tettut96 - Thea Celine

BURSDAG OUTFIT

Hey! Nå har jeg kommet meg på hytta, og om ikke lenge, drar vi i bursdag til farmor. Og som jeg lovet dere, her er et innlegg til! Hope you like it :)Bluse og skjørt fra h&m

Ha en fortsatt fin lørdag alle sammen, og husk å nyte det strålende været! Så blogges vi kanskje etter bursdagen (kommer ann på når vi kommer hjem). 

Hva syntes dere om outfiten?

-Thea <3DRIT SUR PÅ MEG SELV!

Ååå, nå er jeg skikkelig sur på meg selv. I det siste innlegget lovte jeg dere å bli bedre, har jeg blitt det?....nei! Men denne gangen LOVER jeg å hvertfall oppdatere bloggen hver dag.

I går startet dagen min med at jeg og Marie, dro hjem til meg, og bakte kaker. Så pakket jeg bagen og fant ut hva jeg skulle ha på meg, flr vi gikk til Marie. Der gjorde vi oss klare og stakk i bursdagen til Nora. Det var utrolig koselig bursdag, og vi satt ute hele kvelden, pakket inn i flispledd.

Jeg har dessverre ingen bilder fra kvelden, siden kameraet mitt streika. Etter bursdagen overnattet jeg hos Nora, og i dag har vi hatt kakelotteri i Asker. Så det har gått i ett hele tiden, så jeg har ikke rukket å blogge. Benytter derfor sjansen til å oppdatere bloggen min, nå som jeg sitter på toget! Ha en strålene dag alle sammen!♥I kveld blir det bursdag til farmor, men jeg skal prøve å få lagt inn et innlegg til, før det!

Hva skal dere i dag?

-Thea <3

TRYING TO BE BETTER!

Det har blitt veldig dårlig blogging i det siste, men det er så utrolig mye som skjer for tiden. I dag har jeg sittet og redigert filmen til RLE-proskjektet, siden jeg kom hjem fra skolen. For de som ikke har fått det med seg, så skal vi lage en film om menneskerettigheter. Jeg kommer nok ikke til å legge den ut på bloggen, siden de andre ikke vil og det blir litt flaut....

I dag skal jeg øve til nynorsk prøve i morgen også skal jeg prøve å få lastet om må-videoen eller spørsmålsrunden som jeg enda ikke har lastet opp + kansje avgjøre konkurransen, som skulle vært avgjort på søndag....(jeg er så dårlig når det gjelder sånne greier)

Også skal jeg prøve å slutte med så mye webcam bilder, men orker aldri å ta frem speilrefleksen! Så dere får leve med det nå :)Hva skal dere i dag?

-Thea <3

 

FISKEFLETTE

ååå, elsker at det er så herlig vær ute og at jeg kunne ligge i bikini og sole meg etter skolen i dag. Må nye det fine været så lenge det varer, nesten uke er det nemlig meldt regn her jeg bor.....

Jaja, tilbake til det innlegget skulle handle om. Jeg virkelig elsker fiskeflette! Den kan brukes at alle med langt hår og passer perfekt uansett om du har dårlig hårdag eller ikke!
Hva syntes dere om denne fletten?

-Thea <3


PHOTOBOOT!

Ååå, som jeg elsker å ha macen tilbake! Så da tok jeg noen  photoboot bilder til dere, siden jeg ikke orker å drive med speilrefleksen nå, hope you like it :)

Som sagt, ser ikke så veldig bra ut i dag, men det får gå! Nå må jeg fortsette å laste over bilder på macen, så jeg har noen bilder som jeg kan legge ut på bloggen og sånn, så blogges vi etterpå!

Hva syntes dere om bildene?

-Thea <3A HAPPY DAY!

Yey, i dag var det skole igjen...flere enn meg som ikke fikk sove i går eller? Jeg sovnet sikkert ikke før halv 3 eller noe og stod opp igjen kvart over 7. Døgnrytmen min er helt feil nå. På skolen i dag skjedde det ikke så mye. Vi fortsatte litt på filmen og jeg fikk 5 på matteprøven!

Og jeg vet at det har vært veldog dårlig blogging i det siste, men jeg skal skjerpe meg. Får nemlig tilbake macen min, som har vært på reprasjon, i dag, så da lover jeg bedre blogging. Skal også prøve å få lagt ut må-videoen i dag, så dere har kanskje noe å glede dere til :)Speilrefleksen ligger til lading og jeg ser helt forferdelig ut nå, så det får funke med det her bildet!

Noen andre som startet på skolen i dag?

-Thea <3

VI ER KONGENE AV SKOGEN!

Hey! I dag  har jeg hatt en herlig dag! Først dro jeg for å møte Edward. Vi bare gikk litt rundt og snakke før vi gikk hjem til han og bare satt på macen hans og sånn. Senere møtte vi Ida ogs¨å dro vi til holmenbanen og møtte Heidi og Ingrborg.

Så begynte vi å planlegge RLE proskjektet. Vi skal nemlig lage en film om menneskerettigheter. Så fikk vi Edward til å filme også malte vi oss og gjorde sånn at vi så ut som flykninger. Mer får dere ikke vite, siden filmen vår skal være litt hemmelig, men kan legge ut et vakkert bilde av meg og Ida.Hva har dere brukt dere siste dag av ferien til?

-Thea <3

HOMEE!!

Hey! Det har ikke blitt så mye blogging i dag fordi vi har dratt hjem fra hytta + at jeg har vært med Pernille. Så da har jeg endelig kommet meg hjem og Pernille har akkurat dratt. 

Også har jeg en veldig god nyhet til dere! Jeg og Pernille har laget må-video til dere, ikke så store greiene, men istedet for den videoen på hytta. Skal se om den kommer i kveld eller i morgen (tror ikke den kommer før i morgen). 

Dette blir et dritkjedelig innlegg, men det var bare for å gi dere en liten update. Noe spesielt dere ønsker på bloggen i kveld, som ikke tar så lang tid å blogge om?-
Thea <3

FOTO: THE SMALL GREEN LEAVES ON THE TREES, BRINGS THE SUMMER TO US!
Canon eos 500d + 55-200mm - ikke redigert

Hva syntes dere om bildene?

-Thea <3OUTFIT 23. APRIL - HØYTLIVSBUKSE

Lenge siden jeg har lagt ut dagens outfit nå, og siden jeg er på hytta og ikke har noe annet å gjøre, får dere dagens outfit her:


Topp Gina Tricot Bukse BikBok Jakke h&m (sorry for dårlig kvalitet på bildene)

Pleier ikke å ha på meg sånne klær som jeg har når jeg er hjemme på hytta, men i dag skal vi en tur ut og sånn, så da ble det bare sånn :)

Hva syntes dere om dagens outfit?

-Thea <3

hits