tettut96 - Thea Celine

Dette skal jeg gjøre i sommer...

God morgen!

Nå sitter jeg i senga i den knæsjrøde fleecedressen min, og skal begi meg ut på en reise i klesplagg - dagen i dag går nemlig med på å pakke til Danmark-tur. Der skal jeg være til ferien slutter (i august), så jeg skal ha med meg litt av en haug med klær... Men siden jeg har lovet Thea å passe så fint på bloggen, må jeg jo få tid til å skvise inn et lite innlegg! Dette innlegget skal handle om hva jeg skal gjøre i sommer; inspirasjonskilden er Caroline Maria. ♥

allthoselittletthings- Happiness only real when shared. I solemnly swear that I am up to no good

Steking //
Sommeren handler jo om å sole seg og nyte sola dagen lang - og man får en fin brunfarge, tihi. Gå langs stranda // Det finnes ikke noe hyggeligere enn å gå en tur langs en strand i solnedgangen om sommeren, og kjenne sanden under føttene. Spise jordbær // Dette bæret nærmest representerer sommer og sol - søte, små jordbær in my heart. ♥

a melody & a muse ☾ Think Me Strange

Shoppe // Dette er en helt obvious greie - ingen sommer uten noe nytt i klesskapet! Bade // Ikke i et klorfylt, elektrisk varmeopphetende basseng - havet er "the real deal", og det er bare så mye mer forfriskende å bade i sjøen enn i et basseng. Sove // Don't you worry about school, it won't come until August... Man skal benytte seg av å sove lenge i feriene; ellers er det ingen ordentlig ferie - ihvertfall for meg.

addict, coca cola, cocacola, coke, diet coke, drink - inspiring picture on Favim.com The Fitspiration Movement Profile Pictures

Drikke masse Coca-Cola // Desidert den besteste brusen i verden - det er intet som slår et iskaldt glass med Cola om sommeren. Trene // Jeg begynner egentlig selv å le litt av dette punktet, for jeg bare VET at jeg ikke kommer til å klare å trene - but I'll try. Være med venner // Selv om jeg skal være i Danmark i over en måned, betyr det jo ikke at jeg ikke kommer til å se 15-årig sivilisasjon igjen. Jeg har en venninne der nede, og Kristin skal komme 17. juli - gleder meg som en liten unge! 

Deeper Conservations I wanna be free. on.the.loose.: picture.bailout.

Lese // Nok et punkt jeg ler av. Jeg har ikke hatt leseinteresser siden jeg gikk i 5. klasse eller noe - for real. Men bøker er jo egentlig ganske koselig - spesielt om sommeren, da du har massevis av tid til å lese. Blogge // Jeg må nok komme meg tilbake til min gamle blogg, etter at Thea kommer hjem fra konf.leiren - men jeg vil prøve å blogge noenlunde jevnlig. Heie på nordmennene i Tour de France // Selv om sykkel-løp er antageligvis noe av det kjedeligste jeg vet om, skal jeg allikevel heie i mitt stille sinn, på nordmennene. Go, Thor Hushovd!

Whaaaat? thelasthuman by johanna - a blog by HeleneH -

Sykle // Give the car a break! Når det er sommer, skal man bruke føttene eller sykle - og det er miljøvennlig, wohoo! Bruke laaang tid ved frokostbordet // I hverdagen, må jeg slenge i meg en rask skive og så skynde meg til skolen; det er så jævlig chill å kunne sitte lenge ved frokostbordet i sommerferien, spise hva man vil og bruke så god tid man vil. Spise grillmat // Hører ganske enkelt sommeren til, og det er den beste maten som finnes - nam!

Hva skal du gjøre i sommer?

- Emmy <3

I'M HERE, BITCHES

Heisann!

Nå har det seg altså slik at Thea Celine er på konfirmasjonsleir, og da spurte hun så pent om jeg ville gjesteblogge frem til søndag - jeg sa selvfølgelig ja med én eneste gang! Det er det minste jeg kan gjøre for den søte jenta. ♥ Jeg heter forresten Emmy, og jeg var på den andre konf.leiren. Og for å reklamere litt for min egen blogg; stikk innom frkemmye.blogg.no (selv om jeg ikke har blogget siden 20. juni, heh...) Jeg vet jo at Thea har en ganske populær blogg, og derfor skal jeg ihvertfall prøve å opprettholde den tittelen - men jeg kommer nok til å skremme dere vekk ganske lett, så unormal som jeg er. Uansett - idag har jeg vært i Sandvika og Asker, med mine søte venner - nei, de er ikke så normale som verden vil de skal være...


Jeg er hun sinnsykt kule, med Cola-flaska stikkende i munnen.


Sommerbrune ben - ME GUSTA.

Og bilder fra konf.leiren fikser vel Thea sjæl? Hvis jeg ikke har noe å blogge om de neste dagene, kommer det isåfall et innlegg om hvordan konf.leiren var - og en del bilder. Men akkurat nå skal jeg fortsette å chille i senga, og se på "Fucking Åmål". Man blir så glad i tenåringsfilmer fra 90-tallet. ♥ Ha en fortsatt strålende kveld!

Hva har du gjort idag?

- Emmy <3

OFF TO KONF LEIR!

Hey! Om en halvtime eller noe så drar jeg på konf leir. Gleder meg litt, og håper det blir koselig! Skal som sagt ta masse bilder så det kommer nok en del bilder på bloggen! Også har jeg skaffet en gjesteblogger, så det kommer noen innlegg fram til søndag! Håper dere fortsetter å lese og kommentere bloggen min, selv om jeg er borte noen dager!Ha en fortsatt fin ferie alle sammen! ♥ Noen andre som har vært/ skal på konf leir?

-Thea <3

God Morgen!

Hey! Først må jeg si tusen takk for at det er så mange som er faste lesere av bloggen min, det betyr utrolig mye for meg! Nå har jeg akkurat stått opp og frokosten står for tur, før jeg skal pakke ferdig til konf.leir.

Jeg drar nemlig på konf.leir til Porsgrunn i dag. Gleder meg masse og skal ta sinnsykt mange bilder, så det blir nok bra! men det betyr jo at det ikke blir noe blogging fra meg helt frem til søndag... men jeg har funnet en gjesteblogger! Søte Emmy skal oppdatere bloggen for meg noen ganger! Så det blir bra ♥Vinneren av konkurransen som jeg hadde var forresten Marita, gratulerer til deg! Du vinner bloggvurdering, linking, header og design!

Hva skal dere i dag?

-Thea <3

Foto: Taste the sweet life


Frappe fra bit med sjokolade - kamera, Canon eos 500d + 18/55mm

Hva syntes dere om bildet?

-Thea <3Fast leser eller bare innom?

Hey! Jeg ser at lesertallet har gått litt nedover i det siste, så jeg bare lurte på om jeg har trofaste lesere eller om folk bare klikker inn på bloggen min hver gang jeg publiserer et innlegg.Er du fast leser eller bare innomm?

-Thea <3

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE - DEL 1#

Hey! Orker ikke å lage video nå, så da svarer jeg på spørsmålene i et innlegg! Kanskje del 2 kommer på video hvis dere er heldige :)

Nyyyydlig header :) hvor har du redigert denne? Jeg tror jeg har sagt det 1000 ganger at det er ikke jeg som  har laget den headeren jeg har nå, den fikk jeg tilsendt på mail. Husker ikke hvem det var, men kan finne det ut til en annen gang!

Når har du bursdag? 8.oktober

Beste fag på skolen? Det må nok bli mat og helse, men det har vi ikke neste år, så da blir det nok kunst og håndverk...

Værste fag? Gym og Samfunnsfag!

Hva fikser du øyenbrynene dine med? De er så fine:) Tusen takk! Jeg gjør egentlig ingenting spesielt,jeg bare napper dem sånn jeg vil ha de også tegner jeg de litt mer markerte noen ganger.

Syns du jeg er kul? Du er sinnsykt kul Martine!

Lilla eller rosa? ROOOOSAAA!

bukse eller tights? Bukse!

Katt eller hund? Vet ikke helt, er ikke så veldig glad i noen av delene egentlig...

Basseng eller sjøen? Sjøen, helt klart!

Hva skal du i sommer? Reiser på konf.leir i morgen, så skal jeg på hytta i tre uker etter det også skal jeg til Rhodos i en uke i slutten av Juli. Etter det skal jeg bare være hjemme!


Gleder meg sykt til vi skal til Rhodos, selv om jeg har vært der 5 ganger før!

Lakris eller sjokolade? Sjokolade, liker ikke lakris...

Pc eller mobil? Aner ikke, klarer ikke å leve uten noen av delene...

Hvilket fag er du best/dårligst i? Jeg er vel kanskje dårligst i gym og best i mat og helse, men det har vi ikke mer...

Fikk du noen 6'ere på kortet? Nei, for lærerne våre er sinnsykt strenge med sekserne...

Hvorfor blogger du? Hm, det er faktisk et utrolig godt spørsmål. Jeg begynte fordi jeg ikke hadde så mye å gjøre i juleferien i 2009, men så har det bare blitt en hobby og noe jeg gjør hver dag. Nå gjør jeg det vel fordi jeg syntes det er morsomt..

Hvor mange lesere har du? Har faktisk ikke så veldig mange, syntes det er sykt vanskelig å skaffe deg mange trofaste lesere, men akkurat nå ligger det mellom 200-300....

Hvor får du inspirasjon fra? Overalt! På gata, i blader, av venninner og blogger, inspirasjon finnes overalt, bare se deg godt etter! Nettsider som weheartit og lookbook.nu gir meg også supermye inspirasjon!Hvilket bilde redigeringsprogram bruker du? Når jeg skal redigere de bildene jeg har tatt bruker jeg som oftest bare iphoto, som følger med macen. Hvis jeg vil gjøre litt ekstra eller lage en header gjør jeg det i et redigeringsprogram som heter pixelmator, dette finnes kun til mac. Programmet er egentlig ikke gratis, men jeg har funnet en kode som gjør at jeg har det gratis!

Er du fornøyd med utseendet ditt? Tja, det kan jo diskuteres!

Liker du navnet ditt, hehe? Joda, det er greit det!

Hvis du hadde en dag igjen av livet ditt, hva ville du gjort? Da tror jeg at jeg hadde dratt en tur til Usa og bare levd livet sammen med mine beste venner!

Yndlingssang atm? Det er ganske mange sanger jeg liker for tiden, men kanskje someone like you - Adele

Mest spilte sanger på spotify? Bruker ikke spotify for tiden, men itunes og på itunes er de tre mest spilte sangene: This aint a love song-scouting for girls, Someone like you-adele og Radio-circuz

Det tredje bildet i den femte mappen din?

Yndlingsartist? Har ikke noen yndligsartist jeg...

Hva heter bestevennene dine? Har mange gode venner, men har bare en beste-bestevenn og det er Marie, ta gjerne en titt innom motebloggen hennes her!

Hva er det første du legger merke ved en person? ØYNENE!

Hvilke tre ting ville du tatt med deg på en øde øy? Åå, klarer ikke sånne spørsmål..

Har du noen i kikkerten for øyeblikket? Neeh...trokke det!

Hva fikk du i snitt? 4,6 er ikke helt fornøyd med det...

Er dette din første blogg? Ja, det er det faktisk..

Hvordan kamera har du ? Canon eos 500D

Liker du noen nå? Tja...kanskje, men ikke vits å spørre hvem!

Kan du legge ut bilde av alle vennene du har: Har ikke et bilde med alle på, men har flere bilder hvor neste alle er på de tilsammen, så her får dere de:


Alle disse er kanskje ikke såååå gode venner men fra venstre: Emil, Johan, Nora, Henrik, Pernille, Nicklas og Ingeborg M

Sorry Edward, vet du hater dette bilde, men fra venstre: Edward, Ingrid, Nicoline og Nicklas


Kathinka og Linn

      Ganske gammelt, fra venstre: catrine, Pernille, meg, Ida, Annika og Heidi


Også beste Marie! Det er sikkert noen jeg har glemt, men det er alltid noen som aldri vil bli tatt bilde av, så da blir det sånn.... 

Håper dere fikk svar på det meste! Hvis det fortsatt er noe dere lurer på, send inn spørsmål HER, så kan jeg svare på en video senere!

Var det bra svart?

-Thea <3

MÅ GJØRE VIDEO!

Hey! Her er videoen jeg og Anniken lagde, håper dere liker den! Vet forresten at det er sykt dårlig fokus noen steder, men det får gå, håper dere får dere en god latter!

hva syntes dere om videoen?

-Thea <3

FORSLAG TIL MÅ-VIDEO!

Hey! Nå er Anniken her og vi skal ha må video, så bare send inn masse forslag! Håper dere kommer med masse, så skal jeg komme med videoen i løpet av dagen!SEND INN MANGE FORSLAG, VI GJØR DET MESTE!

-Thea og Anniken

10 TING Å GJØRE PÅ EN REGNVÆRSDAG!

Hey! I dag våknet jeg opp til plaskende regnvær utenfor huset. Jeg blir ikke i det beste humøret når det regner, så jeg tenkte å komme med noen tips til hva du kan gjøre på en regnværsdag!

♥ Ta en laaaang og varm dusj! 

♥ Sleng på deg joggebukse og hettegenser og sett deg ned i sofaen med favorittserien eller favorittfilmen din mens du drikker noe varmt! Herlig!

♥ Høre på favorittsangene dine 1000 ganger og syng med!

♥ Se i gamle blader og eller kanskje lese en bok

♥ Rydd i klesskapet ditt, så kanskje du finner igjen noen gamle klær som du har savnet!

♥ Se på gamle bilder og filmer!

♥ Laste ned masse nye sanger til ipoden

♥ Bake! alltid en suksess hos meg ihvertfall...

♥ Dra på kino med noen venner

♥ Ta bilder av alt mulig! Let litt rundt og finn kule ting å ta bilder av!

// WEHEARTIT //

Håper dette var mange fine tips og at det gir dere litt mer å gjøre på en kjedelig regnværsdag! Nå kommer snart Anniken på besøk så skal vi nok finne på noe gøy! Ha en fin dag alle sammen ♥

Hva syntes dere om tipsene? Hvordan er været hos dere?

-Thea <3

hits