tettut96 - Thea Celine

JEG ELSKER MANDAGER

Min mandag så langt:

Jeg står opp en halvtime for sent. Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal ha på meg. Jeg er ikke sulten til frokost. Jeg rekker så vidt å sminke meg. Jeg rekker ikke bussen og kommer derfor en halvtime for sent på skolen. Jeg orker ikke å gjøre en dritt i timene. Jeg tør ikke å lese opp engelskteksten min høyt i klassen. Jeg har ikke lyst til å gjøre en dritt. Jeg har masse lekser, men kjenner at facebook og twitter er en smule mer fristende. Jeg har ikke sett kjæresten min, siden lengee... jeg skal på fotballkamp, og gleder meg til å drite i alle de små ungene som kommer på døra og tigger etter godteri.

Det er virkelig en grunn for at jeg elsker mandager.. ♥


//arkivbilde//

Noen andre enn meg som hater mandager? haha

-Thea <3

BERLIN DEL 3

Holdt nesten på å glemme den siste delen! Dette er søndagen og mandagen, altså de to siste dagene, hvor vi blandt annet var i konsentrasjonsleirer.

Søndagen begynte hardt kl. 7, etter en lang og supermorsom natt. Vi pakket alle baggene, lempet de i bussen og kjørte av gårde. Da gikk turen til den første konsentasjonsleiren, nemlig sachsenhausen (aner ikke hvordan det skrives). Dette var den største fangeleiern i Tyskland under krigen og det var en ganske så interresant opplevelse.

Lasse og Ida ♥

Silje, meg, Marie og Ida ♥

Heidi, deler av lasse (se imellom), meg og Emilie ♥

Jenny, Sondre og Fred ♥

Deretter kjørte vi videre, for å spise mat. Alle var så sykt sultne, maten var ikke den beste, men nesten alle bare spiste fordi de var så sykt sultne! Så fikk en en utrolig deilig is til dessert, før vi kjørte videre til kvinneleiern, Ravenbrük. Det var denne leiern som ga størst inntrykk på de fleste, hvertfall jentene.

Siden dette var en jenteleir, så var den litt annerledes. Vi ble fortalt et par helt syke historier og gikk litt rundt og så. Det som gjord det aller største inntrykket på oss var ved tåresjøen. Dette var vannet der de hadde dumet alle likene, og på bakken rett ved, hadde de brukt asken til likene, og støpt bakken, helt sykt! I tillegg så var det solnedgang og vi kastet roser på vannet, en helt sinnsyk opplevelse.Sebastian og Miriam, de søteste ♥

Meg og bestevenn ♥

Jenny og Sondre! ♥

Bare se hvor sykt fint det var.. 

Også var det videre 5 timer i buss til båten. På båten ble det ganske tidlig i seng, men jeg må innrømme at jeg tror nok ikke jeg sov med enn en halvtime eller noe i løpet av den båtturen. Vi gikk av båten tidlig på morningen på mandagen, og den dagen gikk for det meste til 10 times buss tilbake til Norge!

Jeg må si at det var en herl fantastisk fin tur, jeg lærte utrolig mye, fikk se veldig mye, fikk mange nye opplevelser og ikkeminst ble mye bedre kjent med alle sammen! Nå føler jeg at alle sammen i 10.klasse har et mye bedre sosialt miljø, og det liker jeg! Tusen takk hele 10.trinn for en faktastisk tur ♥ Du kan lese del 1 her og del 2 her!

Noen som har vært på en lignende tur?

-Thea <3

SUNDAY

Heyhey! hadde en kjempekoselig kveld med Josefine i går, og vi tulla og sang og hadde det egentlig drit gøy. Begge to sovna sånn rundt 2 eller noe, og jeg sovna med mobilen i hånda.. flinke meg!

Nå har jeg faktisk spilt inn en sminkevideo til dere, så jeg skal redigere den ferdig, så kommer den i løpet av dagen. Ellers i dag så skal jeg møte Mikael, vet ikke når eller hvor, men skal ihvertfall møte han. På kvelden blir det kino med Synne, som jeg ikke har sett på drit lenge, så det blir nok også kjempekoselig.

Ha en fin søndag alle samen, så blogges vi senere i dag ♥

Hva bruker dere søndagen til?

-Thea <3
 

LØRDAGSKVELD

Heyhey!

I dag har jeg hatt en dritkjedelig dag og har virkelig ikke gjort noen ting... jaja, noen dager er sånn også! Nå er josefine hos meg, så skal vi bare kose oss og finne på noe morsomt! Ha en fortsatt fin kveld alle sammen ♥ dere kan godt bli litt flinkere til å kommentere forresten...
Hva gjør dere i kveld?

-Thea <3
 

QUOTES - THE BEST WAY TO REALIZE THE REALITY Beauty isn't about having a pretty face, it's about having a pretty mind, a pretty heart, and a pretty soul.

 Knowing a person is like music, what attracts us to them is their melody, and as we get to know who they are, we learn their lyrics.

 More people would learn from their mistakes if they weren't so busy denying them.

 A True Friend is someone who accepts your past, supports your present, and encourages your future. Sometimes all I want is run away from my life, but I know it won't solve any problems. So I choose to stay and fight.

 when you're single, all you see is happy couples. when you're in a relationship, all you see is happy singles.

You are braver than you believe, stronger than you seem, smarter than you think, and loved more than you know. 

the awkward moment when all your friends are gorgeous., and then theres you...Å gud som jeg elsker disse tekstene! Kan virkelig kjenne meg igjen i så godt som alle sammen. Akkurat disse har jeg funnet på twitter, og weheartit! Hva syntes dere om sånne innlegg?

-Thea <3


ORKER IKKE MER BLOGG I DAG....

Orker ikke å blogge mere i dag, er sykt sliten og dritt lei av alt. Kommer tilbake med mer ordentlig blogging i morgen! Ha en fortsatt fin kveld alle mine herlige lesere ♥

Vet at jeg har lagt ut bildet før, men orker ikke å finne noe nytt nå!

-Thea <3

HEEEELG!

Hei og god helg alle sammen!

Endelig er det helg, noe jeg har ventet på hele uken! Samfunnsfag-quizen og naturfagsprøven gikk ikke så veldg bra i dag, men nå er det ihvertfall overstått! I dag har jeg bare slappet av og vært en tur på holmensenteret med mammi. Nå blir det snart middag og senere idol, så dette blir nok en koselig kveld hvor jeg bare skal slappe av.Hva gjør dere i kveld?

-Thea <3

LOVE IS WONDERFUL

"The only thing better than the kiss, is the moment right before, when he looks into your eyes and leaves you breathless"


Like?

-Thea <3

FØLG MEG

Følg meg på twitter her

Følg meg på facebook her

Følg meg på instagram, heter tettut96

Følg meg på bloglovin her

Følg meg på weheartit herFølger dere meg?

-Thea <3

8.klasse - 10.klasse

Denne inspirasjonen er hentet fra erica, fordi jeg syntes at det var en sykt bra ide! Her kan dere se min forandring fra 8-10. klasse... føler meg nesten som en helt annen person nå, og kan nesten ikke kjenne meg igjen fra 8.klasse! 

Forandring?

-Thea <3

hits