tettut96 - Thea Celine

Vurdering blogg: Hanna

Siden Hanna (smilefjez.blogg.no) vant konkurransen om å skrive hva jeg skulle ha om på bloggen, vinner hun en bloggvurdering. Jeg er ikke så flink til å vurdere, men jeg skal gjøre så godt jeg kan:

Skrivemåte/tekst:
Hun skriver veldig bra og ganske mye. Veldig få skrivefeil som jeg kan se. Ganske mye tekst på hvert innlegg.

Header:
Headeren er litt kjedelig. Ikke noe bilde av deg selv, bare tekst. Men det kan jo du selvfølgelig velge selv, dette er bare hva jeg mener.

Bilder:
Hun har bra med bilder i hvert innlegg, og bildene er stortsett i ganske bra kvalitet.

Alt i alt:
Bloggen er veldig bra, men unntaget en litt kjedelig header. Hun skriver bra og er en søt og hyggelig jente.
Ta gjerne en titt innomm bloggen hennes.

Karakter:
5 :D

Har dere vært på bloggen hennes?

-Thea <3

Hva skal jeg blogge om? Beste tips=premie! <3

Hei!
Ja dere skjønner sikkert alt ved å se på overskriften. Så da er det bare å sende inn mange forslag til hva jeg skal blogge om som mange av dere vil lese.

Tumblr_l1o7c7ae1q1qbyq92o1_500_large

Hva skal jeg blogge om?

-Thea <3

Øvelse gjør mester!

Hei!
Sorry for at jeg ikke har blogget før nå, men jeg og Marcus har vært ute med båten. Pappa kjøpte en redningsvest til meg slik at begge kunne kjøre. Vi fikk ikke lov til å kjøre så langt ut, men vi fikk hvertfall testet båten ordentlig.

Og JEG klarte å starte båten! (egentlig ikke så vanskelig, men etter 40 forsøk så burde jeg klare det). SÅ nå får jeg lov til å kjøre med en venn eller noe uten at Marcus behøver å være med, skikkelig digg!

Haha, bare et gammelt bilde som jeg fant i farta!

Resten av dagen blir vel bare å slappe av og se på Norske talenter. Mamma kommer ikke hjem før sent så da blir det bare pappa, meg og Marcus.

Hva skal dere i dag?

-Thea <3

About me! <3

Heei! <3
Jeg tenkte bare at jeg skulle skrive litt om meg selv. Selv om jeg har litt om det på menyen under headeren kan jeg skrive noen ting som kanskje ikke alle vet om meg:


Haha, mange som syntes det bildet her er fint, så bare brukte det (hater det egentlig)

Den 8.oktober kl. 11.45 kom en liten jente med navn Thea Celine til verden. Jeg var utrolig liten og veide ikke mer enn sånn 2000gram. Men det var også min Bror Marcus som ble født den dagen, han var derimot mye større og tyngre enn meg. Jeg har alltid vært en liten jente. Helt siden barnehagen og til nå. Jeg ble kjent med min beste venn allerede i barnehagen og vi er fortsatt venner. Jeg har bodd i det samme huset siden jeg var et halvt år. Før bodde jeg på Nordstrand.

Jeg kan være ganske bestemt og sur i blandt (det vet  vel kanskje de som kjenner meg). Men en ting dere ikke visste var at den lille, utadvente jenta også kan være litt sjenert. Det er i tilfeller som når jeg er på store steder og ikke kjenner noen og sånn, kanskje noen som skjenner seg igjen i det.


Dette er et eksempel som viser at jeg kan være sur i blandt!

På fritiden min driver jeg som oftest med å blogge, være med venner eller trene. Får jo også litt tid til lekser når det trengs da. Også liker jeg og perle, lager en del øredobber og smykker. Spesielt med min bestevenn. Jeg har mange utrolig snille og fantastiske god venner og jeg takker den for at de vil være venner med meg. Før pleide jeg også å ta masse bilder av meg selv, uten selvutløser, sånn ble noen av de:


Fantastisk digg!!!! 


Sånn drev jeg og tok bilder før. Skikkelig nice....

Jeg liker veldig godt å bli tatt bilde av, noe som har kommet de siste årene. Når jeg var liten var jeg nesten alltid glad, hvertfall på bilder, og her et et eksempel:


Gammelt bilde, men her ser dere at jeg smiler!

Dette ble kanskje ett litt langt og kjedelig innlegg, men nå kan dere hvertfall ikke si at dere ikke vet noe om meg!

Så, var dette et bra innlegg?

-Thea <3

The sun is shining...

...and i totally love it! <3

Vet jeg er skikkelig flink i engelsk assa (ironisk)! Jaja, sorry for at jeg bare har blogget den ene historien i stad, men har ikke rukket mer.

I dag skinner solen og det er deilig! I dag har jeg vært med Marie på dansingen til Kathinka og Frida for vi skulle se på dem danse. Vi skulle bare se på, for vi skal kanskje begynne etter sommerferien. Tror at det blir til at vi begynner siden det så så morsomt ut!

Bilde av solen med en flaske i hjørnet. Ikke fra i dag, men en dag tidligere i vår, som solen skinte.

Så ellers i dag har det bare vært å bli med mamma og handle. Litt sånn kjedelig dag, men det må jo være noen av de innimellom også.

45537a78665644129059d499c3be2583a878908d_m_large
Har bare blitt helt forelsket i de bildene fra weheartit.com! Denne gangen et koselig sommerbilde.

Hva har dere gjort i dag?

-Thea <3

Camilla, en forferdelig mobbehistorie!

 

 

"Mamma! Mamma! MAMMA! Skolen begynner!" ropte Camilia og ristet Anna, moren hennes hysterisk. Anna gjespet og så på klokka på nattbordet hennes. "Kjære deg Camilia...Klokken er bare halv 5!" hvisket Anna for å ikke vekke Todd, faren til Camilia. Gå og legg deg igjen så vekker jeg deg når skolen begynner" sa Anna og gjespet en gang til. Camilia senket hodet og tasset stille inn på rommet sitt igjen. "Mamma? Hvorfor er du så stille? Er du ikke glad for at jeg skal begynne på skolen?" spurte Camilia og så på Anna. "Selvfølgelig er jeg glad for at du skal begynne på skolen! Jeg er bare litt sliten. Men... spis opp maten din nå, vi må gå om ti minutter". Camilia stappet i seg den siste matbiten og gikk ut i gangen. Hun tok på seg rosa jakken sin og den nye skole sekken hennes. Den var hvit og veldig dyr. Men det tenkte hun ikke noe på. "Kom mamma! Jeg vil gå til skolen!" Ropte Camilia. Hun var så glad for og komme et skritt nærmere en nye verden. 

 

Senere satt Anna og Camilia i bilen. "Tror du at jeg vil få noen venner på skolen? Jeg fikk jo ingen i barnehagen." spurte Camilia og så ned på fange sitt. "Du får sikkert mange beundrere, Du ser jo ut som en liten barbie dokke. Lyst glatt hår, blå øyne...hvem kan ikke la være og bli kjent med deg? Og du er jo grei..."sa Anna og smilte til Camilia. 

 

"Her er pulten din Camilia". Sa Frøken Petunia. "Håper du kommer til og trives!" sa hun og smilte til henne. "Det var et stygt smil" tenkte Camilia og skar en grimase. Hun var jo kjempe *** og hadde kort hår. "æsj..." sa hun lavt. Anna tok plutselig Frøken Petunia ut på gangen for og snakke med henne, men det brydde ikke Camilia seg så mye om. 


Camilia så om det var noen hun kunne bli kjent med rundt seg...men alle var så sjenerte at hun ble sjenert selv. Men plutselig kom det en jente bort og satte seg på pulten hennes. "Hei! Jeg heter Tanja. Hva heter du?" spurte hun Camilia. "Jeg heter Camilia..."sa hun lavt. Camilia var litt sjenert. " Det var et stygt navn!" ropte hun og skratt lo! Hun løp bort til en liten gjeng med jenter og to gutter. Hun begynte og hviske til de mens hun så på Camilia, og plutselig lo alle og pekte på Camilia. Det virket litt som at Tanja ble ganske populær i løpe av en uke. Men det var ikke rart, Hun hadde bølgete brunt hår og lange øyevipper. Hun hadde masse fine klær og bamser. Bamsene kom fra andre land som England, Italia og Florida. Da Camilia ville vise fram sine dukker lo alle bare. Dukker var liksom ut. 


Tanja hadde mange beundrere som klenget seg på henne på henne hele tiden. Men det så ut som at hun nøt det og at hun likte og se Camilia stå i et hjørne alene. En dag Camilia kom på skolen sto Tanja og gjengen hennes midt i skolegården. Du stirret på henne som om de hatet henne. Camilia bare så en annen retning og prøvde og overse de. "Så du skal liksom bare late som at vi er luft?" sa Tanja spydig. De andre bak Tanja fniste. "Kom igjen jenter! La oss vise hvem sjefen er!" Ropte Tanja og sprang mot Camilia. Camilia prøvde og springe vekk men de var for raske. De drog i den hvite sekken hennes og slengte den ned i en sølepytt. En av guttene åpnet sekken og tømte ut alle skolebøkene hennes. Camilia slo og sparket igjen på de andre. Men de var for sterke. De løftet henne og kastet henne i sølepytten med sekken sin. Tanja lo en grufull latter og løp vekk før noen andre så det. Alle de andre løp etter. "Hvis du sier dette til noen, vil du oppleve verre!" skrek Tanja og forsvant inn på skolen. Camilia satt igjen med sine skitne saker og gråt.


Årene gikk, Camilia ble større og sterkere. Men Tanja hadde makten over henne. Det var i 5. klasse det ble verre og verre for hver dag. Helt siden hun begynte på skolen hadde Camilia blitt mobbet fælt av Tanja. Tanja hadde blitt kjæreste med en som het Joakim. Joakim fikk de andre guttene med på Tanjas lag. 

En fredag, etter skolen sto Tanja og nesten hele klassen på fotball banen. Camilia synes det var litt rart at ikke Joakim og vennene hans var der. Men det var ikke noe og tenke over. Hun ville bare skyndte seg hjem! Så de ikke ville få tak i henne. Plutselig ble hun dratt bakover til fotball banen. Hun kjempet for livet å komme seg løs. Men Joakim og vennene hans holdt henne. Joakim tok fram en kniv og kuttet henne langs armen. Camilia skrek. "Hold kjeft!" Skrek Joakim. Hun orket ikke tanke på og bli kuttet mer, så hun ga opp og lot dem dra henne til Tanja. Camilia lukket øynene. Hun bare ventet til noe skulle skje, men hun ville ikke se...Hun ville ikke se Tanjas grufulle smil. Men hun ville ikke mer! "NÅ ER DET NOK!" skrek Camilia å rev seg løs. Hun løp som aldri før og klatret opp i et tre. Tanja skrek om at vi skulle ta henne. Hun ville ikke gi seg før hun hadde skadet Camilia. Camilia skrek, og klatret lenger opp i treet. Tanja kom etter. "Ikke drep meg" sa Camilia stille og livredd. Tanja lo og tok tak i benet til Camilia. "Nei! Jeg faller" skrek Camilia og klamret seg fast i treet. Joakim kom opp med kniven og skar henne på fingrene. Hun skrek av smerten og slapp taket. Det dryppet litt blod i øynene på Tanja. Hun mistet balansen, men hun holdt seg fast i Camilias ben. Tanja skrek om hjelp men ingen kunne hjelpe henne. Joakim var for høyt oppe og Camilia ville ikke hjelpe. "HJELP" skrek Tanja før hun falt.

 

Greiner skrapte ansiktet og resten av henne. Hun besvimte. Joakim bannet og dyttet Camilia ned. Hun landet på hodet og fikk en skade for resten av livet. Camilia lå 2 uker på sykehuset, med en liten hjerneskade. Tanja var helt okay. Da Camilia kom tilbake til skolen sendte Frøken Petunia henne rett opp til rektor. Hun var fått skylden for å dyttet Tanja ned fra treet, og det fikk hun straff for. Resten av 5. klasse måtte hun vaske doene på skolen. 

 

Da Camilia begynte i 6.klasse ble livet verre for henne. Hun ble tvunget til å gjøre leksene til de andre i klassen. Etter skolen ble hun skåret av kniver mange ganger. Hver dag kom hun hjem med et stort sår eller et stort blåmerke. Anna og Todd begynte og bli engstelige for at noe ville skje henne. Mange ganger spurte Anna og Todd hva som hadde skjedd, men hun sa at hun bare hadde falt eller skrapt seg. Camilia sluttet å gjøre motstand når Tanja angrep henne. For Camilia viste at hvis hun tok igjen eller prøvde å komme seg unna, ble det bare verre. Hun lot dem ta henne, og Camilia sa ingenting. Lot dem skade henne og tvinge henne til ting. Camilia lot dem få se blod. Hver dag etter skolen ble hun banket opp av Tanja. Camilia gjorde ikke noe motstand for å redde henne selv fra smerten. Noen ganger måtte Camilia gå ned på matsenteret og stjele godteri til Tanja. En gang ble hun tatt, og måtte betale 1000 kr. 

 

Men en dag, da Tanja og vennene hennes sto i skolegården og ventet på at Camilia skulle komme, kom hun ikke. Timen begynte, men læreren var heller ikke kommet. "Det var noe galt her" tenkte alle. Plutselig kom rektor inn i rommet med frøken Petunia. Petunia gråt og rektor var ut av seg. "Camilia knivstakk seg selv i natt. Hun ligger nå på sykehuset og er nesten død. Før hun falt i koma sa hun at Tanja og gjengen hennes gjorde det." sa rektor. Han var ikke blid. " Jeg har ikke drept henne!" skrek Tanja. Hun hadde tårer i øynene. "Men hva har dere gjort henne?" spurte Petunia. Hun var helt på gråten. Stakkars lille Camilia lå på sykehuset, nesten død. Plutselig reiste Silje seg opp og sa "De har mobbet henne, skrapt henne med kniv, og truet henne!". Silje hadde sett på da de gjordet det, men hun hjalp henne aldri, for hun var redd for å bli skadet selv. Men nå var det nok. Hun nesten brølte ut alt hun hadde sett og hørt. Tanja ble helt rød i fjeset av raseri. 

 

Tanja og gjengen hennes ble tatt inn på rektors kontor. Straffen var hard, og slit. En uke senere gikk Silje på vei hjem fra skolen. Hun var helt ute av seg, Camilia var død. Men så fikk hun øye på Tanja. Hun så fullstendig gal ut. Håret hennes var sto rett til værs og hun svettet. Hun gikk truende mot Silje. Tanja tok en kniv opp av lommen og løftet den til værs. Silje klarte ikke og bevege seg. Hun sto der og så på kniven som kom nærmere og nærmere. Tanja stakk kniven i Silje... Dagen etter stakk knivstakk Tanja seg selv!

 

Er du i mort mobbing? Kopier denne og lim den inn på bloggen din!

 

Sorry for at det kanskje er litt skrivefeil og noen ganger vanskelig å forstå historien, men den er kopiert så det er sånn den er!

 


Fyller opp innlegget med et bilde!

 

Hva syntes dere om historien?


-Thea <3

 

 

Thorbjørn is back! <3

Heei!
Endelig har Thorbjørn kommet tilbake. Jeg har vel ventet på det helt siden han gikk ut og endelig er han tilbake! Alle ble glade for å se han igjen og nå heier jeg så heftig på han!

Gidder ikke å lage et langt innlegg nå, men skal bare si at jeg får låne et kamera av pappa så lenge så da får dere vel noen bilder i blandt alikevell.

Han er digg!! <3

Hva syntes dere om Thorbjørn? 
Følger dere med på Paradise hotel?

-Thea <3

Ny header og nytt design <3

Hei!
Nå har jeg fått meg ny header og nytt design IGJEN! 
Men det er fordi jeg ble ikke hel fornøyd med det forrgje, ble litt bedre nå.
Så hva syntes dere om mitt nye design?Her er den nye headeren min!

Hva syntes dere om den?

-Thea <3

Neeeeeeei!!!! RIP!!! :(

Hei!
Nå er jeg bare så SUR! Jeg klarte nemlig å herpe kameraet mitt. Eller liksom jeg drev og tok bilder også satt linsa seg fast (noe som skjer hele tiden) så jeg skulle fikse den (som jeg alltid gjør når den setter seg fast) også klarte hele linsen og løsne!!! Så da har jeg ikke noe kamera på en stund og en blogger kan jo ikke leve uten ett kamera så får se hva det blir til. Ønsker meg speilrefleks men får nok ikke det nå!

Dette funker jo fint!!! Sånn så bildene ut etter at kameraet var herpa!!

Har dere herpa noe verdifullt før?

-Thea <3

Bruker dere smileys i teksten?

Heisann sveisann <3
Sorry for at jeg ikke blogget i går kveld etter at jeg hadde vært hos frisøren men orket ikke. Komme bilde av håret og de nye klærne fra i går etterpå. Men kanskje dere har merket at jeg har nesten sluttet å bruke sånne smileys i innleggene mine. Det er fordi det ser liksom så barnslig ut (ikke slemt ment) også er det ganske uryddig. Bare se her:

Heeeei :D:D:D Hva skjer a??? I dag har jeg stått på ski! :) det var morsomt!! :D Også må jeg ikke glemme å si at jeg falt!! :( Auu det gjorde vondt :'( Men da var min beste venn der og trøstet meg!!! :D <3 Kjempeglad i deg <3<3<333

Dere skjønner kanskje. Ikke slemt ment til dere som liker å bruke det, men jeg er ikke helt fan av det, men det er jo bare min mening. dere får bestemme selv hva dere vil! 


Bare ett gammelt bilde av meg. 

Bruker dere sånne smilyes?
Hva syntes dere om å bruke det i teksen?

-Thea <3
hits