tettut96 - Thea Celine

BILDER: RHODOS GAMLEBY

Hey! Som sagt så var vi i Rhodos by i går og her er noen av bildene fra det:

Vi er tilsammen 17 stykker som er her sammen. Dette er jenteklubben som mamma er med i, + familie, så det er ganske så koselig. Utrolig koselig å reise en så stor gjeng sammen, alltid noe å finne på, uansett hva :)

Fra venstre: Knut Marthin, Andreas, Meg, Fillip, Martine og Marcus


Martinee♥


Hva syntes dere om bildene?

-Thea <3

RHODOS BEACH

Ja, da var nok en dag på stranda ferdig. Vet at det blir veldig mye strandbilder nå, men sånn er det når det er det vi gjør nesten hele dagen. Etterpå skal vi en tur til Rhodos by, sa da kommer det bilder i kveld eller i morgen, og denne gangen lover jeg dere at det kommer. Så ha en fortsatt fin dag alle sammen, så blogges vi senere :)

Hvordan er været der dere er?

-Thea <3

I DAG HAR JEG....

Solet meg, nytt varmen, kjent vinden i håret, holdt på å dø av varme, drukket slush, badet 1000 ganger, blitt kasta i vannet med klærne på, brent av meg føttene i den varme sanden, spist deilig mat, hørt på musikk, fått saltvann i øynene, blitt brunere enn jeg var i går,  fått masse sand på meg, badet i saltvann og basseng, drukket fanta og spist sjokolade...

som en konklusjon: LIVET ER HERLIG ♥


Ble ikke noe innlegg i går kveld, for jeg orket ikke, men vi tok noen bilder, så de kommer vel på bloggen litt senere en gang!

Hva har dere gjort i dag?

-Thea <3

THE BEACH

Heyhey! Nå har jeg akkurat kommet opp fra stranda, hvor jeg har vært siden halv 11 i dag. Sykt deilig å ha en hel dag på stranda, hvor du bare kjenner at sola steiker på hele kroppen. Det er sinnsykt varmt her og jeg har sikkert bada 20 ganger i dag...haha!

Ble ikke noen bilder i går, siden det var helt svart ute når vi skulle ta bilder. Jeg og Martine skal mest sansynelig ha en beach shoot om ikke så lenge, sa daaa kommer det bilder! Men her er noen bilder fra i dag:

Skikkelig fint at bikinien min blåser opp da...

Hva har dere gjort i dag?

-Thea <3

WELCOME TO THE PARADISE OF RHODOS

Kom frem til Rhodos i dag tidlig, og det er virkelig fantastisk. Temperatusen ligger på rundt 35 grader og det er sinnsykt varmt. Hotellet er superfint, med et koselig basseng område og fin strand. Nå skal jeg snart fikse meg for kvelden, før vi skal ut og spise også skal jeg og Martine ta noen bilder. Så da blir det blogging i kveld!

Ha en fortsatt fin dag alle sammen ♥

Hva har dere gjort i dag?

-Thea <3


RHODOS BITCHEEES!

Heyhey! Nå er det sikkert mange som ikke har lagt seg enda, men nå står jeg opp etter å ha sovet et par timer. Da setter vi nesen mot gardermoen og Rhodos. Gleder meg masse til å komme ned til varmen. Vi blogges når jeg kommer frem, ha en fin dag alle sammen!

Bilde fra hytta for noen dager siden!

Hvor er dere nå?

-Thea <3

 

REISER I MORGEN!

Hey! Nå er jeg hjemme fra hytta. I morgen reiser jeg til Rhodos, og det blir så deilig å komme litt vekk fra Norge og alt dramaet og ned i varmen hvor jeg kan nye ferien fult ut. En hel uke der skal gjøre susen. Jeg skal selvfølgelig blogge hver dag og kanskje flere ganger der nede, så da har dere noe å glede dere til her på bloggen:)

Nå har jeg akkurat pakket ut alt jeg hadde med fra hytta og pakket ned alt jeg skal ha med til syden. Blir ganske mye, og kommer sikkert ikke til å bruke halvparten av det engang....haha! 

Jeg klarte å ikke pakke sååå mye da!Hva har dere gjort i dag?

-Thea <3

BLOMSTERHAV

Hey! Da har vi kommet hjem fra Larvik, hvor vi har gått ti fakkeltog, tent lys og lagt på blomster, til minne for de døde. Helt sykt hvor mye folk som møtte opp i lille Larvik. Kondolerer igjen til alle som har mistet eller som kjenner noen som har mistet sine nærmeste! Det er virkelig trist...♥

I morgen reiser vi hjem og natt til onsdag drar vi av gårde til Rhodos. Det skal bli så deilig å få en uke i varmen og komme bort fra Norge en liten stund. Skal selvfølgelig blogge der nede, så da har dere noe å glede dere til:)


Har dere gått i fakkeltog?

-Thea <3

HYTTEKOS
Hadde en veldig koselig ettermiddag i går, hvor vi fikk litt sol og jeg, Pernille, Henrik og Marcus koste oss ute i solen. Senere på kvelden var det film hos Martine, og det var også veldig koselig.

Nå er Marie her og hun skal være her til vi reiser hjem på tirsdag. Ikke så veldig bra vær nå, men vi får håpe det blir litt bedre. Så da stikker vi en tur ned til vannet og tar noen bilder, så blogges vi senere i dag. Skal prøve å bli litt flinkere til å oppdatere, men det er så mye som skjer her på hytta!

Hva har dere gjort i dag?

-Thea <3

PERNILLE IS IN THA' HOUSEYey, nå er Pernille på hytta mi og hun skal være her til i morgen. Vi har akkurat brukt 2 timer på å spille monopol og snart blir det middag, før vi skal til Martine og se på film. Håper alle sammen har hatt en fin dag, og jeg kondolerer til alle som har mistet noen eller kjenner noen som er savnet, etter tragedien i går!

Hva har dere gjort i dag?

-Thea <3

hits