tettut96 - Thea Celine

VIDEOBLOGG: GUTTA BOYS

Her er videoen fra i går, håper dere får dere en god latter! Videoen var egentlig 22 minutter, så har klippet bort ganske myee:)

Hva syntes dere om videoen?

-Thea <3

IT'S JUST MY LIFE

Hey! I dag har jeg ikke gjort så veldig mye, chillet og gjort litt lekser. Nå blir det enda litt mere lekser, så skal jeg redigere ferdig og laste opp videoen fra i går, også blir det kappeprøve senere i dag. Spennende liv! Har ikke sånn veldig mye lekser, men den del matte + at vi har en mini nynorsk prøve i morgen.

Og det er flere som lurer på hvorfor jeg konfirmerer meg på høsten, og det er fordi det er sånn det er her. De som har borgelig har på våren og de som har kristlig har på høsten, så sånn er det. Får bare krysse fingrene og håpe på at været blir fint...Topp Cubus 

Hva gjør dere i dag?

-Thea <3

TOPP 5 OVERDELER

Halla! Sikkert flere av dere som har ventet på dette innlegget, så da kommer det, hope you like it:

Gina tricot

h&m

h&m

Cubus

Bikbok

Hva syntes dere?

-Thea <3

AWESOME GUTTER

Halla! Nå har jeg nettopp hatt besøk av noen awseome gutter, som spurte om å få komme på bloggen, så da har de laget en videoblogg + at de har tatt masse bilder. Bildene kommer i dette innlegget og videobloggen kommer senere i dag. Så her har dere bildene av Alex, Petter og Markus.

Skal også hilse til Jenny Conradi, Cecilia Reppen, Noen fete 8.klassegutter og bursdagsbarnet Thobias Aamodt:)

Hva syntes dere om bildene?

-Thea <3

LØST ELLER OPPSATT HÅR?

Hey! Jeg har jo konfirmasjon på lørdag, men jeg har enda ikke funnet ut hvordan jeg skal ha håret. Jeg har bestilt time hos frisøren, men jeg usikker på om jeg skal ha håret løst eller oppsatt. Kjolen jeg skal ha er stroppløs hvit blondekjole, så jeg vet egenlig ikke hva som er finest. Derfor trenger jeg litt hjelp av dere.

Skal jeg ha løst eller oppsatt hår til konfirmasjonen?

 

 

-Thea <3

 

JEG LEVEEER

Halla! Da har jeg kommet hjem fra kirken, og jeg besto! Haha, vi har sånn at man må pugge fader vår og trosbekjennelsen og masse annet også blir man hørt i det, før konfirmasjonen, så da beto jeg og kan derfor bli konfirmert! Syntes egentlig at det er sykt teit, men sånn er det da..

Nå skal jeg gjøre litt lekser + at jeg muligens må en tur på sandvika og kjøpe noen greier, men jeg skal prøve å være en litt flinkere blogger enn jeg har vært i det siste. Ha en fortsatt fin dag mine søte lesere ♥

Hva gjør dere i dag?

-Thea <3

KINOO TIMEE

Halla folkens! Da har jeg kommet meg hjem etter noen koselige timer hos Mikael. Surra litt på veien hjem, men kom meg trygt hjem tilslutt da. Nå blir det snart kino med familien, skal på Colluseum kino i Oslo og se på Hodejegerne, så det blir sikkert gøøy!

Forresten, vinneren av deksel konkurransen ble Nora, gratulerer! Kontakter deg på mail, så kommer dekselet du vil ha i posten så fort som mulig. Tusen tusen takk til alle andre som var med i konkurrasen, det var utrolig morsomt at så mange ville være med! Ha en fortsatt fin dag♥ Hva har dere gjort i dag?

-Thea <3

FORDI OVERSKRIFT ER VANSKELIG Å FINNE PÅ

Hei! Det ble ikke noe mer blogging i går, rett og slett fordi jeg ikke gjorde en dritt og hadde derfor ikke noe spennende å blogge om, fint liv. Jeg har avgjort iphonedeksel konkurransen, men jeg har bare ikke fått publisert den, men den kommer så fort jeg gidder å legge den ut, så stay tuned!

Og i forrgje innlegg var det flere som spurte om jeg var sammen med Andreas eller om det var noe mellom oss, så da skal jeg forklare dere det. Det går ann å være med gutter, uten at det er noe mellom oss. Og nei, vi er ikke sammen og det er ingenting i mellom oss. Håper dere forstår!

I dag skal jeg jobbe litt med et kunst og håndtverks prosjekt som vi skal gjøre ferdig på skolen på tirsdag, også skal jeg øve på ting jeg må kunne utenatt i forbindelse med konfirmasjonen, så skal jeg møte Mikael også i kveld blir det Hodejegerne på Colluseum kino i Oslo, så da er ihvertfall planene for dagen klare :)
Hva skal dere i dag?

-Thea <3

LØRDAAAG

hey! Nå har akkurat Andreas gått, etter å ha vært hos meg en stund. Ganske koselig å se han igjen! Ellers i dag, så vet jeg egentlig ikke helt hva jeg skal, men kanskje det blir kino eller noe, siden det er drittvær ute. Håper alle sammen får en fortsatt strålende lørdag, så blogges vi senere ♥

Hva gjør dere i dag?

-Thea <3

SISTE SJANSJE TIL Å MELDE SEG PÅ KONKURRANSEN OM Å VINNE IPHONEDEKSEL

hits