

HADEBRA ALLE SAMMEN.

Norsk er kjedelig. Jeg graver meg ned og kommer tilbake når dette skoleåret er ferdig. Hadebra alle sammen! okei greit, jeg graver meg kanskje ikke ned og jeg stikker ikke, men jeg er dritt lei av skolearbeid nå.


Noen andre som føler det samme?

-Thea


FLUFFY HAIRDAY

Heyhey! Skoledagen i dag gikk fint som vanlig, og nå er jeg klar for å gjøre lekser. Har virkelig ikke noe annet liv enn skolearbeid for tiden, men sånn er det bare noen ganger. I morgen har jeg norsk fremføring om det norske språkets utvikling og på fredag er det matteprøve om prosent, skatt, renter, lån osv... drep meg.

Men ihvertfall så la jeg meg med vått hår og fletter i går, noe som resulterte i at håret mitt ble lit "fluffy" i dag. haha ble bare kalt puddel på skolen i dag, så greit nok det. ♥ 

Hva syntes dere?

-Thea

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRNDE DEL 1

Hvilke blogger leser du? Leser seriøst alt for mange blogger. Tror det er over 40 stykker på lista mi over blogger, men er ikke alltid jeg rekker å skjekke innom alle. 

Hvem er den kuleste du kjenner? Det er nok deg det Solveig.

Hvorfor digger du meg? Fordi du er den kuleste jeg kjenner, Solveig. 

Kommenterer du på "amatør" blogger? Jeg liker ikke å kalle bloggene amatør blogger, selvom bloggen kanskje ikke har så mange lesere osv. Ja, jeg kommenterer på de bloggene og innleggene jeg føler fortjener en kommentar:)

Hvilket redigeringsprogram bruker du? Nå bruker jeg for det meste photoshop. Har lastet ned 30 dager gratis. Når den går ut, så kommer jeg til å skaffe meg det selv, fordi det er virkelig et supert redigeringsprogram.

Hvor mange lesere har du daglig? Etter at Caroline Maria linket meg, har det ligget rundt 1000 lesere, men har gått litt ned nå som skolen har begynt igjen. Men jeg holder meg på mellom 800 og 1000 lesere.

Når begynte du å blogge? Jeg begynte å bloggen julen 2009, men startet egentlig ikke ordentlig før sommeren 2010.

Fvoritt butikker? Haha har egentlig ikke noen favorittbutikker jeg..

Er du venn med noen i åttende, i såfall hvem? Jaja ventet vel egentlig på dette spørsmålet. Ja, jeg har noen venner i 8.klasse, men det er jo bare fordi jeg er så innmari kul. haha. Ikke gidd å spørr hvem. 

Favoritt farge? ROSA. 

Favoritt outfit? Vet ikke egentlig, føler at jeg ikke har kledd meg så fint i det siste. Men det her er jo greit:

Hvilken sminke bruker du? Bruker for det meste bare minerals sminke, som jeg kjøpte i London. Ellers går det vel i helt vanlig og billig sminke. Er ikke det jeg gidder å bruke mest penger på. 

Når kommer linkingen? Oi fack.. jeg klarer virkelig aldri å huske på sånne ting. Uffameg jeg må skjerpe meg. Den kommer så fort jeg får tid. 

Hvor høy er du? Love my life, 1.58 meter. 

Liker du One Direction? Ja, de har fin musikk. Og noen av guttene er jo ikke stygge heller. 

Hvor mange fingre får du inn? Altfor mange, BERNHARD. (du er ekkel)

Favoritt mat? Haha jeg aner ikke.. for dere som ikke kjenner meg, så er jeg den mest kresne personen på hele jord. Men jeg er veldig glad i enchiladas, kalkunfilet og fondy. hihi

Liker du å shoppe? Oh yes. Shoppegal!

På en skala fra 1-10 hvor mye liker du sjokolade? En million!

Er du fornøyd med utseende ditt? Delvis ja og delvis nei. 

Hva skal du søke som linje på VGS? Jeg søkte i går, og da ble det SSP (studiespesialisering) på Sandvika som kom på første valg. Så jeg håper jeg klarer å komme meg inn der!

Hvor kjøpte du Jeffrey Campbell skoene dine? De er kjøpt på lille vinkel sko i bogstadveien. Hvor bor du? Et sykt kult sted i Asker. 

Hva skal du i sommer? Planene er ikke 100% klare. Men jeg skal ihvertfall til Kypros i en uke midt i ferien. Også skal jeg på hytta i noen uker, som alltid. Også blir det kanskje til at jeg skal på konfleir som medarbeider, hvis jeg kommer med. Ellers skal jeg jo bare være med venner og nyte at det er sommerferie!

Klarer du å gå i spagaten? Haha jaa faktisk. Tro det eller ei, men jeg er faktisk ganske flik. 

Er du sprek? Jeg er det lateste menneske på denne jord. 

Er du fornøyd med kroppen din? Delvis ja og delvis nei. Men jeg klarer å akseptere at jeg faktisk er sånn jeg er, og det får jeg bare leve med uansett. 

Spiser du mye? Greit nok. 

Hvor mye veier du? Vet ikke faktisk... har ikke veid meg på evigheter og vil ikke gjøre det heller. 

Favoritt kake? Sjokoladekake, brownies, verdens beste, daimkake og gulrotkake - ops, glemte jeg å si at jeg elsker kaker? haha klarer ikke å velge en!

Går du på noen fritidsaktiviteter? Jeg går på alpint, som jeg har gått på leeenge. Men jeg satser ikke lenger. Nå kjører jeg bare for treningens skyld og for gøy. Tror nok jeg skal slutte etter denne sesongen, begynner virkelig å bli lei.

Hva er din mening om den skolen du går på nå? Stygg, dritt, fucka, piss. Tror ikke jeg skal si mer jeg. 

Hvilket kjøpesenter shopper du klærne dine på? Sandvika Storsenter. Haha

Hva er dine favoritt tv programmer? Ser nesten ALDRI på tv lenger fordi jeg sitter heller på macen. Men hvis jeg ser på tv, så ser jeg på serier ogsånn, haha vet ikke egentlig. 

Hva fikk deg til å starte å blogge? Jeg syntes det så så gøy ut og jeg ble så inspirert av mange andre bloggere. 

Hva inspirerer deg? ALT! Venner, familie, andre bloggere, folk på gaten, you name it!

Hvordan er lærerne dine? .............................. !!

Hvor er den rosa bikinien din fra? Har fått så syyyykt mange spørsmål om den. Ja den er fra cubus, og jeg kjøpte den i fjor så er ikke sikker på om de har den i år. Aah elsker den ♥Fikk dere svar på det dere lurte på?

-Thea 

 

 

FEBRUAR I BILDER

Siden det bare er en dag igjen av februar tar jeg en liten oppsummering. Orker ikke å skrive så mye, så legger bare ut noen bilder som viser hva jeg har gjort denne måneden. Har egentlig ikke gjort en dritt denne måneden, bortsett fra skole og bloggen. haha jeg har et fiint liv da dere :) Hva syntes dere?

-Thea

 

DIGG DAG

Aah endelig ferdig med den første tentamen! ♥ Gikk ganske tidlig, fordi jeg hadde allerede planlagt litt og oppgavene var perfekte, så da tok det heldigvis ikke så lang tid. Siden jeg kom hjem så tidlig, tenkte jeg at det var deilig å lage meg litt god mat, så jeg stekte en omelett og tok den på brødskivaa. digg! (en liten variasjon siden jeg alltid spiser nesquick etter skolen) haha.

Ellers i dag så MÅ jeg skrive ferdig en norsk fremføring som jeg skal ha på torsdag om det norske språkets utvikling. Sykt interresant ogsånn da. Og senere skal jeg på trening igjen, evigheter siden sist, så det blir litt deilig. 

Hva skal dere i dag?
-Thea 

FIN DAG OGSÅNN

Hallo til superkreativ overskrift da. ♥

Har jobbet med norsk og matte i hele dag, så jeg føler meg ganske klar til norsk tentamen i morgen. Tar det egentlig litt på sparket, fordi det er da jeg klarer å bygge opp de beste oppgavene. Ellers så er jeg sinnsykt dårlig på å holde ting jeg lover til dere. Lovte dere blandt annet spørsmålsrunden og linkingene,men jeg har liksom bare aldri fått tid til å sette meg ned å begynne med det. Det kommer det kommer, men det tar bare litt tid, så vet dere det. Jeg er tross alt den lateste personen på hele jord. Hva har dere gjort i daag?

-Thea 

DERES STØRSTE ØNSKER - STERKE ORD

Jeg må først bare si, tusen millioner takk for alle ønskene dere har delt med meg. Jeg kan desverre ikke dele alle, men jeg deler de jeg mener alle bør lese. Jeg fikk virkelig tårer i øynene av å lese igjennom noen av disse. Det er helt sykt hvor store og sterke ønsker noen mennesker har her i verden. Alle bildene er tatt selv, og jeg følte de passet til innlegget fordi de bringer et budskap i det de viser. 

NB: DETTE ER SENDT INN AV DERE LESERNE, OG ER SKREVET FRA DERES PERSPEKTIV.


- At mamma bli helt frisk av kreften

- At alle mine feil blir slettet

- At den dårlige selvtilliten skal forandres til god og at jeg skal tørre å smile foran vennene mine. 

- Synge live på tv

- Møte One Direction

- Å bli sånn som deg. (hihi tusentakk, så koseliig)

- Fred i verden.

- At mamma og pappa skal bli venner igjen.

- Endelig tørre å si til den jeg elsker at jeg elsker den og at den elsker meg tilbake.

- At moren min som døde av kreft hadde overled. 

- At fetteren min hadde kommet seg unna på Utøya og overlevd.

- At folk endelig skal skjønne at det er en mening bak at alle ser ut slik som de gjør, og at alle er perfekte på sin egen og unike måte. Ikke at alle er som victoria secret modeller.

- At folk skal godta meg for at jeg er kristen og ikke gjøre narr av troen min.

- Få møte mormor igjen engang til.

- Bli glad igjen og motstå fristelsen for å kutte meg og at arrene mine skal forsvinne.

- At alle skal ha et sted å bo og mat til å kunne overleve.

- At søsteren min blir frisk fra MS og at jeg og broren min aldri fikk diabetes 1.

- At jeg oppnår noe i livet mitt.- At kreft ikke fantes. 

- At mamma kommer ned fra himmelen og gir meg en klem.

- Å kunne rette opp alle feil jeg har gjort.

- Slutte å gråte megselv i søvn.

- At farmor fortsatt levde. Hun forsvant brått i desember og det har vært kjemetungt for meg å bære. Kommer aldri til å bli meg selv igjen 110% etter det.

- At jeg kunne ha med venner hjem uten at de skjemmes over hvor lite hus vi har.

- At mamma skal bli frisk og leve lenge.

- Å få ha en siste dag med farmor. Det hadde betydd mye for meg.

- Å få leve resten av livet mitt med kjæresten og at vi drar og hjelper fattige barn i Afrika.

- At forholdet til vennene mine blir som før. At de aldri hadde baksnakket meg, aldri hadde oversett meg, aldri hadde ignorert meg. Jeg øsnker bare at de skal behandle meg som de gjorde. Gi meg komplimenter, legge merke til meg, spørre om vi skal finne på noe. Jeg trenger å bli satt pris på.

- At jeg hadde fått tilbake det livet jeg engang hadde.- At mamma slutter med medisiner, blir frisk og flytter sammen med pappa igjen.

- Å finne en medisin for kreft, slik at alle som får kreft overlever.

- Å få se bestefaren min igjen.

- At jeg kan smile uten å forfalske det, le uten noen at noen tårer ligger bak og bli elsket av den jeg elsker.

- At jeg kunne få en siste dag med et nært familiemedlem som døde av kreft. 

- At jeg ikke dør alene.

- At den kjære storesøstra mi hadde overlevd sykdommen. 

- At jeg blir kvitt kreften i kroppen min. Den dagen jeg blir frisk kommer til å være den største dagen i livet mitt. 

- Å kunne få møte igjen pappa som jeg aldri har sett fordi han dro da mamma var gravid.

- At jeg blir psykisk frisk, tør å spise foran andre og godtar megselv for den jeg er.

- Å aldri miste kjæresten min.

- At jeg kan spise all dritt i verden uten å bli feit.

- At jeg får møte Justin Bieber og deg (haha søtt).

- At sykdommen min skal bli helbredelig. Jeg har ikke så mye igjen å leve og jeg skulle ønske at jeg slapp å telle ned til slutten. Jeg skulle også ønske at jeg ikke plaget familien min med at de hele tiden må passe på meg og være med på sykehuset ogsånn, føler at det på en måte ikke er verdt det. Jeg venter på et mirakel.

- At bestemor skal overleve operasjonen. TUSEN TUSEN TAKK FOR AT DERE DELTE DERES ØNSKER ? som dere kanskje la merke til hvis dere leste alle, var veldig mange av de utrolig sterke å lese. Jeg sender varme tanker til alle sammen som sliter med noe eller som ønsker at ting skulle vært bedre. Dere er sterke alle sammen, stå på!

  Hva syntes dere om innlegget?

-Thea

SKOLE IGJEN DA..

Så var det skole igjen, uffameg. Denne dagen startet forferdelig med at jeg våknet og var så trøtt at jeg ikke visste hva jeg gjorde. Håret så ut som en møkkahaug, så jeg måtte sette det opp og jeg orket ikke å ha på meg jeans, så endte opp i kosebukse. Trenger vel ikke å si så mye mer.

I morgen er det norsk tentamen, uffameg - de går liksom rett på alt alvoret. Jeg håper ikke dere slutter å lese bloggen min selvom bloggingen kanskje ikke blir det beste fremover, og jeg håper dere skjønner hvorfor. Forresten så hadde jeg spilt inn hele den jævla  spørsmålsrunden, men selvfølgelig var lyden klikk, så nå tror jeg bare at jeg tar å skriver svarene. Begynte dere på skolen i dag, eller har dere ferie?

-Thea og Pernille

HVILKEN HEADER?

Wow har fått inn kjempemange fine headere av dere, og jeg kan desverre ikke legge ut alle sammen.Legger ut noen av de jeg likte best, så kan dere bestemme hvilken jeg burde bruke. 

Nr. 1

Nr.2

Nr.3

Nr.4


Nr.5

Nr.6

Nr. 7

Hvilken likte dere best?

-Thea

hits