tettut96 - Thea Celine

HYTTELIVET DA

Heyhey! sorry for dårlig blogging, men når jeg er på hytta, så bloggen er ikke det første jeg tenker på. Akkurat nå har jeg spilt en runde party & co med familien og jeg og mamma tapte, så skal ha revansj om ikke så lenge. Derfor er det heller ikke så mye å blogge om, men tenkte bare å oppdatere dere.

I morgen skal jeg i bakken, så da blir det vel litt blogging da også. Ellers får dere ha en fortsatt fin kveld alle sammen, så blogges vi i morgen. Og til de som lurte: Ja, jeg skal være på hytta hele påsken og den er på Hafjell til de som enda ikke har fått med seg det. Er dere også på hytta i påsken?


Uten sminke og greier. Jeg er en fin liten gris må jeg si. 


-Thea

PÅSKEFERIE

Sorry for lite blogging, men siden jeg var så utrolig sliten i går, orket jeg ikke å blogge i går kveld. Dagen i dag startet med at jeg ble vekket 8 (faenihelvete) fordi vi skulle dra til hytta kl.9. Bilturen gikk overraskende fort, og vi har allerde klart å komme oss til rette på hytta. Orker ikke å stå på ski i dag, så snart blir det ned å handle inn litt forskjellig, før resten av dagen går til å slappe av. Hva gjør dere i påsken?
Jeg vet at speilbilder er sykt kult. 

-Thea

SPØRSMÅLSRUNDE!!

Kjører igang med en spørsmålsrunde, som jeg skal svare på på video i løpet av ferien. Siden dere stiller så mange spørsmål så samler jeg alt jeg klarer på en video, så da håper jeg det går bra! Spør om alt dere lurer påå:)

HVA LURER DERE PÅ?


-Thea

SÅ VAR DET OVERSKRIFTEN DA...

Siden bloggingen min i det siste har vært ganske elendig, tenkte jeg for engangskyld og fortelle dere litt hvordan den siste dagen har vært for meg. Så da håper jeg dere liker deet.

Dagen i dag startet faktisk som alle de andre dagene denne uken, stod opp 15 min før bussen dro og rakk ikke annet enn å slenge på meg noen drittklær og løpe til bussen. I første time var det gym, og siden jeg hater friidrett var det vel ikke akkurat den mest perfekte starten på dagen for å si det sånn. Men værre skulle det bli. Etter gymmen måtte vi stresse tilbake til skolen for vi skulle nemlig ha matteprøve.

Jeg hadde faen meg sittet i hele går og pugget alt vi skulle få, og når jeg får prøven og ser at den består av 6 oppgaver tenker jeg - ååh superenkelt. Men det skulle vise seg å slå feil. Jeg trodde jeg skulle sprekke av raseri og da jeg etter en halv time fortsatt var på oppgave 1 skjønner dere kanskje hvorfor hele klassen klikka da prøvene ble dratt ut av henda våre etter en time. Tror jeg legger den prøven i glemmekassen enn så lenge.Men siden prøven gikk til helvete, måtte jeg og Ida trøste oss med å finne på noe. Vi dro hjem til meg, lagde pizza og bestemte oss for å ta noen bilder. Vi tok rundt 400 bilder og av de bildene var kanskje 20 bilder brukbare, noe som sier hvor flott denne dagen har vært.

Høydepunktet i dag var helt klart kvelden. Vi ble kjørt til kinoen og gledet oss sykt til å se filmen Hunger Games. Siden alle hadde sagt den var dritbra, var forventningene på topp og jeg må virkelig si at den skuffet ikke. Det gikk virkelig ikke et sekund hvor den filmen ikke var spennende og jeg satt hele tiden og ventet på hva som kom til å skje videre. Jeg tror seriøst det er den beste filmen jeg noen gang har sett! Annbefales til alle og enhver.I morgen blir en digg dag. Vi starter til vanlig tid med vanlige fag men starter lunchen litt tidligere, fordi vi nemlig skal ha påskelunch. Fy søren så deilig. Dette blir etterfulgt av at alle får gratis bolle og iste i kantina (ekstase). I siste delen av dagen skal 10a, alså min klasse, ha rakettshow med raketter vi har laget i naturfagen. Tror dagen i morgen blir super og kan virkelig ikke vente med påskeferie.

Herrejesusmariakristus så mye jeg skrev nå. Jaja det var da en oppsummering av min dag siden jeg måtte ta igjen for den dårlige bloggingen. Jeg skal skjerpe meg, jeg lover. 

Liker dere sånne lange innlegg? Og har dere sett The Hunger Games?
FOTO: BLACK AND WHITE

Fotograf: Ida Kamera: Canon eos 500D

Hva syntes dere om bildet?

3 BLOGGVURDERINGER

Uff jeg er så treig med sånne ting, men ihvertfall tusentakk til alle som meldte seg på! Jeg valgte ut 3 blogger jeg liker veldig godt og som jeg mener fortjener litt mer oppmerksomhet.

http://mmfoto.blogg.no/På denne bloggen er det to 14 år gamle jenter som deler deres hverdag og foto med leserne. Jeg syntes at denne bloggen fortjener litt mere oppmerksomhet, fordi bildene som blir lagt ut er fantastiske. Man kan se at jentene har et talent og lidenskap for foto. Det er kanskje ikke så mye tekst i innleggene, men hvis dere er av de som liker å se på bilder på blogger annbefaler jeg virkelig alle og enhver og ta en aldri så liten tur innom denne bloggen. Dere vil nok ikke angre!  

http://ragnhildfredrikke.blogg.no/Image and video hosting by TinyPicDenne bloggen skrives av en 16 år gammel jente som går på medier og kommunikasjon. På bloggen hennes deler hun fantastiske bilder, outfit og ikkeminst alle andre ting som andre bloggere. Hun skiller seg veldig ut med de utrolig fine bildene hun tar + at hun veldig ofte legger ut inspirerende antrekk på bloggen sin. Jeg mener også denne bloggen er verdt å ta en titt innom, hun er en super blogger og fortjener mange flere lesere!

http://andyaa.blogg.no/Bak denne bloggen finner dere en utrolig søt jente med navn Andrine, som blogger om sin hverdag som en 12 år gammel jente. Ikke bare er jenta superpen, men hun tar virkelig fantastiske bilder og er flink på begge sider av kameraet. Bloggen hennes er inspirerende og hun har alltid noen nye bilder å dele med oss leserne. Selvom hun kun er 12 år, har bloggen hennes allerede nådd ganske langt og jeg er sikker på at bloggen hennes med tiden vil nå enda lengre. Stå på Andrine, og til alle dere andre - bloggen hennes er akkurat som de andre verdt et besøk.  

Hva syntes dere om disse bloggene?

SOMMER FOR FAEN!Nå skal vi kaste oss over matten, for vi har nemlig matteprøve i morgen. Været er strålende så vi ligger ute å øve til matten, weho. Blogges senere! Hva gjør dere i dag?

HVILKET BILDE?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Hvis noen vil lage en header, kan dere bruke noen av disse bildene og sette de sammen. Størrelse 500px og 1000px. Sendes til meg på mail tettut96@gmail.com eller legges ut på siden min på facebook HER. Forresten, syntes kommenteringen kan bli litt bedre enn den har vært i det siste...


Hvilket bilde likte du best?

-Thea

A SMILE IS THE BEST MAKEUP


Dagen har vært AKKURAT som den i går. Rakk ikke bussen i dag heller og fikk tilbake en prøve med dritt resultat. Høydepunktet var at vi så på Narnia i engelsken da, den er såå søt! Men ja, jeg begynner å bli ganske lei av å snakke om skole på bloggen, men det er bare sånn det blir. Ellers så tok jeg noen bilder med selvutløseren foran den hvite  veggen i stua i sted (skikkelig interresant). Tror jeg skal prøve å lage meg en header med de. 

Vil dere se resten av bildene?

-Thea

LITT NYTT

Har bare en ting å si, dagen i dag har vært dritt. Startet med at jeg ikke rakk bussen, faktisk første gang i år. Etterfulgt av en mattetime hvor jeg virkelig ikke skjønte noen ting og vi skal ha matteprøve på torsdag - flott!. Dagen avsluttet med at vi fikk tilbake tyskfremførigen og jeg fikk faen meg 3. Jeg trodde jeg skulle dø. Ahh hater når læreren driter i fremføringen og bare ser på manuset. Jeg hater tysk. Ja jeg vet jeg skriver mye om skole på bloggen for tiden. 

Jaja trøstet meg selv med en liten shoppingrunde på Sandvika, og siden jeg ikke var helt blakk denne gangen klarte jeg å finne meg noen godbiter til sommer-garderoben. sminkemapper h&m topper gina tricot undertøy bikbok

hettergenser gina tricot 

topp bikbok

Hva syntes dere om innkjøpene?

-Thea 


hits