tettut96 - Thea Celine

FOR EN FIN OVERSKRIFT

heyhey!

Nå sitter jeg og koser meg med mc flurry fra macern, love it♥ Matteprøven i dag var ikke så vanskelig som jeg trodde, så får vel håpe at den gikk bra. Ellers har vi RLE prøve i morgen om religion, vitenskap og religionskritikk og jeg har ikke åpnet boka enda, så det kan jo bli spennende...Skal begynne å øve snart, må bare spille een runde til med tetris... haha avhenig! Hva gjør dere i dag?

-Thea <3

FOTO: JEG ER USUNN

Nå skal jeg kose meg med denne lille muffinsen, før jeg fortsetter med matten..Hva syntes dere om bildene?

-Thea <3

SPILLAVHENGI....

Heyhey kjære lesere ♥

I dag har Mikael vært hos meg, utrolig koselig ♥ Ellers har jeg blitt avhengi av smurf village på iphone, ikke prøv det, det er avhengihetsskapende! Helt sykt hvor fort man blir hekta på et spil... jaja! Nå skal jeg øve litt mer til matteprøven i morgen, så blogges vi senere, ha en fortsatt fin dag herlige lesere!:)

Hva har dere gjort i dag?

-Thea <3

SKIKKELIG SPENNENDE HVERDAG

Hællaa!

Jeg vet at bloggingen suger for tiden, men jeg har et liv med masse lekser og andre ting å gjøre. I dag har jeg vært med Josefine og vi har egentlig ikke gjort en dritt som vanlig. Ellers har jeg gjort tysklekser og skal begynne med litt matte nåå, love my lifee ♥

Det er endel av dere som lurer på om jeg kan legge ut bilde sammen med Mikael, og for øyeblikket så har vi ingen bilder sammen, men det kommer vel kanskje en annen gang, vi får see! Og fortsett å meld dere på fotokonkuransen min her! Det er endel som har meldt seg på, men jeg vil veldig gjerne at enda flere melder seg på, så kom igjeen nå folkeeens:)

Josefine tok bildee i sted når hun var her!

Hva gjør dere i dag?

-Thea <3

 

HVILKEN KJOLE?

Hei kjære lesere!

Jeg har utrolig lyst på en ny kjole, siden jeg hater alle kjolene i klesskapet mitt, men jeg trenger litt hjelp av dere til hvilken av disse to kjolene jeg burde velge. Fordi jeg gidder nemlig ikke å kjøpe 2 stykker, men hvilken av disse liker dere best?

Blir litt dårlig blogging i dag, men har endel lekser + at jeg ikke er på topp i dag for å si det sånn... men kommer bedre tilbake i morgen! Og husk at dere fortsatt kan melde dere på fotokonkurransen min her!

-Thea <3

HEIA VÅLERENGA!

Heyhey! Nå er jeg på ullevåll og ser på Vålerenga-Rosenborg, og selvfølgelig heier jeg på Vålerenga! De leder 1-0 til pause, og de har spilt helt klart best, så vi satser på sier i dag:)

FOTOKONKURRANSE - VINN HEADER, DESIGN OG BLOGGVURERING

Hey! Nå er det virkelig evigheter siden jeg har hatt en konkurranse, så jeg tenkte at jeg kunne være så snill, så derfor skal jeg ha en konkurranse nå. Denne konkurransen er kun for de som har blogg!

Her er konkurransereglene:

- Temaet er natur, det var være av hva som helst i naturen! Tenkt kreativt.

- Du kan ta med 2-3 bilder.

- Bildene kan redigeres akkurat hvordan du vil. Last de helst opp i 800px eller større på bloggen. 

- Disse bildene skal legges ut i et innlegg på bloggen din, hvor du skriver at du er med i konkurransen (du trenger ikke å linke til bloggen hvis du ikke vil). Så kopierer du linken til innlegget med bildene og limer det inn i kommentarfeletet til dette innlegget.  Eller du kan sende bildene til meg på mail - tettut96@gmail.com.

- Konkurransen avsluttes søndag om en uke: 2.oktober. Da velger jeg ut 5-10 bilder (kommer ann på hvor mange som sender inn) også skal dere stemme på det bildet dere liker best! Håper at mange vil bli med!


Er du med?

-Thea <3

FOTO: HØSTEN

Heyhey mine kjære lesere!

Nå kan man virkelig se og kjenne at høsten har kommet. Bladene består av masse herlige høstlige farger, vinden er kald og det er ikke mye varme og kjenne i luften. Men jeg liker det, faktisk. Ikke bare fordi høsten er årstiden jeg har bursdag i, men også fordi det er endel koselige sider ved høsten. Selvom høsten kanskje er grå og kjedelig, så kan den noen ganger være ganske så bra.Når det for eksempel er en grå høstdag hvor du kan høre vinden ule i veggen og regnet sprute på vindet, er det så utrolig deilig å pakke deg inn i et pledd eller en dyne, sitte med varm kakao og chille på macen eller lese blader. Det er hva jeg kaller høst. Ellers er høsten en sykt fin årstid å ta bilder på. Bildene blir så fulle av farger og så utrolig fine.De fleste liker jo sommeren best, og jeg skal vel ikke si meg uenig der, men jeg må jo si at høsten er jo en ganske flott årstid for det. Dere kan godt være meg uenig, men bare se på alle de fine klærne i butikken for eksempel, høst moten er jo superfin! Og en siste ting som er ganske så bra med høsten, er jo at det ikke er så altfor lenge til vinteren, og da kan jeg endelig stå på ski igjen, det gleder jeg meg til!

Canon eos 500D // sigma 55-200mm // bildene er tatt av meg 

Hva er deres mening om høsten? Hva syntes dere om bildene?

-Thea <3

Dårlige bloggere

Hei !

I dag har jeg vært med Pernille, Stian og Marius. Vi dro hjem til meg og så på film og nå skal Pernille overnatte. Kvelden har egentlig gått ut på å skype og snakke i telefonen. Ekstremt spennende, vi vet! Vi er ganske trøtte begge to, og velger å ikke legge ut et bilde av oss i nåværende øyeblikk. Men bilde skal det bli, derfor kommer det et lite arkivbilde fra Pernilles konfirmasjon.

Ha en fortsatt fin kveld/natt, kjære lesere!♥Hva har dere gjort i dag?

-Thea og Pernille

SVAR PÅ LESERSPØRSMÅL

HAR DU FÅTT KJÆRESTE???:D Ja det har jeg faktisk:)

Har du macro linse? isåfall hvilken? Nei, har ikke det, men skulle veldig gjerne hatt det! Tror nok kanskje at det er noe av det neste jeg skal kjøpe meg.

Kan du lage LITT seriøse videoer, eller? Ehm... på den forrgje videoen så var jeg og Helle ganske normale, så hvis dere syntes at videoene mine er for useriøse, så må dere bare leve med det, eller la være å se på de, for det er faktisk sånn jeg er som person. Speseilt når jeg er med andre, så blir det utrolig mye latter! 

Veier du bare 40 kg?:O egentlig så hadde jeg ikke lyst til å komme ut med hvor mye jeg veier på bloggen, men når jeg først har sagt det, ja jeg veier 40 kg. Det er egentlig ikke så lite, med tanke på hvor liten jeg er. 

Vil du lage header for meg??  Sorry, men jeg har så utrolig mye å gjøre for tiden, så akkurat nå blir det ikke headerlanging til noen! Kan heller ha noen konkurranser og sånn hvor dere kan vinne headere:)

Kommer det noen videoblogg nr.2 med de guttene, alexander og en eller annen?  Vi får se, kanskje det kommer en eller annen gang senere... :)

Sykt fint iphone deksel? hvor er det fra og er det sånn gjennomsiktig bakside på dekselet slik at skjermen bak i skades? Nei, det er det ikke. Det er bare en rosa plastikkant rundt som tar imot hvis den detter i bakken.Kan du lage sminkevideo? Får se, kanskje det kommer om ikke så lenge... Men jeg har så utrolig kjedelig sminke, så det er kanskje ikke så spennede, men siden så mange lurer så skal jeg se om jeg får det til. 

Kan du skrive talen du holdt på din konfirmasjon?  Hadde ikke tale, men lagde en film med bilder og tekst, fordi jeg er så utrolig feig og ikke tørr å holde tale! Og nei jeg gidder ikke å legge den ut..

Jeg lurer på om du blir inspirert av andre blogger? Ja! Andre blogger er veldig mye av inspirasjonen min, og hvis jeg ikke har noe å blogge om, så er det rett og slett andre blogger som gir meg denne inspirasjonen!

Hva er skjønnhetshemligheten din? hahahahahaa! 

Kan du fortelle om kjæresten din? Er ikke så mye å fortelle.. Vi ble sammen på onsdag, 21.september, han heter Mikael og han er ett år yngre enn meg, altså er han 97. 

Kan du legge ut et bilde av deg i bikini? Ja, det kan jeg, selvom jeg føler at jeg har lagt ut det bildet her 1000 ganger...men det får gå:)


Hva syntes dere om svarene?

-Thea <3


hits