tettut96 - Thea Celine

NYTTÅRSAFTEN ANTREKK

Heihei:) Da har vi akkurat spist middag med familien og noen venner og nå blir det bare å slappe av. Får nemlig ikke lov til å gå ut i dag av mamma og pappa, så denne kvelden kommer til å bli dritt kjedelig...

Her er ihvertfall det jeg har på meg:

Kjole h&m

Hva syntes dere?

-Thea <3

ÅRET 2011

Da begynner det å nerme seg slutten på året 2011, og dette året har bydd på så ufattelig mye forskjellig. Alle har sine gode og dårlige perioder, med oppturer og nedturer og jeg må være ærlig, når jeg sier at det ikke alltid har vært like enkelt hele dette året. Året startet perfekt. Slutten av 9.klasse var chill, jeg hadde mange jeg kunne støtte meg til og alt var rett og slett herlig. Men etterhvert kom en mørkere periode. En periode hvor ingenting funket bra. Men hva er vel et år uten noen oppturer og nedturer? Ingenting. Oppturene kom som bølger etterhver som året gikk og ting ble bare bedre og bedre. 

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er så inderlig glad for å ha denne bloggen, fordi den har hjulpet meg mye gjennom året. Ikkeminst med å dele minner og opplevelser, men også å få støtte og trøst i de vanskelige periodene. Her er noen hendelser og ting som oppsumerer året mitt ganske greit:)

- Masse outfit i starten av året

- Tok av reguleringen etter 2 år

- Fikk mitt aller første speilreflekskamera - Verdens aller beste sommerferie med sydentur, konfleir og hytta

- Konfirmasjon 3.september

- London i høstferien - Josefine og min sin bursdag

Så som dere kanskje ser, så har håret mitt bydd på mye bra. Jeg har forandret meg sinnsykt mye, og har gått fra å være en liten 9.klassing, til å bli en litt "større" 10.klassing. Jeg har fått nye venner, og ikkeminst blitt kjent med utrolig mange nye og herlige personer. 

Nå håper jeg bare på at året 2012 skal bringe meg seg like mye bra, og bli et minnerikt år! Så nå er det ikke lenge igjen av 2011 alle sammen, godt nytt år mine herlige lesere ♥

Noe spesielt dere har opplevd dette året?

-Thea <3


HVILKEN KJOLE?

Æææ, jeg sliter... det er nyttårsaften i morgen og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal ha på meg. Den første kjolen hadde jeg på meg på julaften og juleballet, så føler jeg har brukt den litt mye, men hvilken kjole syntes dere jeg bør ha på meg i morgen?

1.

2.

3. Skal selvfølgelig ha stroppløs bh, men orket ikke å bytte...

4.

-Thea <3

 

SPØRSMÅLSRUNDE!!

Har spørsmåsrunde ganske ofte, men dere spør jo alltid om så mye, så da kan jeg samle alt sammen og svare på det:) svarer på video så fort jeg har fått inn nok spørsmål! STILL MASSE SPØRSMÅL!

Har dere noen spørsmål til meg?

-Thea <3

 

DESEMBER 2011

I dag startet dagen med at jeg å Marcus dro på bakken, wohoo! Hadde ikke stått på ski i år, så det var utrolig deilig å endelig få tatt en tur i bakken. Ellers ble jeg med mmma ut en tur og fikset noen ting og nå er Marie beste her, så vi skal bare kose oss resten av kvelden ♥

Det var dagen i dag så langt, nå tenkte jeg at jeg skulle komme meg tilbake til hva dette innlegget skulle handle om. Her er min desember 2011 og senere kommer oppsumeringen av året og hva jeg ønsker for 2012, så bare å glede seg!

Hvordan har deres desmber vært?

-Thea <3

QUOTE: LIFE

Image and video hosting by TinyPic

"Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams."

Hva syntes dere om sånne innlegg?

-Thea <3

DAGENS INNKJØP

Var en liten tur på Sandvika med mamma nå, og endte som vanlig opp med et par småting:)

Undertøy og hårstrikker cubus

Pysjshorts ginatricot

Genser urban

Hva syntes dere om innkjøpene?

-Thea <3

EARCUFF: HOT OR NOT?

Hva er egentlig deres mening og earcuff? jeg er litt usikker...-Thea <3

KOSEKVELD

Heyhey! Nå er jeg hos Therese og vi koser oss masse:) Hadde egentlig liveshow, men det måtte desverre avsluttes for denne gang. Kan hende det blir mer en annen gang, får see.

Oii vi er fine...Hva gjør dere i kveld?

-Thea <3

HVA ER DIN BLOGG?

Heyhey alle sammen:))

Jeg leser jo egentlig veldig mange blogger, men har lest de samme bloggene i evigheter nå, så trenger virkelig noen nye blogger jeg kan lese og få masse inspirasjon fra. Så det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet, så skal jeg ta en titt innom♥

Hva er din blogg?-Thea <3

hits