tettut96 - Thea Celine

TIRSDAG

Inamri kreativ overskrift merker jeg! Jaja, er ihvertfall sykt deilig å være ferdig med alt som skjer denne uken allerede, og i tillegg slutte tidlig i dag! Hadde tysk muntlig prøve, og jeg var så nervøs at da det var min tur klarte jeg såvidt å få et eneste ord frem. Men jeg overlevde, og dro rett hjem og så ferdig gossip girl. Orker ikke å skrive så mye, men skal prøve å komme med noe litt mer interessant snart, merker at bloggen begynner å bli litt kjedelig! Håper dere får en fortsatt fin kveld♥ Hva har dere gjort i dag?

Thea 

WARN A BROTHER 2013 OG BUENA VISTA 2013

Warn a brother 2013 - nesbrurussen. 

Disse jentene har akkurat sluppet sitt dekknavm og  de hadde satt stor pris på om du likte siden deres på facebook  HER :):) Sjekk også ut sangen deres i videoen under + last den ned HER hvis du er keen på det! 

 

Buena vista 2013 - Sandvikarussen

Disse jentene slapp dekknavnet for noen uker siden, men siden jeg sletta den andre bloggen får de en sjanse til! Facebooksiden deres kan dere like HER og videoen kan dere se under:)

Thea 

SNØMANDAG

I dag trengte jeg ikke engang å se ut av vinduet for å skjønne at det hadde snødd. Før jeg rakk å stå opp var instagram, twitter og facebook allerede fylt med statuser om snø. Og så flink som jeg er tok jeg selvfølgelig på meg gummistøvler i dag så jeg skulle unngå at uggsene mine skulle bli våte. Hurra for meg! Haha neida, jeg var nok smart nok til å skippe på meg uggsene og resultatet av det ble jo... vått og kaldt kan man si. 

Her ser dere hvor sykt smart det var å ta på uggs i dag da... heh en applaus til meg.Og hvis noen lurer, JA jeg bytta til gummistøvler for å ta bilder for jeg ville ikke utsette uggsene mine for mer snø enn nødvendig. Ellers har jeg tysk muntlig prøve i morgen! Vi skal snakke 4 minutter om et forberedt tema også spontansamtale om skolesystemet i tyskland og vår skolehverdag... det kan bli ganske så interresant merker jeg. Så nå har jeg laget meg kako, pakket meg inn i dynen og er klar for å pugge tysk resten av dagen. Håper dere får en fin mandag alle sammen ♥♥ 

Er det snø hos dere?

Thea 

DENNE SØNDAGEN

Orker ikke å skrive så mye, men dette oppsummerer dagen min ganske godt :)

LØRDAG

Nå drar jeg snart  en tur til Thea, skal sove der til i morgen så får vi se hva kvelden bringer! håper alle sammen får en kjempefin lørdag ♥

Hva skal dere i dag?

Thea

 

NY KJOLE

Ah endelig helg! Denne uken har vært sykt stress og det er grunnen til at jeg ikke har fått blogget de to siste dagene. På onsdag hadde vi engelsk fremføring, i går hadde vi samfunnsfagprøve og i dag hadde vi matteprøve så det har vært utrolig mye å gjøre. Vet ikke helt hva planene for helgen er enda, men det får vi se litt ann.

Haha tok endeel bilder av den nye kjolen så ja, da blir det ganske mange bilder Haha dør av meg selv på dette bildet Fikk denne superfine kjolen i posten idag og er helt forelsket! Den var på nellysalget og kostet kun 200 med frakt ogsånn og jeg er så sinnsykt glad for at jeg kjøpte den! Har den i str.xs men den er sinnsykt liten i størrelsen, så jeg annbefaler egentlig å kjøpe en større enn du pleier. Kjolen finner du HER og er i merket three little words.  

Håper alle sammen får en kjempefin helg så blogges vi ♥

Hva syns dere om kjolen?

Thea 

DAGENS ANTREKK


Bukse levis genser zara skjerf cubus 

Haha lenge siden jeg har gjort dette nåå merker jeg, tar litt tid å komme inn i rytmen igjen. Hater forresten at all sminken nesten er borte når man kommer hjem fra skolen, som dere kanskje også ser på bildene! Dagen i dag var ganske chill, hadde 3 timer uten lærer også så vi på film i tysken, så overlevde det ganske greit. Nå skal jeg øve ferdig til engelsk fremføring i morgen, ææ første fremføring for klassen... jaja ønsk meg lykke til!

Hva syns dere om antrekket?

Thea 

 

 

FOTO; HØSTFARGENE
 
Hva syns dere om bildene?

Thea 

THIS MONDAY

Hællææ. I dag er det mandag, og siden alle andre hater mandager, tenkte jeg å være litt positiv for engangskyld. Dere skjønner nemlig det at vi slutter 13.00 på mandager, ANER DERE HVOR DIGG DET ER? aah den beste starten på uka. Ellers er dagen rimelig dritt. Alle prater om det morsomme de gjorde i helgen, som jeg ikke var endel av, og vi har naturfag hele dagen. 

Jaja. Har egentlig ikke så veldig mye spennende å dele med dere, bare noen stygge bilder jeg presterte å ta av meg selv i dag. heheh ikke alle dager er like bra når det gjelder det å ta bilder av seg selv, noen som kjenner seg igjen i det?. Ihvertfall, det kommer forresten ett foto-innlegg senere i kveld, så gled dere til det! Nå må jeg hive meg over leksene igjen, så blogges vi.


Haha stygg ogsånn etter skolen da, men det får gå.

Hva gjør dere denne mandagen?

Thea 

MINE SPILLELISTER

♥ LIFE 

denne bruker jeg når jeg skal sove, slappe av eller gjøre lekser. Elsker sånn rolig og koselig musikk!

 CHILLER ENDEL 

dette er vel hovedspillelisten min. Er alle mulige sanger!

 ELSKBART 

her er det sanger med mere fart it, haha brukes for det meste på fest eller når jeg er i godt humør. DEL GJERNE DERES SPILLELISTER I KOMMENTARFELTET. ♥

Thea 

hits