tettut96 - Thea Celine

Dagen på Trysil <3

Hei igjen <3

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Trysil "sentrum" og handlet. Vi måtte ha litt mat, men jeg gadd ikke å bli med inn  i matbutikken så jeg utforskte kjøpesenteret. Det var ikke så veldig stort senter, to etasjer, kanskje sånn 15 butikker eller noe :P Og den eneste klesbutikken de hadde for jenter var B-young! Haha, hadde aldri overlevd på dette stedet!!

Men hvertfall i dag har jeg stått på ski som dere kanskje vet. Det var ganske bra forhold i starten og vi tok en tur helt til toppen. Når vi nermet oss toppen av heisen ble det plutselig masse vind og tåke! Så det var sånn heftig kaldt, så der kjørte vi bare en gang. Litt senere tok vi oss en tur ned på KNETTSETRA som er en varmestue. Der spiste vi verdens beste vafler og drakk kakao.


Her er et bilde fra terassen på knettsetra.

Det har egentlig ikke skjedd så mye mer. Bare at når vi skulle kjøre opp fra turistsenteret siste gangen så var det helt fint, til vi plutselig kom inn i sånn hefitg tykk tåke! Da bestemte vi oss for at vi ikke gadd å kjøre mere, siden det er ikke noe vist å kjøre når man nesten ikke ser bakken i det hele tatt!

Da blir det ikke noe bildet i dette innlegget siden nettet er ganske treigt så det funker ikke........................................

Hva har dere gjort i dag da?

-Thea <3

Dagens oppmuntring! <3

Hei <3
Sorry for at jeg ikke har blogget før nå, men pappa har måttet jobbe så da fikk jeg dataen først nå, men er her nå da.

Siden jeg sa at jeg ikke bare skulle skrive om hva jeg drev med hver dag og sånn så tenkte jeg at jeg i dag tar en liten oppmuntring til alle, dette gjør jeg ved hjelp av et dikt jeg har laget! Er ikke så veldig flink til å skrive dikt, men for meg er det viktigste at diktet har litt mening når jeg skriver det:

Hei på deg der borte,
hva gjør du?
Hei på deg der borte,
ikke snu.

For du er søt,
du der borte.
Jeg liker deg,
du der borte.

Du er snill, 
du der borte.
Vil du bli min venn?
du der borte.

Haha, det ble veldig rart! Men jeg håper at det ble en liten oppmuntring i påskeferien deres :D


Et skikkelig vår/påske bilde! Bare elsker de blomstene!
Kommer snart et innlegg om hva jeg har gjort i dag og sånn, så stay tuned!

Likte du diktet mitt?

-Thea <3

Hvordan skaffe lesere??

Hei igjen!
Siden jeg først er på dataen yenkte jeg å spørre dere om det spørsmål...
Har dere noen tips til hvordan jeg kan skaffe lesere?

Har en del lesere, men ikke over 100, så jeg vil liksom ha litt flere. Har prøvd å gå inn på forskjellige blogger og legge igjen en kommentar, men det finker liksom bare for en dag....:S

Håper dere GIDDER å kommentere! :D

Orker ikke å legge inn bilde nå, så det får bli et bildeløst innlegg.

-Thea <3

Blue Earrings! <3

Heisann sweetes <3
Nå sitter jeg  på den samme stua, i den samme leiligheten, på det samme fjellet og blogger.
Det har vært en fin dag i dag med nesten sol, snø. hagl og tåke.

Også nå har jeg bare på meg en jogge dress, men tenkte at jeg kunne stæsje meg opp litt  med noen øredobber som jeg fikk i mag bladet. Her er bildene av de:


Haha, ser litt fucka ut i dag! Men her ser du hvertfall øredobbene :D

Hva syntes du om de?
Hva kan man bruke de til?

-Thea <3

Litt endring med bloggen!

Hei alle sammen :D
I natt har jeg ligget og tenkt litt på om jeg skal gjøre bloggen min litt mer spennende. Hva jeg mener med spennende er vel at jeg ikke bare skal skrive om ting jeg gjør hver dag, men også ting som interreserer meg og som er på nyhetene og sånn. Hørtes det ut som en god ide?

Jeg kan starte allerede nå jeg. i dag har jeg tenkt å skrive litt om selvsikkerhet. Ikke tro at jeg hermer etter voe, for det hun skrev pm var noe annet. Selvsikkerhet er å liksom ha troen på seg selv. Det er mange som ikke har så god selvsikkerhet. Det er dumt å ikke ha så god selvsikkerhet fordi da hiar du liksom ikke troen på deg selv og tør ikke å gjøre andre ting. Som for eksempel å trene et par ganger i uken er selvsikkerhet. Eller at du tør å gå med klær som er litt annerledes og fargerike å sånn. Det er også bare morsomt å dumme seg ut noen ganger, kanskje du detter i slalåmbakken rett under heisen og sånn og bare ligger å ler og reiser deg opp å vinker og sånn, da kan man vel si at du har ganske god selvsikkerhet.

Så tenkt litt inni dere nå, har jeg god selvsikkerhet eller ikke? Hva kan jeg gjøre for å forbedre den?
Håper at dere har fått en del tips av det jeg skrev nå.

Skal jeg fortsett å skrive sånne ting, eller er det bare teit?

Tok dette bilde bare for å liksom fylle opp innlegget med litt påskestemning :D

GOD PÅSKE DA!

-Thea <3
Håper dere gidder å lese bloggen min selv om det er påske. Det har gått litt ned på hvor mange som leser bloggen i påsken, og håper ikke at det synker.

Meine kleine Kosedress! <3

Hei alle sammen <3

Nå sitter jeg igjen i den såkalte stua og har nettopp dusjet, denne gangen fikk jeg hvertfall et bilde av meg selv. Unten sminke og med en slags turban på hodet og greier , men det får funke:


Dere ser kanskje at jeg har på meg kosedressen min! I am som in loved with  it! <3
Vet at kameraet mitt suger, men det er hvertfall et bilde da! :P

Dagen i dag startet med at jeg og mamma dro ned til det såkalte kjøpesenteret i Trysil. Der handlet vi MASSE mat for resten av uken. Når vi kom tilbake og hadde fikset oss og sånn var det ut på ski. Det gikk fint å finne veien til bakken fra hytta. Vi kjørte en stund før vi gikk inn på en varmestue og kjøpte kakao med krem og verdens beste vafler. Så dro vi tilbake til hytta siden vi orket ikke å kjøre mer. Siden vi aldri hadde kjørt den veien hjem før så måtte vi bare prøve oss fram. Det endte med at vi kom feil, men det var heldigvis ikke så langt unna hytta da! :P

Nå skal jeg bare slappe av og spise. Kanskje de blir en tur ut i snøen eller spille noe spill. BTW: Jeg har også tatt et bilde av det "STORE" rommet som jeg og Marcus bor på.


Haha, det er litt rotete men du ser vel kanskje hvor lite det er! :P Jeg sover selvfølgelig nede også må marcus some oppe! Også som dere kanskje ser så liker jeg og slenge klærne rundt over alt! :P

Også håper jeg at dere får en fortsatt fin påskeferie videre, så blogges vi i kveld eller i morgen.

-Thea <3
På fjellet :D

Heisann folka!

Hadde egentlig skrevet en kjempelangt innlegg før det her, men klarte å gjøre noe som gjorde at hele innlegget ble borte! Bare sånn helt plutselig.

Men hvertfall i går var det en lang biltur opp. Men etter et lite stopp på espa ble det ganske bra. Espaboller er jo det beste i verden. Så etter 3 og en halv time i bilen var vi framme på den såkalte "leiligheten".

Det er en helg grei leilighet, men det var veldig lyst på rommet så jeg våknet ganske tidlig. Badet er vedlig bra og stort og med en kjempestor badstu. På rommet til meg og Marcus så er den en køyeseng, med dobbel nede. Så vi trakk om hvem som skulle ligge hvor og ad fikk jeg ligge nede! JIPPI!

Nå skal jeg snart spise frokost også skal jeg ut i bakken og kjøre. I dag blir det vel twin tip, siden jeg må liksom teste ut bakken og forholdet og sånn.
Har ikke noe bilde her akkurat nå, så da tar vi bilde fra den gode vennen vår GOOGLE! :D


Her er et bilde av skisenteret, som dere kanskje ser så er det velidg stort.

Nå kjenner jeg at det rumler i magen så nå kan jeg ikke blogge mer. Blogger mer i kveld, hvis jeg får lov til å låne dataen til pappa da :D

Hva skal dere i dag da?

-Thea <3

Trysil here i come! <3

Hei på dere!

Nå sitter jeg på rommet, nesten ferdig med å pakke og gleder meg masse til å dra på fjellet.
Skal prøve å blogge hvertfall en gang hver dag hvis jeg får lov til å låne dataen til pappa. Men jeg håper at dere ikke slutter å lese bloggen min selv om det er påskeferie....!

Nå har jeg egentlig ikke så mye å blogge om så da ønsker jeg dere en riktig god påske videre så blogges vi i kveld eller i morgen tidlig. 


Et av bildene fra fotoshooten jeg hadde forrgje helg :P Ikke så fint, men bare tok et bilde nå.

Noen som skal til trysil i påsken?

-Thea <3

Design bikinier på Nelly!

Hei og god morgen alle sammen <3
Nå har jeg funnet ut at på nelly kan du designe din egen bikini og bli med i konkurransen om et sånt gavekort.
Håper dere vil stemme på mine to bikinier da :D

Min designade bikini på NELLY.COM

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjelp meg med å vinne, stem på min bikini her!

 

Hva syntes dere om bikiniene mine? 

-Thea <3

Dagens Outfit <3

Heisann alle sammen <3
Håper dere ikke har lagt dere enda da! :P Nå hadde jeg veldig lite å gjøre så tok et bilde av hva jeg har på meg i dag. Er ikke så veldig fint, men det er nå hvertfall noe da! :P


Sliter skikkelig med å smile, men der er hvertfall et bilde da! :D
Topp fra cubus
Jakke husker ikke
Shorts fra juniorklær (er egentlig en bukse som var for liten som jeg klipte til shorts)
Strømpebukse fra H&M 

Hva syntes dere om dagens outfit?

Håper mange av dere som er innom i kveld eller i morgen tidlig gidder å kommentere, siden i det siste har jeg fått ganske få kommentarer og det er litt dumt :(

-Thea <3
hits