tettut96 - Thea Celine

INNHOLDSRIK DAG!

Skjer ikke så mye spennende i hverdagen min for tiden. I dag har jeg slappet av, sett på gossip girl og spist meg feit på alt mulig dritt jeg fant i huset. Skulle egentlig trene, men det orket jeg ikke (som vanlig), så det får jeg heller ta igjen senere. Nå blir det paradise er egentlig drit lei, men må jo få med meg avslutningen!

Ser dere på paradise?

Arkivbilde fordi jeg ikke orker å ta nye bilder nå!

-Thea

 

JUSTIN BIEBER KONSERTEN!!

Dagen i går var fantastisk, og det er rett og slett noe av det SYKESTE jeg har vært med på i hele mitt liv. Orker ikke å fortelle så mye, men å tilbringe over 10 timer på operataket var virkelig verdt det! Har vondt i ryggen, beina, hodet og halsen -  men sånn blir det vel når man ofrer så mye for en person! Filmet endel så jeg satt sammen et par småklipp + noen bilder jeg tok, håper dere liker det!

Noen andre som var der i går?Ikke så mange mennesker da..
Har aldri sett på ille ut som det jeg gjorde her!!

-Thea

OFF TO OSLO

Heyhey! I går orket jeg rett og slett ikke å blogge, så jeg tok meg en bitteliten bloggpause. Skjedde heller ikke noe spennende som var verdt å blogg om. Nå tar jeg turen inn til Oslo sammen med Catrine og sikkert mange hundre tusen andre jenter! Det skal bli superbra og jeg håper virkelig på å få sett Justin i hvertfall. Hvis noen av dere skal dit, kom gjerne bort å si hei, det er bare veldig koselig!

Yeye ha en flott dag alle sammen, så blogges vi når jeg kommer hjem i kveld ♥ Noen andre som skal til Oslo i dag?


-Thea

FIN OVERSKRIFT

Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra hytta, utrolig deilig å være hjemme igjen. Har jo fri nesten hele denne uken også så det skal nok bli bra! Ellers så var jeg en liten tur med Martine i sted, hadde ikke sett henne på evigheter så det var veldig koselig:) Nå blir det avslapping også er det jo finaleuken i paradise, så det må jeg få med meg!

Pappa har forresten bursdag i dag, gratulerer så mye med dagen pappaa!Hva har dere gjort i dag?

-Thea

KVELDSKOSHva syntes dere om bildene?

-Thea

NYTER DAGENE

Været er fortsatt like fint og jeg kan ikke gjøre annet enn å elske det! Har allerede vært et par timer ute på skjæra, og nå må jeg snart fikse meg før familien kommer for å feire pappa sin bursdag:) håper alle sammen har en kjempefin helg så blogges vi senere ♥


Kleint med speilbilde i bikini da. Og hår som en puddel fordi jeg badet i sted...

Hvordan nyter dere disse dagene?

-Thea

LIVET LEKER

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Dagene på hytta går for det meste ut på det samme dag etter dag. De starter med at jeg blir vekket av vepsene som surrer rundt hodet mitt, etterfulgt av en time i solsteiken før frokost. Etter frokost går turen til butikken før det blir båttur ut på bramskjera. Der tilbringer vi store deler av dagen, før vi drar tilbake på hytta slapper av og griller. Herlig. ♥

Hva har dere gjort i dag?

-Thea

GRATULERER MED DAGEN!

Bedre sent enn aldri. - Gratulerer så mye med 16 års dagen igjen verdens beste! Håper disse bildene beskriver hvor glad jeg er i deg. ♥ Håper du har hatt en superduper dag :)

Ikke drep meg for disse meget stygge bildene.

Hva syntes dere om bildene? hahaha jeg dør

HERLIG DAG

Har hatt en superduper koselig dag på stranda med mange herlige folk! Verdens beste Pernille har bursdag i dag, så vi overrasket henne og møtte opp på stranden. Tok faktisk ikke så mange bilder, men legger ut noen under her. Nå har jeg kommet meg opp på hytta hvor jeg skal tilbringe helgen min:) Hva har dere gjort i dag?
-Thea

ANTREKK 24.MAI
shorts ginatricot topp hm

Nå skal jeg ut med båten igjen sammen med Marie! Nyter det fine været ♥ Hva syntes dere?

-Thea

hits