tettut96 - Thea Celine

Nyttårsaften outfit

Foto: Fattern

Bluse Vero moda skjørt h&m sko bianco øredobber h&m ring ginatricot

Hva syntes dere om dagens outfit?

-Thea <3

2010 i bilder

Tenkte jeg skulle oppsummere året 2010, siden det ikke er lenge igjen. Først vil jeg bare starte med å si at 2010 har vært et utrolig bra år med mange opp og nedturer.

JANUAR

Januar startet med at vi var på hafjell. Meg, broren min, mamma, pappa og noen venner av oss. Det var en herlig start på året, med masse ski og snowboard i bakken. Også fikk vi også besøk av Elise, som er en god venninne av meg. Og det samme skjer i år, for vi er jo her nå.

FEBRUAR

I februar hadde jeg bare blogget i 3 måneder og bloggingen min sugde. Ingen spesielle ting som skjedde her heller. Bare en kjedelig hverdag, med masse lekser. Men det jeg husker best, var at jeg var noen ganger i bakken sammen med Catrine og Nora. Utrolig koselig, men har desverre ingen bilder av det.

MARS

I mars var det vinterferie og vi var på Trysil i en uke sammen med mamma, pappa og Marcus. Har heller ingen bilder fra det, siden jeg fikk jo mac til jul og har ikke fått lagt over alle bildene enda. Men det var en kjempefin vinterferie med blandt annet wig wam og erik og kriss konsert!

APRIL

I april skjedde det egentlig ingen ting. Skole, venner og ja, just living the life. Men jeg la ihvertfall ut en må-video iapril. Og til alle nye og gamle lesere, så kan dere se videoen ovenfor.

MAIMai var en månde hvor det ikke skjedde noen store, spsielle ting. Vi åpnet hytta og været var fint. Ellers var det 17.mai og som sagt var det utrolig fint vær hele mai, som jeg kan huske i hvertfall.

JUNI

Juni var siste innspurt på 8.klasse. Egentlig husker jeg ingen ting av hva som skjedde denne måneden......jeg hadde noen fotoshooter og det var varmt...haha.

JULI

Juli var sommerferien! Først dro vi 2 uker til Kypros også dro vi hjem og var på hytta resten av ferien. De to ukene til Kypros var helt herlige. Vi var på stranda nesten hver dag, jeg og mamma kjørte parashouting og vi var på båttur. Været var strålende begge ukene og det var en super vellykket tur.

AUGUST

I august begynte jeg på dansing sammen med Marie. Skolen startet også igjen og jeg begynte i 9.klasse. Ikke noen spesielle ting som jeg husker.

SEPTEMBERI september var det mest skole å tenke på. Men den ene helgen i midten av september, var jeg i en kjempemorsom bursdag. Pysjpartyet til Pernille H og Sara. Alle var i godt humør og det ble en festig kveld.

OKTOBER


Oktober, den beste måneden i hele året! Neida, men da hadde jeg og Marcus (tvillingbroren min) bursdag. Vi feiret dagen i klatreparken også på hytta med familie. Helgen etter hadde jeg jentebursdag, med verdens beste jenter♥

NOVEMBERI november var det siste inspurt på dette halve skoleåret. Nora og Kahinka i klassen arrangerte også et surprise party for Ingeborg Moger, siden hun ikke skulle feire bursdag selv. Det ble en utrolig hyggelig kveld med venner.

DESEMBERDesember måned gikk for det meste ut på å vente på at det skulle bli julaften. Julaften kom og ble en veldig vellykket dag og natt med familie, masse gaver og utrolig god mat. Ikke så mye mer å  si...

Hvordan har deres år vært?

-Thea <3

NY SKIJAKKE

Her er den nye skijakken, som jeg kjøpte i dag!

Bildene er tatt av tvllingbroren min Marcus. Jakken er fra quiksilver og den er kjøpt på skishoppen på toppen av Hafjell. Alstå var Hafjell riktig svar på konkurranen og mannen på bildet heter fakkelmannen. Vurdering til vinneren kommer i morgen!

Håper også dere fortsetter å lese bloggen selv om det er ferie. Kan vel si at statistikken har sunket en del, men jeg er ihvrertfall fornøyd med kommentarene. Ha en fortsatt fin jul og et godt nytt år dere herlige leserne mine!

Hva syntes dere om jakken?

-Thea <3

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Foto: Kvelden uteTok noen bilder i går, og dette var de beste. Er ikke helt sikker på hva jeg syntes om de, men likte det siste best. Skal få tatt bilder av jakka snart, men må låne pappa sitt kamera, så det kommer. Også har sttistikken min begynt å funke igjen, men i går står den fortsatt på 0. Hvilket bilde likte du best?

-Thea <3

Snowboardgirl + liten konkurranse

Hey! Sorry for lite blogging i går kveld,  men mamma tok fra meg pcen.....men i dag er jeg tilbake. Dagen i dag har gått ut på å være i bakken. I dag kjørte jeg twn tip. Det var mye mer behagelig i bakken i dag, enn det var i går. Kjøpte meg også en ny skijakke på skishoppen. Dere får se den etterpå. Alle bildene jeg legger ut nå, er tatt i går.


Meg og mamma (skikkelig stygt av meg....)

Også en liten gjettekonkurranse, dette er suåerenkelt hvis du vet hvor og hva dette på bildet under er, plusspoeng hvis du vet hva figuren heter. Vinneren får en bloggvurdering!


Så, hvor er jeg?

-Thea <3

Noe feil med statistikken?

Hey folkens! Jeg bare lurer på den ting. Det er fatisk ganske rart. Statistikken min viser at jeg har hatt 2 lesere og 3 sidehenvisninger i dag. Men på det forrgje innlegget har jeg fått 17 kommentarer, noe jeg syntes er mye. Men det som da ikke stemmer er jo at det har vært minimum 17 stykker på bloggen min i dag.....hmm? Er det bare min statistikk som er rar, eller er deres også sånn?
-Thea <3

Mine nyttårsforsetter 2011

Jobbe godt på skolen og få bra karakterer. Få 5 i matte.

Ikke bruke opp alle pengene mine på klær.

Skaffe meg speilreflekskamera.

Fortsette å blogge ganske ofte hver dag, med ordentlige innlegg og bra bilder.

Være snill og grei og ha et sosialt liv!

Det var det jeg kom på nå. Nå skal jeg snart i bakken, men venter litt, siden temperaturen utenfor viser 20 minus grader. Så det blir nok en ganske kald dag. I dag skal jeg prøve å få tatt noen flere bilder i bakken. Så kan dere få gjette hvor jeg er!Hva er deres nyttårsforsetter for 2011?

-Thea <3

Dagens bilde - snowHva syntes dere om bildet?

-Thea <3

Herlig dag i bakken

Nå er jeg tilbake på hytta etter en super dag i bakken! Hvis du ser bort ifra at det var litt kaldt, var det utrolig bra føre og sola skinte. Fikk kjørt i 3-4 timer, så er passe fornøyd nå. Og da jeg skulle ta noen bilder av den nydelige solnedgangen, streika kameraet. Det fikk kuldesjokk tror jeg. Men brukte iphonen og tok noen bilder.


Hva syntes dere om bildene? Hva har dere gjort i dag?

-Thea <3

My New Makeup

Tenkte jeg skulle vise dere sminken jeg fikk til jul av familie og venner.

Bronzing powder fra Max Factor. Byttet det i dag, med noe annet jeg hadde fått. i fargen tan. Og siden jeg kjøpte den i dag, har jeg ikke fått testet den ordentlig, men det kommer en vurdering av noe av sminken senere i uken.

Masterpiece high definition mascara fra max factor. Denne fikk jeg av mamma på julaften i julekalenderen. Har testet den litt, men det kommer en vurdering av denne også.

Intens lashes fra Gosh. Denne fik jeg av tanten og kusinen min på julaften. Kjøpt på vita, men har ikke prøvd den enda.

Consealer fra h&m, fikk jeg også i julekalenderen, rundt 17 desember tror jeg. Den er veldig bra og funker som et underlag for sminken under øynene og rundt nesen. Øyenskygge fra Isadora. Denne fikk jeg av Ingrid i julegave. Har ikke prøvd denne heller, men liker fargene veldig godt. Vanskelig å se fargene på bildet, men det kommer også en test av denne.

Så som dere har skjønt, skal jeg komme med en vurdering av alle disse nye sminkeproduktene mine. Så da har dere noe å glede dere til. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og spille og se på tv på hytta.

Har dere prøvd noe av denne sminken? Isåfall hva syntes dere?

-Thea <3

 

hits