tettut96 - Thea Celine

Gamle bilder - 2002-2010!

2002

2003

2004

2006

2008
Se på de store tenna!! Jeg er glad for at de ikke er sånn lenger ass!

2009


TodayHva syntes dere om bildene?

-Thea <3

Redigerte bilder!

Heisann!<3

Nå sitter jeg på pappa sin data og prøver meg litt frem i photoshop. Begynner å skjønne litt.

Det ble ikke så bra, men det er to bilder oppå hverandre, skal prøve å lage bedre etterhvert!


Et bilde fra sommerferien! Og jeg har ikke så går/gule tenner, men det er fargen på bildet. Her har jeg redigert det ene øyet!

Hva syntes dere om redigeringen?

-Thea <3

10 ting du ikke visste om meg

Det kan hende at du kanskje vet noen av de, men her er hvertfall 10 ting:1. Skjelettet mitt er 1 og 1/2 år yngre enn meg, altså 12 og 1/2!!

2. Jeg er DRIT redd for å kjøre gamle heiser!

3. Jeg har vært i syden hver sommer siden jeg var et halvt år!

4. Jeg bruker str. 34-35 i sko!

5. Jeg har en tvillingbror!

6. Huset jeg bor i nå, har jeg bodd i siden jeg var 1/2 år gammel!

7. Jeg sliter sinnsykt med å finne klær fordi jeg er så liten!

8. Jeg har aldri vært utenfor Europa!

9. Jeg har hatt regulering siden slutten av 7.klasse!

10. Når det gjelder mat, er jeg syyyykt kresen, liker nesten ingen ting!


Dette var rett før jeg fikk regulering! 17.Mai 2009 , jeg så helt forferdelig ut!

Fikk du vite noe nytt om meg?

-Thea <3

Må video - send inn forslag på ting!

Heey <3

Jeg tenkte jeg skulle ha en må video igjen. Det er bare å sende inn forslag til ting jeg skal gjøre, og jeg sier på forhånd: JEG GJØR IKKE ALT!! og jeg gjør det i kveld eller i morgen.


Det er bare å sende inn forslag på ting jeg skal gjøre, håper på mange!

-Thea <3

Outfit 29. September

Heey <3

I dag er det SOL FRA SKYFRI HIMMEL!! åå, det er så deilig med fint vær. Det er ikke spesielt varmt, men det er deilig for det. Var faktisk minusgrader i dag tidlig! I dag følte jeg for å ha på meg den rosa kosedressen min:


Kosedress Cubus |

I dag skal jeg skjerpe bloggingen min, siden det bare ble ett innlegg i går. Og siden jeg ikke har så mye å gjøre i dag,kan dere komme med eksempler på hva dere vil at jeg skal blogge om i kveld ♥ Nå skal jeg gjøre noen få lekser før jeg skal lage middag!

Hva vil dere se på bloggen min i kveld? Hva syntes dere om outfiten?

-Thea <3

Skolebilder, Dansing, Lekser og musikkprøve!

Det er stortsett det jeg har gjort i dag,og det er grunnen til å jeg ikke har fått blogget. Har nemlig vært opptatt HELE tiden med ett eller annet.

Vi skal nemlig ha musikkprøve i morgen om de musikalske elementene....og det eneste musikklæreren vår har lært oss er HVA de forskjellige tingene er, men ikke HVORDAN man skal bruke de til å frkolare sangen....dere skjønner sikkert mye! Og han sa til og med at prøven kom til å bli vanskelig!

Nå skaø jeg dusje, også sette meg ned å slappe av, siden jeg ikke har gjort det enda i dag. Så det blir ikke noe mer blogging fra min side, men skal bli bedre i løpet av uken!

Jeg har lagt ut bildet før, men har ikke tid til å ta bilde nå og jeg har på meg onepiece så bildet passet inn! Og alle sammen, ha en fin tirsdagskveld ♥

Har dere mye lekser for tiden? Har dere hatt om de musikalske elementene i musikk?

-Thea <3

Hva syntes dere om rettet hår?

Heey <3

I sted så følte jeg for å rette håret, og siden jeg ikke hadde så mye å gjøre, fant jeg frem rettetangen og begynte å rette håret. Jeg liker håret mitt MYE bedre når det er rettet!


Her hadde jeg bare rettet den ene siden! Dere ser sikkert hvilken!Og her hadde jeg rettet hele håret, hva syntes dere?

-Thea <3

KALDT!

Har kommet hjem fra kampen Vålerenga - Brann og kampen endte 1-0 til Vålerenga. Det var sinnsykt kaldt under kampen, så det var deilig å få i seg varmen igjen.

Natta ♥

-Thea <3

Koselig søndag <3

Hey <3

Sorry for at jeg ikke har blogget enda i dag, men først så stod jeg ikke opp før kl. 11.30 også kom Synne (en som jeg gikk på slalåm med) kl. 13.00 også har dagen rett og slett gått i ett kjør.

Haha! Nå skal jeg ha en liten gjettelek! Hva slags kake tror dere dette er? Det blir en liten premie til første med riktige svar! Det er bare å gjette i vei.

Da vi var ferdige med å bake den flotte måtte vi nyte det fine været og gikk ut for å kjøre sånn "streetsurfing -brett". Og som vanlig, endte vi opp med å ta bilder!JEG ELSKER GRAVEMASKINER ♥

Nå stikker jeg på Vålerenga - Brann også blogger jeg når jeg kommer tilbake, forhåpentlig vis med noen bilder fra kampen, ha en fortsatt fin søndag!♥ Hva har dere gjort i dag? Noen som skal på kampen?

-Thea <3

 

Deilig lørdagskveld

Nå sitter jeg å ser på den store reisen og skal nå se på 27 dresses som går på tv2. Ha en fin kveld! får ikke lagt inn bilde siden blogger fra mobilen. Hva gjør dere i kveld?
hits