tettut96 - Thea Celine

MINE SOMMERPLANER

Er jo flere av dere som har spurt om hva jeg skal i sommer, så da kan jeg likesågodt lage et innlegg om det til dere.

♥ Starter med å være hjemme nå i 2 uker til og bare møte personer jeg ikke har sett på lenge osv.♥13.juli reiser jeg til Kypros med familien og noen venner av oss, og skal være der en uke! Can't wait, det blir dritbra!

♥ Etter Kypros så blir det hytta i 2 uker, hvor alt går i ett med planer omtrent hver dag. Haha det er sånn det skal være! ♥ 4-8 august skal jeg på konfleir, men denne gangen som medarbeider for årets konfirmanter! Blir nok bra det også:)Alle bildene er fra i fjor sommer. Det var mine planer for ferien, haha ikke store greiene, men greit nok er det ihvertfall! Nå er vi på besøk på en hytte til noen venner av oss, og i morgen skal vi ta turen innom sverige før vi drar hjem igjen så vi blogges i morgen alle sammen:)

Hva er deres planer for sommeren?

-Thea

SVAR PÅ SPØRSMÅL

Hvilken skole vil du inn på? Håper å komme inn på Sandvika!

Hva er din drømmejobb? Haha det har jeg virkelig ingen anelse om..

Hva skal du i sommerferien? Har skrevet et annet innlegg om det som jeg kan poste senere. 

Hvor mye veier du? Nei det kan du lure på

Hvor høy er du? 1.58 ellernoe :(

Går du på en spesiell sport? Nei, har slutta på slalåm så nå har jeg ikke trent på sånn.. ehm 2 måneder. Men har elixia da!

Hva er ditt største ønske av alt(Du kan bare velge 1)? At kreft blir borte fra verden

Hvor er t-skjorten du bruker i innlegget "Jævlig sur" fra? Den er fra GinaTricot. Den er i fargen limegrønn, noe man ikke så på bildet i det andre innlegget fordi det var i svart/hvitt. Men under her kan dere se fargen ordentlig. 


Er du fornøyd med deg selv? både ja og nei

Er det mye du ville forandret med livet ditt hvist du kunne? åja det skal jeg love deg

Hva er du fornøyd med og ikke fornøyd med når det gjelder utsende og kropp? Er vel fornøyd med kropsoppbygningen min, at alt på en måte passer sammen. Er ikke så fornøyd med det stygge og tjukke håret mitt og rumpa mi... haha. 

Har du bunad? Nei, men angrer så sykt på det nåå

Hvor bor du? Asker 

Hvor mange søsken har du? En tvillingbror

Favoritt mat? Mat er ikke helt min greie, så jeg vet ikke

Favoritt farge? Jeg liker bare ting hvis de er ROSA.

Favoritt dyr? Hater dyr

Hvilket fag er du best i på skolen, og hvilket er du verst i? Er vel best i norsk og dårligst i engelsk og matte. yey

Hvor er den nydelige blusen fra? Den er fra CubusHva gjør du med håret ditt hver morgen? Enten så setter jeg det opp i en hestehale eller så grer jeg det og går med det løst. Men kan kun gå med det løst dersom jeg har tatt meg tid til å rette det dagen før!

Hvor mange lesere har du? Lå på mellom 500 og 600, men nå har det gått litt ned.

Kan du legge ut sminkevideo? NEVER AGAIN. Skjekk youtube dere så skjønner dere hvorfor..

Skulle ikke du slette bloggen? Haha jo, men ville liksom ikke slette alle minnene og tenkte at det var dumt å bare gjøre det helt ut av det blå.

Hvordan får du sånn uskarp bakrunn på bildene dine? Bruker et 50mm f/1.8 objektiv og setter ned blenderåpningen på 1.8.

Skal du til syden i sommer isåfall hvor? Skal til Kypros

Jeg bare lurte på om du drikker mye Cola? Har egentlig aldri gjort det, men har begynt å drikke endel cola i det siste!

Hvor har du hytte? Stavern. 

Det er hytta mi dere ser i bakgrunnen der.

Noe mer dere lurer på?

-Thea

DEN SISTE UKA

Åh heisann dere! Glemte visst helt bort bloggen etter avslutningen, men gud så deilig det var med litt pause. NÅ ER JEG TILBAKE. Haha dere kommer sikkert til å si sånn " jeg visste du ikke klarte mer" blablabla, men det driter jeg i. Et par korte pauser i blandt gjør susen. Så da vil dere kanskje vite hva jeg har drevet med de siste dagene? Here we go!

På Torsdag etter avslutningen hadde vi fest på skolen. Det ble en utrolig vellykket og meget festlig kveld kan man vel si. Deilig å tenke på at jeg aldri skal tilbake på den skolen mer! 

Fredagen tilbragte jeg rolig med Marie og bare pratet ut om alt mulig, siden det var en stund siden sist. Lørdagen, st.hans aften var den kjedeligste dagen jeg har hatt i hele historien. Tilbragte dagen alene med macen min hjemme - wehoo fest. På søndag dro vi på fotballkamp og så på vålerenga - stabæk, haha ikke spør hvordan det gikk. På kvelden var jeg en tur hos en venn og så på film, alltid like koselig. 

På mandag tok jeg bussen inn til Sandvika for å møte Azin, superkoselig! Vi surret rundt litt rundt i Sandvika og jeg kjøpte meg en ny bukse før vi dro hjem til meg igjen. På tirsdag skjedde det ganske mye! Jeg tok bussen inn til Oslo ganske tidlig for å møte Mia. Vi tok trikken til Oslo city for å kjøpe inn litt digg, før vi dro videre til frognerparken og satt oss ned i det fine været med frukt, sjokolade og Cola. Hadde ikke sett henne på en stund, så dere kan jo tenke dere at det var mye å prate om.Da jeg omsider kom meg hjem, sender Solveig ut en melding om at det var grilling hos henne med alle slalåmjentene på kvelden. Jeg heiv på meg noen klær og dro til Solveig og møtte de andre jentene. Like koselig som alltid, og det ble en lang kveld med mye latter. I går hadde jeg en megarolig dag. Lå på terassen og solte meg i totalt 6 timer sammen med marie før vi avsluttet dagen med en kveldstur med båten - summerfeeling. ♥Også har vi dagen i dag. Jeg dro en tur til Asker for å fikse et par småting, før jeg dro hjem igjen og slappet av. Tok faktisk frem kameraet og tok et par bilder og nå sitter jeg bare plantet i senga og ser på fotballkamp. Wehoo! Dette ble jo et sykt spennende og ikke-oppramsende innlegg, men det får gå. Som sagt jeg er tilbake, men jeg kommer ikke til å blogge mer enn ca en gang hver dag! Håper alle sammen nyter ferien, for det gjør jeg! ♥ vi blogges.

Har dere gjort noe gøy så langt i ferien da?

-Thea

SLUTTEN.

Ja, da var ting endelig kommet til veis ende og vi sier farvel til 10 år med grunnskole. Jeg kommer til å savne alle sammen sinnsykt masse og det er utrolig trist å tenke på at vi ikke lenger skal se hverandre hver dag. Vitnemålsutdelingen i går var veldig koselig, og etter litt mat og bilder dro vi hjem og skiftet før vi møttes på skolen - planen var nemlig å tilbringe siste natta sammen. Siste natten sammen alle sammen ble en minnerik og utrolig festlig kveld.

Tusentakk for mange flotte år alle sammen, dere er verdens beste ♥Aksel og Emil

Catrine og Meg

Nicoline og HelleIngeborg, Kathinka, Nicoline, Nora, Catrine, Ida, Meg, Pernille, Frida, Erlend og Marius. ♥


Catrine, Ida og meg

-Thea

KOSEMOSEOVERDOSEIdag dro vi med skolen på kino og så moonrise kingdom, hahah det er den rareste filmen jeg noen gang har sett - annbefales ikke. Etter det dro vi og spiste pizza på peppes, før vi tok bussen hjem til meg. Nå chiller vi og snart blir det siste dag med trafikalt grunnkurs. I morgen har vi fri på dagen, så blir det avslutning på kvelden, litt sykt at vi er ferdig på ungdomsskolen for godt... ææ.

Hva har dere gjort i dag?

-Thea

ANTREKK 19.JUNI

Ååh endelig er det fint vær igjen, og det benyttet jeg selvfølgelig ved å ta på meg shorts! Var og bowlet med klassen i dag, haha evigheter siden sist så var jo ganske morsomt. Ellers så må jeg løpe til bussen nåå fordi jeg skal rekke trafikalt grunnkurs! Svarer på del 2 av spørsmålsrunden i kveld ♥ 
Shorts carlings topp bikbok sko bianco (bildene ble jævlig store, men orket ikke å sette flere sammen ved siden av hverandre så det får gå.)

 

Hva syns dere om antrekket?

-Thea

TRAVEL DAG

Først må jeg si tusentusen takk til alle som var innom bloggen min i går, det betyr mye!

Dagen i dag har virkelig gått i ett. Startet som vanlig med at jeg ikke rakk frokost, kom meg på skolen for så og ta bussen til tusenfryd med klassen. Har egentlig ikke så mye å fortelle som er interresant fra dagen, men jeg ble sykt irritert på været. Plutselig var det sol, så plasket det ned også var det Sol igjen - sånn gikk det hele dagen. Etter tusenfryd rakk vi ikke engang hjemmom for da skulle jeg og Pernille nemlig på trafikalt grunnkurs. Haha det er seriøst noe av det kjedeligste jeg har vært med på noen gang! Har det i morgen og onsdag også, så hele denne uken blir egentlig ganske stress.

Jaja dette var jo meget interresant for dere, men har jo uansett ikke noe bedre å skrive. Legger ved noen bilder fra dagen, og siden jeg var så sløv med å bruke kameraet så blir det mobilbilder:) Håper alle sammen har hatt en kjempefin dag! Hva har dere gjort i dag?-Thea

Where there is love there is life

Tusentakk for så mange søte kommentarer, dere er virkelig best! Turen hjem tok sin tid, siden vi på veien var både innom farmor og tante og onkel. Men nå er jeg hjemme (eller kom hjem for to timer siden da) og sitter bare å slapper av. ♥
Skulle ta bilder til bloggen i dag, men seriøst alle ble helt forferdelige.... say no more, det er seriøst flaut å legge dem ut! Jaja ha en fortsatt fin dag da:)

Hva syns dere om bildene?

-Thea

FIIN START PÅ DAGEN

wow, jeg våknet opp til en kommentar der det stod at jeg hadde blitt annbefalt på bloggen til Kristine, så jeg måtte skjekke det ut og det var jo faktisk sant! Jeg ble sykt glad, herregud som jeg digger den bloggen også var jeg 1 av de 4 bloggene hun valgte å annbefale på bloggen sin. Men som dere vet har det vært mye opp og ned på om jeg skal orke å fortsette med bloggingen slik jeg gjør nå. Jeg skal ikke slette bloggen, og jeg skal fortsette til jeg ikke gidder mer. Det kan være alt fra en uke til etter sommerferien - men uansett hva som skjer, så slutter jeg en eller annen gang før skolestart!

I dag er det søndag og siden vi er på hytta blir det nok en dag fylt med ingenting. Regner med at vi drar i 2-3 tiden så da blir det nok blogging når jeg kommer hjem igjen. I morgen skal vi på tusenfryd med klassen, så det skal bli utrolig koselig! Men nå må jeg hoppe i dusjen, så blogges vi senere. Hva skal dere i dag?


Thea

 

FOTO: DET KJEDELIGE HYTTELIVET

Jeg er dønn seriøs når jeg sier at jeg virkelig hater å være på hytta. En ting er i feriene når jeg har masse venner ogsånn her, men nå når ingen er her og været er dritt er det virkelig ingenting å finne på. Dagen i dag har for det meste gått til å slappe av, var også en liten tur innom Stavern og Larvik for å fikse ett par småting, men ikke store greiene. Nå har vi akkutrat spist staverns fiskesuppe til middag (på en lørdag!!!!) ogsåå blir det film med familien i senere kveld!

Gleder med allerede til å komme hjem herfra og få meg et liv igjen. Og siden dere er så sykt søte, har jeg tatt noen fine bilder rundtomkring hytta i dag iogmed at været plutselig ikke ble så ille. Skog ogsånn er meget stilig da! 

Hva syns dere om bildene?

-Thea

hits