tettut96 - Thea Celine

DÅRLIGE NYHETER...

Okei greit, jeg har en litt dårlig nyhet til dere. Det blir desverre ikke noe ordentlig julekalender allikevel. Grunnen er at jeg ikke orker å styre med det nå. Men jeg skal love dere at jeg skal poste masse fine bilder, tips, inspirasjon, videoblogger og om ikke så lenge så skal jeg ha en konkurranse. Jeg lover. Håper det går bra.

Blir heller ikke noe pakkekalender på meg i år, ble skikkelig lei meg når jeg fikk vite det. Mamma hadde brukt masse penger og pakket inn alle gavene ogsånn, også er de borte. Mest sansynelig så har pappa kasta de med en feiltagelse eller noe. Åå, det er ikke jul uten pakkekalender og uten snø og akkurat nå er det ingen av tingene. Denne julen kan virkelig ikke bli verre enn den er nå. Ops, sorry, skal ikke klage mer.Hvordan kalender har dere?-Thea <3

JEG ELSKER ALT SOM HAR MED SKOLEN Å GJØRE

Heyhey! I dag har vi hatt nynorsktentamen. Vet ikke hvordan det gikk, men nynorsk høres jo helt merkelig ut, uansett hvordan du gjør det, så får håpe på det beste. I dag skal jeg skrive ferdig samfunnsfagfremføringen til i morgen og jobbe med matte. Ha en fin dag alle sammen ♥


Har på juleballkjolen på bildene, fordi jeg hadde akkurat prøvd den på når jeg tok bildene. Haha, dere får se hele når det er juleballet, så gled dere til det!:)

Hva gjør dere i dag?

-Thea <3

Love starts with smile - and ends with a tear.

Love starts with a smile, grows with a kiss, and ends with a tear. 

Jeg orker desverre ikke å blogge i dag, de det gjelder vet veldig godt hvorfor. Jeg kommer bedre tilbake i morgen og da skal jeg blandt annet fortelle dere om julekalenderen jeg skal ha, så gled dere. Nå venter nynorsken på meg, jeg elsker tentamen for tiden. ♥

Hva gjør dere i dag?

-Thea <3

FØLG MEG - VINN BLOGGVURDERING

Vet jeg har sagt det for ikke lenge siden, men hadde fortsatt vært koselig om du følgte meg på twitter HER og på instagram heter jeg tettut96 på wordfeud heter jeg tettut, bare å adde meg! trenger noen å spille med på wordfeud, haha, jeg har ikke noe liv. + at siden min på facebook kan du følge her.

Skriv i kommentarfeltet om du følger eller adder meg noen av stedene, så skal jeg trekke ut en som får en bloggvurdering senere i dag eller i morgen. Jeg skjekker at dere følger meg på de sidene dere skriver. 

Hvor følger dere meg?

-Thea <3

DÅRLIG DAG?

Heyhey! Det er ikke helt min dag i dag. Er sykt trøtt og sliten, har vondt i hodet, har et tonn med lekser som venter på meg og ja, er mye som ikke er helt bra i dag. Derfor er det begrenset hvordan bloggingen blir, men jeg skal prøve å ikke la det påvirke bloggingen.

If just things were like this right now....

yeye, nå får jeg gjøre lit lekser da. Ha en forsatt fin dag alle sammen ♥ Noen andre som har en dårlig dag?

-Thea <3

1. SØNDAG I ADVENT

Okei, i dag er det liksom 1.søndag i advent og jeg har ikke noe som er i nærheten av julestemning enda. Selvom vi har tent lys og sånn, så mangler det noe. Snøen. Jeg føler ikke at det er vinter eller jul før snøen kommer. Så fort snøen kommer, jo mere juletsmning får jeg. Så håper den kommer så fort som mulig!

Men tok ihvertfall noen koselige bilder i sted:

Hva syntes dere om bildene?

-Thea <3

NATTPARTY I KIRKEN

Ja, det forrgje innlegget var bare kødd fordi vi ikke hadde noen ting å gjøre i kirken midt på natten. Sikkert flere av dere som lurte på hva jeg gjorde i kirken, og jeg var der på praksisoppgave i forhold til MiLK kurset. Må ha minst en praksisoppgave før man kan bli medarbeider i kirken, så vet alle det.

Vi skulle passe på og lede 6.klassinger gjennom diverse aktiviteter hele kvelden/natta og da de la seg rundt 12, så skulle vi ikke sove, fordi vi måtte sitte nattevakter. Det endte opp med å se på 3 forskjellige filmer, høre på musikk og bare snakke. Jeg sovna ikke før kl. 6, så ble ikke mer enn en times søvn på meg. Kan vel si at jeg er ganske så trøtt nå, men jeg skal holde ut dagen og heller legge meg litt tidligere.

Nå venter leksene på meg, så blogges vi senere i dag folkens. Her er et bilde i går, som beskriver stemningen ganske så bra egentlig:

Emil, Ferdinand, Live og Madeleine ♥

 Hva gjorde dere i går kveld/natt?

-Thea <3

Jekken a Madeleine!Heiiia bloggen!

Hans Johan her ja! Gjesteblogger litt i natt. Fikk lov av Thea, lover. Madelen er trøtt. Hun ser ut som et monster. Hun må virkelig jekke seg ned! Hjælp!  Også tygger hun på navnet mitt. Ækkelt

 

Lit om Ida også. Hun er ganske tøff og røff. Tro meg, hun ser ut som en mumie. Se på bildet da vel :)  Og kommenter, plis. 

 

Thea rufser seg litt på nesa. Tror hun brygger på noe godt der inne. Håper for all del at det ikke kommer ut mens vi er her. 

 

Ferdinand. Han leker $tëk, men er egentlig ikke det. Tror han sliter med seg sjæl. Kanskje han trenger en venn? Add han på facebook da vel :) 

 

Hermine? Harry Potter? Stter med hun her.. tro meg, hun er ikke like smart som i filmen. Hun skal alltid brife med tryllestaven. 

 

Live er en skikkelig padde! Tror at hun er noe... Jekken til deg og.  Og BTW, vet om en som er forælska i deg. Skal jeg si det? Kanskje i neste blogg.

 

Resten av gjengen sitter bare og daffer. Er ikke skikkelig oppdragelse i folka. 

 

Så om meg. Du lurer kanskje på hvem denne Hans Johan? Er han en ekte kjekkas, eller bare en vanlig gutt? det gjenstår å se. 

 

Sure Thea vil ikke la meg laste opp flere bilder... Blir hun mindre selvsikker av den grunn? Maybebaby.

 

Nå skal jeg gå å se på små barn sove. Vet det høres litt rart ut, men for all del, jeg er bare et lite barn jeg og :)

 

Over og ut, gaffegrut

FOTOSHOOT

Haha, her er bildene fra i sted! Skal prøve å få laget meg ny header etterhvert, men nå er jeg i kirken, så vi snakkes. Hvilket bilde likte dere best?

-Thea <3

OUTFIT 26.NOVEMBER

Heyhey! I dag har det så langt vært en gangske rolig lørdag og om en time skal jeg i kirken på praksisoppgave i forhold til MiLK kurset. Men ihvertfall, i sted var jeg og bror ute og tok noen bilder. Legger ut bildene etterpå, men først kommer dagens outfit.
Jakke h&m genser river island bukse gina tricot uggs shoebaloo

Hva syntes dere om dagens outfit?

-Thea <3

hits