tettut96 - Thea Celine

ARBEIDSUKE!

Heeiia, og happy haloween.Har nettopp hatt besøk av Marie. Vi skulle ikke gå, men vi bare gikk en liten runde for å få noe å tygge på mens vi så på sex and the city. Koselig som alltid.

Et herlig bilde av verdens beste bestevenn!♥

I morgen begynner arbeidsuken, noe jeg gleder meg veldig til. I 9.klasse er det sånn at man skal jobbe et sted i en uke, for å få feelingen med hvordan det er å jobbe i arbeidslivet. Jeg hadde egentlig fått jobb på ICA, men tenkte at det kom til å bli kjedelig. Derfor byttet jeg til perlekjeden, sammen med Ingeborg. Kommer til å bli utrolig kos.
Det som er utrolig deilig med å jobbe der er at vi ikke begynner før etter 11 og slutter sånn ca 5, så jeg kan sove lenge hele uken.
Og her ser dere Ingeborg! (bildet er fra når jeg var hos ingeborg sist)
Har dere gått haloween i dag? Har dere hatt arbeidsuke?

-Thea <3

Outfit 31. oktober

Cardigan h&m shorts arvet av Martine singlet risöe strømpebukse (grå) h&m uggs shoebaloo

I dag er det strålende vær og jeg bestemte meg derfor for å ta outfitbildene ute. De ble litt langt unna, men jeg syntes at det var koselig med naturen (og sklia) i bakgrunnen. I dag er det haloween, jeg skal ikke noe spesielt. Bare se på film med Marie og slappe av. Ha en fin haloween alle sammen ♥


Er med i blogg vs blogg på neneva.blogg.no! HUSK Å SEND INN SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDEN HER!!

-Thea <3

SPØRMÅLSRUNDE!!

God kveld alle sammen! Jeg skal ha SPØRSMÅLSRUNDE!!

Håper på at mange vil komme med spørsmål til meg. Vet ikke helt når jeg lager videobloggen men det blir i løpet av uken. SÅ SEND INN SPØRSMÅL! svarer ikke på alt da!Hva skal jeg svare på?

-Thea <3

2 pair of new shoes

Hei! I sted var jeg og mamma ute for å se etter pensko til meg. Vi har ikke funnet noen, men denne gangen fant vi faktisk 2 par! Når det er salg er det bare store og små størrelser igjen, så alle skoene på salg er 35, PERFEKT♥
Sko fra bianco
Sko fra bianco

Hva syntes dere om skoene?

-Thea <3

Outfit 30.oktober

Hei og god lørdag alle sammen!<3

I dag er det dritt vær. Skal først fikse noe med pcen min, før jeg skal bli med mamma på Sandvika. Trenger nye pensko, og kanskje det blir noe annet fint også. Men her har dere hvertfall dagens outfit:Jakke abercrombie bukse pieces singlet cubus skjerf ???

Hva syntes dere om dagens outfit?

-Thea <3

 

2 hypre unger.....

Hei og god fredag, i dag er det HEEELG!!<3

Nå har jeg Nora på besøk, sitter faktisk oppå henne! Vi har gått tur med hunden til Nora og hunden som henrik passer i skogen. Så dro vi til meg og lagde lapper! Nå sitter vi bare på rommet, Nora er trøtt. Dere får en vakker film av meg etterpå, er jævlig hyper, så gled dere til det!

Skal ikke så mye i dag, bare slappe av, og utrolig deilig med helg.


Lapper er godt!


Noooora <3


Drakk faktisk julebrus i dag! Elsker det, det er bare så utrolig digg!!


Jeg må bare si at håret mitt var virkelig nydelig i dag!

Så etterpå kommer det en film! Jeg hadde egentlig en av Nora også, men hun vil ikke at jeg skal legge den ut, så da tar jeg bare den av meg, hva skal dere i kveld?

-Thea <3

Sykdommer og ligninger - thats life!

Nå er jeg drittlei alt som har med ligninger og gjøre. Alle stykkene, alt!! Blir deilig å bli ferdig med den prøven i morgen, så er det slutt på ligninger på en stund! I tillegg i morgen har vi mat og helse. Og til mat og helsen skal vi kunne om masse sånne sykdommer og kosthold og sånn! Er egentlig ikke så mye, men det er utrolig vanskelig å få det inn i huet!

Det var dagens lille klageinnlegg! Tenkte bare jeg skulle oppdatere. Kommer med noe etterpå, hvis ikke jeg blir stuck med hodet i matteboken! Har dere noen prøver?

Sorry for bare webcam bilder i dag, men har ikke orket å finne frem kameraet!

-Thea <3

Gjesteinnlegg: BITCHES

Hei, Helle som blogger :)))

Nå har jeg litt dårlig tid, skal rekke 7 over bussen:)) fordi jeg er kul, nå er jeg hos tettut:) og bare chiller,

dagens outfit:

eller sorry, kan ikke si det, fordi vil ikke at andre skal kopiere det.. alle andre fjortizzer vil jo være som meg:)))<33 sorry bitchesDU VÅGER IKKE KALLE MEG FJORTIZZ!!

HVA HAR DERE PÅ DERE I DAG? ELLER VIL DERE IKKE SI DET TIL MEG? KOMMER IKKE TIL Å KOPIERE, HAR MIN EGEN STIL SKJØNNER DERE!

HelleMoii<333333 :****

 

3 things i love right now

1. Costume og Det nye2. Disse øredobbene3. Strikkejakker


Denne er fra Gina Tricot


Og denne er fra Vero Moda

Ting dere liker veldig godt for tiden?

-Thea <3

 

Operasjon dagsverk

Heisann!

I dag har vi hatt operasjon dagsverk, hvor pengene går til barn i Brasil. Vi fikk solg boller og kaffe så vi fikk 200 kr hver. Resten av dagen har vi bare slappet av og nå er det noen lekser som må gjøres!Har forresten funnet denne kjolen! Har skikkelig lyst på den!! Har dagens leserspørsmål i dag, så det er bare å sende inn spørsmål som dere lurer på! Jo flere jo bedre! Ha en fortsatt fin dag alle sammen <3

Har dere OD?

-Thea <3

hits