tettut96 - Thea Celine

Julballkjolen min!!

Tenkte jeg skulle vise dere noen smakebiter av kjolen. Dere får desverre ikke se den på nå, men det kommer når jeg skal på juleballet. Så da har dere noe å glede dere til.

Nå er jeg superlei av naturfag og er klar for å legge meg. God natt alle sammen, så blogges vi i morgen! Hva syntes dere om kjolen, selv om dere ikke så så mye?

-Thea <3

Jeg skal ha må-gjøre video!

Da skal jeg ha en liten må-gjøre video igjen. Lenge siden jeg lagde den andre nå, og det var mange som likte den. Så da er det bare å sende inn spørsmål, mens jeg jobber med ferdig med naturfagsoppgaven som skal levers i morgen. Hva vil du at jeg skal gjøre?-Thea <3

Headere jeg har laget i det siste - har du lyst på ny header?

Nå har jeg kommet hjem fra en grusom trening og er sykt sliten! Jeg tenkte jeg skulle lage noen headere i desember. Så hvis DU vil ha en header er det bare å sende meg en mail på tettut96@gmail.com legg med minimum 3-4 bilder, helst fler. Så kan det hende jeg lager en til deg. Og jeg tilpasser den til alder og design.
Denne er det ikke lagt til effekter eller tekst. Også er det jo den jeg har nå. Det var bare noen jeg har laget. Noen enkle. Jeg lager andre typer også. Har du lyst på ny header?

Er forresten med i en konkurranse på goegreier.blogg.no hvor du kan vinne et speilrefleks kamera!!!!


-Thea <3

Bildeserie : Natur og snø!

Hei og hopp! Nå er jeg superkald etter å ha gått hjem i kulden. Vi har nemlig vært på utplassering på vidregående skole i dag og skal det i morgen også. Jeg valgte studiespesialtisering (ssp) for å se hvordan det er. Men tilbake til overskriften. På veien hjem i dag, tok jeg noen bilder.

Hva syntes du om bildene?

-Thea <3

Leserne mine - dere er herlige!

Jeg vil bare si TUSEN TAKK til alle som har tatt en tur innom bloggen min i dag. Statistikken har føket til værs og jeg er så utrolig glad. Håper det fortsetter å være sånn og at dere forsetter å lese og kommentere bloggen min. Jeg kan ikke engang forklare hvor glad jeg er og hvor stor pris jeg setter på at dere leser og kommenterer bloggen min, elsker dere leserne mine! ♥Leser dere bloggen min fast? Kommer dere til å fortsette å lese den?

-Thea <3

Mine topp 3 fest/bursdags antrekk

Tenkte jeg skulle vise dere mine topp 3, for hva jeg kan ha på meg i bursdag/på fest. Tar ikke med sko nå, siden jeg ikke har så mange å velge i.

Nr.1Bluse Veromoda Skjørt h&m

Nr. 2Kjole BikBok

Nr. 3Kjole Lace (denne brukte jeg på juleballet i fjor)

Hvilket anntrekk likte du best?

-Thea <3

Bloggvurdering av celinelifeandfashion.blogg.no
Header : Jeg syntes at headeren er litt rotete, og gir et dårlig inntrykk av personen. Den passer til designet. Kanskje du burde få en som ser litt mer ordentlig ut og med bare bilder av deg selv.

Design : Du har et veldig søtt design på bloggen, men det er nok ikke noe jeg ville valgt. Fargene passer fint sammen, men det gir et litt barnslig preg. Men det er søtt, som sagt.

Innlegg : Innleggene er ganske bra, med nok skrift. Du skriver bra, men kanskje bruk litt mer tid på hver innlegg og få noen innlegg som er veldig bra istedet for mange som er så halvbra. Ja, ikke så mye mer å se her.

Bilder :Bildene på bloggen din er noen ganger litt uskarpe. Bra at du har bilder i nesten alle innlegg, det er et must. Du kan skikkert bli flinkere til å bruke er tid på bildene, men det er bra noen ganger.

Totalvurdering: :Du har en bra blogg, til å være nybegynner. Kanskje litt barnslig design med en litt rotete header. Du kan også bli flinkere til å bruke mer tid på hvert innlegg. Stå på, så blir du bedre etterhvert. Jeg gir bloggen din 4- :)

Er dere enig vurderingen min? Nå stikker jeg på danseøving, så blogges vi etterpå!-Thea <3

Vinneren av vurdering og header er .......

celinelifeandfashion.blogg.no Gratulerer!! Send meg mail, med bildene du vil ha med så fort som mulig, så skal jeg komme med en vurdering i løpet av kvelden. Til alle dere andre, takk for av dere stilte opp, det kommer flere konkurranser.Hva syntes dere om bloggen hennes?

-Thea <3

Kald og sliten

Heisann! I dag har dagen min gått med på å være i bakken og trene. Kom nettopå hjem. Det var ganske kaldt, men siden jeg hadde varmere i støvlene ble det bedre (skikkelig interresant). Resten av dagen skal jeg slappe av og komme med noen supre blogginnlegg til dere. Skal også avgjøre hvem som vinner header og vurdering, så hvis du ikke har meldt deg på, gjør det litt lenger nede. Hva har du gjort i dag? Har du vært i bakken?-Thea <3

The light is shining - photo's of me

Her er noen bilder jeg tok for en stund tilbake. Jeg har ikke så bra kamera, men det funker.

Hva syntes du om bildene?

-Thea <3

hits