tettut96 - Thea Celine

SUMMERLOVIN' Verdens beste jenter ♥

Hva syns dere om bildene?

-Thea

I'M ALIVE

Haha halla folkens! Jeg må virkelig beklage mitt fravær de siste dagene, men internettet på hytta klarte jeg å bruke opp så da ble det ikke noe blogging. Nå er jeg hos Ida, skal være her til tirsdag fordi jeg var så ekstemt lei av hytta. På tirsdag kveld drar jeg tilbake på hytta og skal være der til lørdag hvor jeg senere drar videre på konf.leir som medarbeider:)

Nå har jeg, Marie og Ida akkurat vært nede og badet! Var faktisk ikke så kaldt som vi trodde og det var superdeilig å se igjen begge to♥

Skal bli bedre med bloggingen.

Hva har dere gjort i det siste?

-Thea

IDYLL

Endelig litt finvær i Norge også ♥ Har nytt dagen ved å være på bramskjera og i Nevlunghavn med familien. Må jo nyte de få dagene vi har med sol her nede! Ellers så får vi gjester om inne så altfor lenge, alle hyttenaboene skal samles til en sånn årlig hyttefest så det blir sikkert koselig. Ha en fortsatt fin dag alle sammen! 

Har dere også fint vær i daag?

-Thea

ME & MY TWINDet ligger i familien.

Har hatt en kjempekoselig dag med Marcus og Stian! Da det endelig ble fint vær tok vi en båttur midt på dagen, og senere ble Stian med på en båttur på kvelden etterfulgt av gaming og hoppe på trampolinen. Haha tilbake til det barnslige livet på hytta ♥ Hva syns dere om bildene?

-Thea

HAPPYDAY

HA EN FIN DAG VERDENS BESTE LESERE 

-Thea


HEYHO

legg merke til de sykt fine rosa crogsene mine!Halla på dere! I dag har jeg vært hos frisøren og bakt coockies. Fyfaen som jeg hater frisører! Siden jeg klipper meg så sjeldent så må jeg alltid klippe sånn dritmye fordi det er så slitt... så nå er håret mitt sinnsykt kort i forhold til hva jeg er vant til. Skulle også tynne håret, men merker egentlig ikke noe forskjell på det. Jaja det vokser ut igjen så det blir nok bra:)

Været er jo ikke spesielt bra i dag heller, så da blir det filmkos med familien og playstation med bror - sosialt liv. yeye vi snakkes senere verdens beste lesere! under kan dere se håret mitt litt bedre.

Hva har dere gjort i dag?

-Thea

LIVE FOR TODAY, HOPE FOR TOMORROW


hoho kviser og nesten ikke sminke er kult. I morgen skal jeg klippe meg... wish me luck ! ♥ Ha en fortsatt fin kveld alle herlige lesere! 

Hvilket bilde likte du best?

-Thea

INNKJØP

weeey været i Norge er så utrolig deilig! Idag regner det samtidig som det blåser stiv kuling, noe som betyr at det ikke er noen ting å gjøre på hytta... derfor endte vi opp med en tur ut å fikse noen ting! Jeg og mamma tok samtidig en sjapp tur innom Norbyen, og jeg kjøpte et par småting. Ellers er ikke planene for dagen store, men ender vel opp med å se på en film ellernoe! 

Så her kommer endelig innkjøpene fra Kypros og innkjøpene fra i dag, håper dere liker det!Det var veldig vanskelig å ta bilde av den på mitt lille rom, men dere får sikkert se den på en annen gang! genser bikbok 299,-

 topp Kypros 7euro

 Maxidress kypros 15euro

 Drømmefanger kypros 3euro

 Bobbi brown pudder kost flyplassen i kypros 35euro smashbox primer airshoppen 199kr (sånn at man får den når man kommer på flyet)

 Ysl leppstift i fargen rouge volupte 1 (den er mye lysere i virkeligheten) gardermoen 229kr

 Diorshow vannfast mascara gardermoen 250kr

Kjøpte også en annen topp men den glemte jeg å ta bilde av! Skrev på pris siden det er mange av dere som har spurt om det tidligere, så håper dere ble fornøyde med det. Hva syns dere om innkjøpene?

-Thea

DENNE DAGEN

I dag er det ikke spesielt fint vær,og jeg har ikke gjort spesielt mye. Haha våknet sent, slappet av, så på film med Stian og bare fulgt med på alle taler osv på tven. Utrolig mye sterkt og veldig mange bra taler!

Vet ikke hva jeg skal skrive, føler at alt jeg skriver bare blir helt feil..vil bare si at alle mine tanker går til ofrene og de pårørende etter 22.juli i fjor, helt sykt hvor fort det har gått og det er helt sykt hvor mange uskyldige mennesker som ble revet vekk så fort. Hvil i fred ♥ "hvis èn man kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen".  Hva har dere brukt denne dagen til?skal få lagt ut innkjøpene i morgen, men bare glemte det helt bort i går!

-Thea

DETTE ER MEG
og jeg er er 100%normal.

Da har vi kommet oss på hytta og her skal jeg være i hvertfall en uke også blir det litt frem og tilbake etter det! Vi har veldig bra internett her, så skal prøve å holde bloggen oppdatert så godt jeg kan. Håper dere får en fortsatt fin dag, så kommer jeg med innkjøpene fra Kypros senere i kveld. 

Hva syns dere om bildene?

-Thea

hits