tettut96 - Thea Celine

GÅRSDAGENS ANTREKK

Her er det jeg hadde på meg i farmor sin bursdag i går.Bluse cubus bukse ginatricot tubetopp bikbok

Hva syntes dere?

-Thea

DRITTVÆR

Åå nå er jeg drit sur. Trodde det fine været endelig hadde kommet, også våkner jeg opp til at regnet spruter på vinduet, takk for det liksom. Hadde planer om å grille med noen av jentene i dag, men ser nok ut som om den planen bare kan glemmes. JEG VIL HA SOMMER NÅ. Yeye, litt sur da når været ikke er som jeg håpet. Har ihvertfall sluttet å regne for en stund nå, men det hjelper jo ikke noe serlig når alt er vått og grått ute. Men noe finner jeg vel på uansett. Hva skal dere i dag?
Har ikke rukket å sminke meg enda, så ser ut som et monster på bildene, men det får gå!

-Thea

FOTO: SUNSETFoto: Meg Kamera: Canon eos 500D + 18-250mm Sted: Hafjell

Hva syntes dere om bildene?

-Thea

HVILKET BILDE?Hvilket bilde liker dere best?

-Thea

FOTO: MIN DAGBror og Far. 


digg uten sminke ogsånn da. 
Hva syntes dere om bildene? Hva har dere gjort i dag?

-Thea

LØRDAGEN MIN

Kvelden i går var kjempekoselig, selv om det ble litt kaos. Masse herlige mennesker samlet på ett sted gjør alltid kvelden perfekt. I dag ble jeg ble vekket kl. 8 for vi skulle dra på hytta 9, passet sykt bra liksom. På veien tok jeg og mamma oss en tur innom Nordbyen i Larvik, for å kjøpe noen småting og der hadde de bikinien jeg hadde sett på, så da kjøpte jeg den.Da vi kom på hytta skulle vi åpne den for sommeren, så jeg har vært flink jente og satt opp trampolinen, kuttet opp planker, vasket kjøkkenet, vært med å handlet mat og holdt på å fryse i hjel.

Jeg gikk også en tur for å ta noen bilder, siden det var så innmari mye fine hvitveis og grønne knopper på trærne, yey. Kommer flere bilder av det senere hvis dere ønsker det.

Ellers har jeg funnet fram noen gamle favoritter som jeg har hatt i mange år og tatt en del bilder av meg selv. Sånn går da min dag, og resten av dagen kommer for det meste til å gå til å slappe av.

 

Håper alle sammen får en kjempefin lørdag, så blogges vi senere. ♥ har forresten brukt 2 timer på å laste opp bildene, raskt internett da!

Hva syntes dere om bildene?

-Thea

FREDAGSKVELD

Nå drar jeg og Marie ut en tur, ha en super kveld alle sammen ♥

-Thea&Marie

LANGHELG

ÅÅH ENDELIG LANGHELG!♥

Dagen i dag har egentlig vært utrolig deilig. Startet sykt optimistisk med å ta på meg shorts, noe som resulterte i en million kommentarer om at jeg kom til å fryse ihjel. Og jeg skal innrømme at det var en smule kaldt til tider, men jeg overlevde. Etter skolen dro jeg en tur på Sandvika og møtte Christina og Karen, og har akkurat kommet meg hjem.Vet ikke helt hva jeg skal i kveld enda, men noe gøy blir det vel uansett. Håper alle sammen får en super helg så blogges vi senere i dag!

Hva skal dere i dag?

 

-Thea

LITT NYTT

Kjøpte et par ting i dag og noen ting forrgje uke, så tenkte å vise dere hva jeg kjøpte. 

Bluse og tanktop cubus

 shorts ginatricot

 bikini hm undertøy cubusPORTRETT; YOU ONLY LIVE ONCE

Nå drar jeg en tur på sandvika med Catrine, så oppdaterer jeg dere med innkjøp senere i dag! Ellers så er jeg JÆVLIG glad i dag! JUSTIN BIEBER KOMMER TIL NORGE. Dagen min kunne virkelig ikke blitt mer perfekt. Jeg hylte av glede da jeg leste det!!

Likte dere bildene?

-Thea

hits