tettut96 - Thea Celine

SÅ VAR HELGEN OVER...

Hei dere! :)

Har hatt en kjempekoselig helg med Marie! Har desverre ikke orket å blogge, så sånn får det nå bare være.  Vi har funnet på utrolig mye gøy som alltid, og på lørdag var vi en tur i Oslo, til tross for drittværet. Endte opp med et par småting som jeg er utrolig fornøyd med.

Topp bikbok tights/bukse zara bh lindex

Ellers så drukner jeg i naturfag akkurat nåå. Har sittet ganske lenge for å prøve og forstå hva som står der, men det skal ikke være enkelt! Får bare håpe prøven i morgen ikke er så altfor vanskelig. Dette blir en utrolig stressende og slitsom uke, så hvis dere ikke hører noe fra meg så vet dere hvorfor. Har naturfagsprøve i morgen, norsk tentamen på tirsdag, geografiinnlevering på torsdag og i tlllegg til dette har vi gündercamp på torsdag og fredag + vanlige lekser. Halleluja, dette blir kos. Blogger fra macen, noe jeg ikke har gjort på evigheter så da blir det litt photobooth bilder! Ha en fortsatt fin kveld, det skal jeg ha med denne nydelige boka ♥♥ 


har gått uten sminke i hele dag, utrolig deilig noen ganger!

Hva har dere gjort i helgen?

Thea

DRITTDAG.

Dagen i dag har bare være en drittdag. Ikke spørr hvorfor. Er bare trøtt og sliten. Umotivert. Svarene på spørsmålsrunden kommer i morgen, orker ikke i dag. Ha en fin kveld dere. 

Har dere også sånne dager?

Thea

 

SMILE

Heiii. I dag har seriøst vært den deiligste dagen noen sinne! Startet jo med at jeg våknet rundt halv 10 og gjorde ferdig et par norsk oppgaver som skulle leveres, før jeg brukte evigheter på å fikse meg, for så å bli kjørt til skolen rundt 12. Hadde tysk i 3 timer og dro hjem igjen, haha herlig. Så ellers har jeg bare slappet av, prøvd å lese litt om utholdenhet til gym prøve i morgen, og tatt bilder til bloggææn som vanlig:)

 
Har blitt altfor glad i svart/hvitt bilder igjen, så dere får bare leve med det! Ha en fortsatt super kveld mine herlige lesere ♥♥

HUSK Å STILLE DE SISTE SPØRSMÅLENE TIL SPØRSMÅLSRUNDEN HER. SVARER I MORGEN!!  

Hva syns dere om bildene?

Thea 

GLAD MANDAG

Hei dere!

Bloggingen går jo....bra. Altså jeg orket ikke å blogge i helgen, var på hytta og skjedde ikke en dritt så hadde ikke blitt så veldig spennende uansett. I dag er det mandag, og som de fleste andre mandager er jeg stup trøtt og det eneste jeg tenker på er å sove, haha. Etter skolen i dag gikk jeg innom frisøren, for å ta hull i øret. Wehoo har hatt lyst til det lenge, så da fikk jeg endelig gjort det! Ble utrolig fornøyyd. Ellers så har Ole vært her en tur i dag, alltid koselig. Nå er jeg stuck med masse norsk oppgaver om episk diktning, så ja jeg koser meg med det. Har hjemmedag frem til 12 i morgen, så da skal jeg sove leeeenge. Blogges senere da dere, ha en fortsatt super mandag ♥♥ 


Stygge bilder og stygg redigering, men det får gå for nåå. 

Hva har dere gjort i dag?

Thea 

WEEKEND

ÆÆ gjett hvem som fikk 6er på matteprøven!! Er så sinnsykt glad ♥ Fikk 6er på den forrgje også, og selvom jeg har P-matte så er jeg sykt fornøyd! I dag skal vi på hytta, siden bakken åpner og  jeg ikke har noe annet valg om å bli med. Kommer til å bli en dødskjedelig helg...  må faktisk dra nå, så nå skal jeg kose meg 3 timer i bilen. Blogges i kveld! hahahaahahhaha

 Hva skal dere i helgen?

Thea 

 

 

LITT NYTT

Hei dere! Siden det var 50% på bikbok i dag, benyttet jeg (og tydligvis resten av skolen også) sjansen til å stikke en tur innom i midttimen i dag. Fikk kjøpt meg 2 ting som jeg er veldig fornøyd med! Blå topp (den er mer lilla i virkeligheten) 50kr Hvit topp100kr 

Hva syns dere?

Thea 

ONSDAG

Heyhey! Ble dessverre ikke blogging i går, rett og slett fordi jeg ikke orket. I dag har det vært en grei dag, ikke så mye å si om den egentlig. Tok noen raske bilder da jeg kom hjem fra skolen, og hadde hatt gym så det er grunnen til treningstøyet og en styygg og sliten meg haha. 


 Nå må jeg løøpe, skal ut en tur. Vi snakkes senere ♥

Hva gjør dere i dag?

Thea 

SVAR PÅ SPØRSMÅL DEL 1


Trives du på den nye skolen og er du fornøyd? 

Ja jeg er utrolig fornøyd med skolen og klassen og trives kjempebra! 

Er du en beliber og skal du på konserten til JB?

Jaa. Ah can't wait, det blir helt sykt!! 

Hva har du lyst til å utdanne deg som/jobbe med seinere i livet? 

Have no idea. Seriøst jeg aner virkelig ikke, men finner det vel ut etterhvert. 

Hvor høy er du og hordan størrelse har du i den hvite kjolen?

Jeg er 1.58 heheh. Og ja jeg har størrelse xs i kjolen. Lengden er veldig passe, men den er utrolig trang, var såvidt jeg fikk igjen glidelåsen, så annbefaler egentlig å kjøpe en størrelse større enn du vanligvis bruker.Hvilke blogger leser du?

Leser egetlig ikke så mange blogger nå. Leser Anna Edwin, Kristine Ullebø , Andrea Badendyck, Aurora Mohn, Erica Kvam, Stine Steen, Sofie Brodin og et par andre. 

Kan du ha flere videoer? 

Haha, ehm tviler på det. Men vi får se...

Hvorfor er alle videoene dine sletta? 

Jo det er rett og slett fordi HELE klassen satt å så på videoene i timen, og jeg satt der og syns det var dritkleint. Så ja jeg sletta de, for å slippe de greiene og det er jeg utrolig glad for nå, så sykt fjortiss jeg var på de videoene!

Hvor mange land har du vært i?

Don't knoow. Men har ikke vært utenfor Europa, så er ikke så mange.

Er det godt miljø på Sandvika? 

Jaa det vil jeg si. Alle er veldig åpne for å bli kjent med hverandre osv, og det er ikke noe spesielt klikk-miljø.

Hvordan går med deg?

åå tusentakk som spør! Det går faktisk overraskende bra:)

Syns du at du og tvillingbroren din ligner?

 Mange sier vi gjør det, men syns ikke det selv. Hvilken linje går broren din? 

Han går ssp på Nesbru.

Hva gjør du med håret ditt? farger du eller striper du det? og hvilken shampoo og balsam bruker du? håret ditt er såå fint!!!! 

Haha tusentakk:) Jeg bruker en eller annen frisør sjampo og balsam for tørt og slitt hår. Også retter jeg det innimellom men ellers ingenting.Og jeg skal love dere, det er virkelig ikke så fint som det egentlig ser ut som. Til tider er det helt grusomt, skal vise dere en gang.   

Har du fått mange nye venner etter at du startet på vgs? 

Jaa har blitt kjent med utrolig mange søte og herlige mennesker ♥

Kan du nevne 3 ting du liker ved deg selv og 3 ting du ikke liker ved deg selv?

Jeg liker beina mine (haha), jeg liker at jeg er ganske utadvent og åpen for å bli kjent med andre. Jeg liker ikke kroppen min generelt, at jeg er så sykt rotete og at jeg er sykt høylytt.

Er du på en russebuss?

Jepp. Men har ikke startet ordentlig enda, bare litt sånn smått.  

Hvilke jenter i klassen er du med?

Er egentlig med de fleste, alle er veldig snille og herlige!

Er du stolt over broren din?

Han er jo broren min, så er det ja. 

Er du mye ute å fester?

Nei vil ikke si det. Har ikke et behov for å dra ut hver eneste helg, drar ut når det er noe som skjer som er verdt å være med på. 
Favoritt film?

Titanic, gråter like mye hver gang jeg ser den.

Hva slags karakter hadde du i gym da du slutta på ungdomskolen?

4, haha. Har alltid hatt det så det var greit nok.

Hva var snittet ditt da du slutta på ungdomskolen?

4.6

Hvor handler du oftes klær?

hm, bikbok, ginatricot og zara. 

Hva gleder du deg til akkurat nå?

JUL, aah det er så koselig med jul!♥

Driver du med idrett?

Nope, slutta i våres på slalåm. Så nå blir det stortsett Elixia de gangene jeg klarer å presse meg selv til det:)

Hva kunne du ikke levd uten?

Iphonen min. Vet det høres sykt sprøtt ut, men aner ikke hva jeg skulle gjort uten den!

Hvor har du hytte?

Sommerhytte på Stavern og vinterhytte på Hafjell.  

 

FORSTSETT Å STILL SPØRSMÅL HER, SÅ SVARER JEG EN GANG TIL SENERE I UKA.

 Thea 

SPØRSMÅLSRUNDE

lenge siden nåå,  så kjører igang med en spørsmålsrunde! Spør om alt dere lurer på så skal jeg svare når jeg har fått inn nok spørsmål! 

HVA LURER DERE PÅ?
Thea 

HELGEN MIN

Åå denne helgen har vært så utrolig bra!♥ Startet ganske rolig med chillekveld med Marie på fredag, hvor vi endte opp med å sitte å prate om alt hele kvelden - trenger noen sånne kvelder også. På lørdag kom Ole til meg på dagen og senere på kvelden spiste jeg middag med pappa og bror, før Pernille, Henrik, Thomas og jeg dro videre ut. I dag blir det kanskje kino med noen folk, så det blir nok bra det også. Tenkte forresten at jeg skulle ha en spørsmålsrunde senere i dag, siden det er en stund siden sist! Håper dere har hatt en finfin helg, så blogges vii senere :)

Har ikke tatt et eneste bilde denne helgen... så da får dere leve med arkivbilder!

 for å beskrive min skjønnhet  tok jeg med dette bildet 

Hva har dere gjort i helgen?

Thea 

hits