tettut96 - Thea Celine

VERDENS DÅRLIGSTE BLOGGER!

Sorry for veldig dårlig blogging i dag, men dagen har rett og slett gått til å øve. Nå er jeg virkelig dritt lei alt som har med elektrisitet og gjøre! Naturfagsprøven er nemlig om elektrisistet, og det er sykt mye å lære seg....jaja! Jeg får håpe jeg overlever prøven. 

Siden jeg har skikkelig lite å blogge om nå, får dere bare et kjedelig bilde som jeg la ut i går også, bare at jeg har gjort det sort hvitt og klippet det! Ha en fortsatt fin kveld (det har ikke jeg) ♥

Hva har dere gjort i dag?

-Thea <3


SKOLESKOLESKOLESKOLE.....no life

Hey! Fremføringen i dag gikk ganske fint, tror jeg. Nå er det bare å sette seg ned å begynne å pugge igjen, for i morgen har vi nemlig 2 prøver! Hvorfor må de alltid legge de få prøvene vi har på samme dag? Hater det! Får nyte ferdig isen min, og stille om hjeren min så det er plass til masse kunnskap! Ha en flott tirsdag folkens ♥

Heldigvis er det ikke mange dagene igjen til det er sommerferie da, det blir sykt deilig!
Har dere noen prøver/fremføringen for tiden?

-Thea <3

 

SPØRSMÅLSRUNDE I BILDER - DEL 2

Tusen takk for utrolig mange fine spørsmål og ikke minst forslag til hva jeg skal blogge om! Orker ikke å svare på alle spørsmålene, men her kommer det en god del. Kan hende jeg tar en del 3, hvis det kommer inn enda fler! Så det er bare å fortsette å sende inn her:) Hope you like it!

Favoritt smykke?

Favoritt kjole? (sommerkjole)

Favoritt blad?

Favorittbutikk?

Hvem er din allerbestevenn? (gammelt bilde)

En du stoler mye på? ( vi snakker sammen om ALT)

Favoritt drikke?


Hvilke 3 blogger anbefaler du?

3 bilder du har tatt som du liker best?
Har du en video av deg selv stå slalom, hvor lenge har du stått? (veldig gamle videosnutter, men det eneste jeg fant, har stått i 8 år tror jeg)

Kunne du legge ut bilder av hvilken sminke du brukte og hvor det var fra?

Din favoritt bikini?

Hva syntes dere om svarene?

-Thea <3

 

OUTFIT 30.MAI

Har ikke tid til å skrive så mye nå, siden jeg må jobbe med et foredrag som jeg skal ha i norsk i morgen, men her har dere dagens outfit:Cardigan og topp h&m shorts only sko husker ikke....

Hva syntes dere om dagens outfit?

-Thea <3

FOTO: RAINDROPS

Hey! Siden det akkurat sluttet å regne, tok jeg meg en tur ut for å ta noen bilder. Ble faktisk ganske fornøyd med mange av bildene, så jeg håper dere liker dem (ingen av bildene er redigert):


Hva syntes dere om bildene?

-Thea <3

I MIN GARDEROBE - OLASHORTS

Hey! Her er nok et tips fra dere lesere, hvilken av disse olashortsene kunne dere hatt i deres garderobe?-Thea <3

CHILL SUNDAY!

Hey! I dag skal jeg jobbe med norsk, lage noen supre blogginnlegg til dere og slappe av og nyte at det er søndag. Egentlig ganske deilig å ha en dag med ikke alt for mye planer (bortsett fra norsken). Vet at det har blir mye svart hvitt bilder i det siste, men jeg er bare inne i en periode, hvor jeg liker svart hvitt bilder best! Ha en fin søndag, mine herlige lesere ♥
Hva er planene deres for dagen?

-Thea <3

GRATULERER MED DAGEN PAPPA!

I dag har jeg egentlig bare hatt en rolig dag. Jeg har blogget, vært en liten tur ute med mamma og bakt kake til pappa. Siden pappa har bursdag i dag, feiret vi dette med bløtkake, som JEG hadde laget, etter middag. Alle likte den veldig godt, noe som tyder på at jeg er en super kokk!

Nå skal vi se snart se videre på kampen mellom Barcelona og Manu, vet ikke helt hvem jeg heier på jeg, men det er uansett spennende å se på :)

Gratulerer masse med dagen, pappa!♥

Hva har dere gjort i dag?

-Thea <3

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE I BILDER - DEL 1

Hvilken mobil har du ? (iphonen min er død, så jeg bruker denne midlertidig)

Favoritt mat?

Hvilken mascara bruker du?

Hvordan ser rommet ditt ut?

Hva er favoritt plagget ditt? (Veldig vanskelig å velge kun ett)

Favoritt parfyme?

Hva er yndlings isen din?

Topp 3 bestevenner?Har veldig mange andre gode venner, men jeg måtte bare velge tre!

Favorittdyr ?

Hvordan pc har du ?

Håper dere likte svarene på spørsmålene, og det kommer en del to i løpet av morgendagen! Må også si tusen takk til alle de fantastiske bloggtipsene, skal selvfølgelig kåre en vinner der, og bruke mange av innleggene fremover, så dere har mye å glede dere til! Ha en fortsatt strålende lørdag, så blogges vi senere :)

Hva syntes dere om svarene?

-Thea <3

 

LITT ANNERLEDES SPØRSMÅLSRUNDE

Jeg fikk et utrolig bra tips av Emma, nemlig å ha spørsmålsrunde. Ikke helt vanlig spørsmålsrunde, men sånn at jeg svarer på alle spørsmålene deres med bilder. Hvis dere foreksempel spør om jeg har søsken, legger jeg ut et bilde av søsknene mine. Hvis dere spør hvilket kamera jeg har, legger jeg ut bilde av kameraet mitt osv......

Skjønte dere det? Da er det bare å sende inn spørsmål, for jeg svarer mest sansynelig i dag eller i morgen!Har dere noen spørsmål til meg, som det går ann å svare på med bilder?

-Thea <3

hits