tettut96 - Thea Celine

Fete karer!

Heisann <3
Sorry for at jeg ikke har fått blogget i dag, men har vært på dansing og har egentlig ikke vært i blogghumør. Jeg har ikke så mye å blogge om, men jeg skylder noen gutter i klassen at jeg skal fortelle om de, så her kommer det! :)

Alexander (alex) ♥

Han ser litt annerledes ut, men det var det beste bildet jeg fant!

Alex er en utrolig kul fyr, som går i b-klassen. Jeg har kjent han ganske lenge, og gikk på barneskolen med han. Han er sinnsykt høy, så jeg blir bare enda mindere ved siden av han. Alex er utrolig snill og jeg digger deg... ♥

Jørgen♥


Måtte klippe ut jørgen av et bilde.

Jørgen er sykt kul og han også er ganske høy. Jeg har kjent han siden barneskolen. Jeg digger måten du snakker på, vet ikke hva det er med den, men digger det! Du er en sykt kul fyr, jeg digger deg ♥

Edward ♥

Første gang jeg møtte Edward, i 8.klasse syntes jeg at han var utrolig skummel. Siden han var så høy og hadde krøller og briller. Nå har han klippa seg og tatt vekk brillene!! Jeg syntes du er en utrolig kul fyr, som liker og irritere de som er lavere enn deg (hint,hint)! Jeg digger deg litt og, som med de 2 andre ♥

Christian ♥

Christian har jeg kjent siden jeg var ganske liten, vet ikke hvorfor men vi har nå hvertfall det. Christan er ikke så høy, men det gjør ikke noe. Du er utrolig snill og utrolig søt. Og jeg bare elsker smilet du har på bildet over!! Og jeg digger jeg også ♥

Fikk dere et godt eller dårlig inntrykk av alle 4?

-Thea <3

Glad og ikke glad på samme tid

Heisann!! <3Jeg er ikke glad for at vi har musikkfremføring i morgen, noe som suger hardt!! Vi skal fortelle hva musikk betyr for oss. Hvis du spør meg, så er det et helt tåpelig spørsmål, men jeg har faktisk klart å svare på det, så får håpe det går fint i morgen. Muskklæreren vår er veldig streng når det gjelder kommentarer, men gjør man sitt beste er det godt nok.


I dag har jeg bare sittet og skrevet på musikken og gjort noen andre smålekser, før jeg og mamma dro på sandvika for å finne en jakke til meg, så jeg har noe å bruke på skolen. Og da kommer det jeg er glad for, gjett hva jeg fikk??? HENRY LOYD JAKKE ♥ Jeg bare elsker den!! Men den er litt stor, siden kjøpte den litt stor, så jeg har den en stund!

Også sier mamma, ja d får det være nok for nå da! Også kommer vi til Pieces og jeg finner DEN fine buksen som jeg bare MÅ prøve, og selvfølgelig passet den helt perfekt, så da ble det en bukse også da....


Bukse Pieces | Ring GinaTricot |

Har du Henry Lloyd jakke, eller ønsker deg det?

-Thea <3


Kino - The Karate Kid

Heisann <3


Nå har jeg kommet meg hjem og dusjet etter kinoen. Siden det ikke er så fint vær i dag, så måtte vi jo finne på noe, så da ble jeg med familen på kino + at Marie ble med. 

Det startet med at i kiosken møtte vi Kine og Silje i klassen, de skulle se samme film, akkurat samtidig. Og rett på utsiden av kiosken, der står Anniken og  Henriette, som gikk på slalåmen min. Har savnet dem kjempemasse, så det var koselig å treffe på dem. Tilfeldigvis, skulle de også se samme film, for et sammentreff!Filmen var kjempebra. Varte litt lenge, men det skjedde liksom noe hele tiden, så det ble ikke kjedelig.
Annbefales og jeg gir den en 5+ :)

Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye, bare vært inne og slappet av og laget hjemmelagde rundstykker ♥

Har dere sett Karate Kid? Hva syntes dere om den?

-Thea <3

Ny header!Hva syntes dere om headeren?

-Thea <3

Hvilken header?

Jeg lagde meg en header i sted, men lagde den i forskjellige versjoner, hvilken likte DU best?

nr.1


nr.2

nr.3

eller nr.4

Hvilken likte DU best?

-Thea <3


Sandvikadagene

Guten abend <3I dag har jeg vært på noe som heter Sandvika dagene, som også var i går og er i morgen. Det er masse boder og aktiviteter som skjer i Sandvika sentrum, var ganske morsomt. Kjøpte ingenting, men tok noen bilder.Etter at vi hadde gått en tur i Sandvika, gikk vi bort på strandpromenaden, litt lenger bort, Kadettangen. Der fikk jeg pappa til å ta et bilde av meg.Genser Cubus | Strikkejakke GinaTricot | Bukse Husker ikke | Veske Kroatia | Øredobber laget selv |

Også var det det å prøve å ta bilde av seg delv uten selvutløser da....

.....det endte slik!

Og se på disse kule stolene/krakkene på kadettangen da!

Måtte fjerne Marcus, så da bledet sånn.

Hva syntes dere om bildene? Hva har dere gjort i dag?

-Thea <3

I really want!


Lauren Conrad - L.A Candy, MacbookPro, Genser og high school jakke GinaTricot, Canon Eos 500D

Alle disse tingene er noe jeg ønsker meg veldig mye for tiden. Jakken har jeg sett på hele sommerferien, men har ikke fått kjøpt den. Og de dyre tingene ønsker jeg meg til bursdag, som ikke er så lenge til!
Noe av dette dere ønsker dere også? Noen andre ting?

-Thea <3

Tusen takk herlige lesere + fredagskos!

Heei og god kveld <3
Jeg må bare si tusen takk til alle dere som har lest bloggen min i dag og i går! Hvis dere fortsetter sånn, da blir det bra ♥ og jeg blir ekstra glad hvis du kommenterer!
Nå sitter mamma og pappa og ser på friidrett og ettepå blir det film! Jeg virkelig elsker fredagkvelder. Og i morgen er det lørdag og det er meldt dårlig vær, da blir det sikkert noe å finne på da.

Vet at de bildene var ganske like, men hvis du ser nøye på de, så er de faktisk ikke det!
Hva pleier du å gjøre på fredagskvelder?

Men nå er det film og onepiece kos, blogges ♥
-Thea <3

Jentekos!

Heei!<3

Da har jeg nettopp kommet hjem fra Nora, hvor jeg var sammen med Pernille og Ingeborg! Vi hadde det utrolig koselig. Snakket, tullet og gjorde faktisk ikke så mye fornuftig. Så spiste vi kjeks og så på Gossip girl, thats life ♥
Jeg hadde ikke med meg kameraet, så det blir ikke noen bilder nå, men i helgen så LOVER jeg bedre blogging. jeg vet jeg har gjort det før, men har ikke hatt så mye tid! Men en helg hjemme med dårlig vær = masse blogging!
Også må jeg bare hilse til Thobias og mumien hans. Thobias har mast om det i hele dag! Thobias er en kul og irriterende gutt i klassen min, så da hilser jeg til deg thobias!
Hva har dere gjort i dag?

-Thea <3

Turen til reguleringstannlegen endte.....

.......med at jeg trakk to tenner + fikk strikker på reguleringen og strammet den!

HER KOMMER ET LITT EKKELT BILDE:Der ser dere strikkene og hullene etter tenna jeg trakk! Sorry for litt ekkelt bilde,men tenkte å vise det!
Og ellers har jeg ikke gjort så mye spennende, bare vært på pcen og spist! Skikkelig interresant!
Har dere, eller har hatt regulering?

-Thea <3
hits