tettut96 - Thea Celine

8.klasse og 9.klasse - bloggarkivHAHAHAH jeg ler så jeg griner av dette. Dere vet da jeg startet å blogge, da jeg var en liten jente i 8.klasse uten noen som helst peiling på hår, sminke eller klær? Dette er fra denne tiden, og her kan dere se hvor sinnsykt bra jeg tar meg ut. Håper dere får dere en god latter folkens, vi har alle våre minner å se tilbake på.

Ganske lik nå ikkesant? ;)

Thea

LIVE FOR TODAY, HOPE FOR TOMORROW


hoho kviser og nesten ikke sminke er kult. I morgen skal jeg klippe meg... wish me luck ! ♥ Ha en fortsatt fin kveld alle herlige lesere! 

Hvilket bilde likte du best?

-Thea

1 år siden

Alle disse bildene er fra mai/juni fjor, litt morsomt å se tilbake på! Syns dere jeg har forandret meg?

-Thea

HVILKET BILDE?Hvilket bilde liker dere best?

-Thea

LÆR Å GODTA DEG SELV SOM DEN DU ER

Jeg har i det siste skrevet flere temainnlegg, og siden jeg har fåt veldig bra respons på det, så hvorfor ikke skrive ett til? Here we go:

Denne gangen tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om det å være perfekt. For hvem er vel egentlig perfekte her i verden? Nei det finnes absolutt ingen som er perfekte. Enten det er lårene som er for tykke, rumpa som er for liten eller puppene som er for små - det finnes tusenvis av ting vi alle skulle ønske var bedre. Men hvorfor ikke bare lære og akseptere oss for den vi er og leve med det? Jeg tror nok at det hadde funket for veldig mange, inkludert meg selv.

Overalt hvor man er ser man rundt seg en haug av forskjellige og unike mennesker. Det kryr av modeller som mener de er perfekte, og forbilde for alle oss undommer. Modeller som egentlig er altfor tynne, og du kan se ribbeina stikke ut. Modeller som gjør alt for å holde seg tynne, slik at de kan se best mulig ut på bikinibildene som de skal være med på. Modeller som utvilker spiseforstyrrelser fordi de rett og slett føler presset om at de må være tynne. Og det er nettop det skjer. At veldig mange som prøver å gå ned i vekt, faktisk utvikler spiseforstyrrelser. Det er ikke noe spesielt rettet mot modeller, men er bare brukt som et av mange eksempler. Det finnes også de som faktisk er helt perfekte, men som på alle mulige måter må redigeres på for å kunne komme på forsiden av et blad, fordi de ikke er tynne nok. Eller fordi ansiktet deres ikke var fint nok på det bildet. Nei vet dere hva, det syntes jeg er noe ordentlig tull.

Jeg mener faktisk at det er fint med litt former på kroppen. Jeg synes det er fint med jenter som faktisk har litt hofter og rumpe, og hvor det ikke ser ut som om de skal knekke sammen. Dere aner ikke hvor mye jeg skulle gjort for å faktisk ha hatt litt former på kroppen, det hadde vært drømmen det dere. 

Jeg har lært å akseptere meg selv, og jeg skulle gjort mye for å ha litt mere former på kroppen.

Jeg kjenner jeg blir stolt av å være jente, når jeg ser andre jenter som tør å vise seg frem i bikini, selvom de kanskje ikke har den modellkroppen som alle vicoria secret modeller har. Jenter som faktisk tør å være seg selv og stå fram som den de egentlig er. Jenter som ikke gjør alt for å være perfekte. Jeg sier dere alle sammen: Vær den dere er, tør å stå fram som den personen du virkelig vil være og ikke vær redd for å tro på deg selv.

Jeg har minnet meg selv på dette her flere ganger, og vet dere hva? Det funker. Ja faktisk, det funker og selvtilliten fyker til værs. Jeg er fornøyd med meg selv i den grad det går ann og det syntes jeg alle dere andre der ute bør prøve også. For hvor kjedelig hadde vel ikke en verden der alle var perfekte vært? Tror ikke jeg ville levd i den verden ihvertfall. 

Hva mener dere det vil si å være perfekt?

-Thea <3

PERSONLIG: NÅR INGENTING GÅR SOM DET SKAL.

Jeg har i det siste merket at ting ikke er helt som det skal. Hodet har vært stappfult av tanker om alt mulig, og det har ikke gått en dag uten å tenke på skolearbeid og skolen generelt. Jeg merker presset nå. Siste halvåret i 10.klasse og siste innspurten. Det er slitsomt. Det er stress. Igjennom hele ungdomsskolen har jeg egentlig hatt ganske stor interesse for skolen, men nå når det virkelig gjelder, da er jeg lei. Lei av alt. 

Alle vet jo at ungdomsstiden er vanskelig, og sånn er det bare. Jeg kan begynne å gråte av en bittliten ting som egentlig ikke betyr noe, og jeg kan veldig fort bli sur, selvom det egentlig ikke er noe grunn til dette. Tror det kalles å vokse opp på en måte. For det er det jeg føler nå, virkelig. Jeg er i ferd med å vokse opp, bli en ny jente, med nye egenskaper og ny motivasjon. Vidregående venter på meg. Jeg må bare overleve noen måneder til. Noen helvetesmåneder.

Har allerede fått vite at uka etter vinterferien starter med flere prøver og fremføringer, og sånn kommer det til å være de 8 neste ukene etter vinterferien. Jeg skal konsentrere meg, komme meg igjennom det, og fullføre med de resultatene jeg ønsker. Jeg skal sette meg mål, som jeg faktisk kan klare å nå. Jeg skal være sterk og jeg skal gjøre det beste jeg får til. Det handler om planlegging, motivasjon og viljestyrke - for alle som vil kan klare det. 

arkivbilde

I morgen er det vinterferie og siden jeg skal tilbringe den hjemme, tror jeg at det for det meste kommer til å bli skolearbeid og avslapping det meste av tiden. Jeg skal ikke gjøre noe spesielt, for jeg og sikker mange andre, trenger denne uken med pause nå. Jeg merket også at treningen ikke gikk som den skal. Det var som om beina ikke ville jobbe nedover bakken, så jeg gav opp og innså at jeg kanskje ikke burde vært på trening i dag.

Skal avslutte dette innlegget med å hilse til verdens beste trenere Felix og Ulrik, som begge gjør en virkelig god jobb. Håper dere er fornøyde nå gutter! Nå venter naturfagsrapporten på meg, før jeg hopper i dusjen og tar kvelden for i dag. Dagen i morgen blir digg, men forteller mer om det senere. Og igjen, tusentakk alle lesere mine, dere er best. ♥

Noen som føler det samme?

arkivbilde

-Thea <3

PERSONLIG: UNGDOMSSTIDEN

"kan du ikke skrive noen litt mere personlige innlegg i blandt?" - LeserNå er det virkelig lenge siden jeg har satt meg ned foran macen og faktisk tatt meg tid til å skrive. I det siste har det vært så mye å gjøre, absolutt hele tiden. Enten så er det lekser, prøver, trening og venner, eller så er det familien eller noe annet tull som gjør at tiden ikke går til så mye annet enn å stresse rundt overalt hele tiden. Men nå er det ikke så veldig mye å gjøre, hvertfall ikke de neste dagene. 

Men etter vinterferien, da begynner det. Da begynner helvete som vi alle har gruet oss til helt siden vi begynte i 8.klasse. Jeg kan huske det som om det var i går. Jeg var liten, mindre enn det jeg er nå. Jeg var usikker og redd. Redd for hva som kom til å møte meg på dette store nye stedet. Nye mennesker, ny skole og nye lærere. Alt var nytt, og ALT for stort for lille meg. Tiden i 8.klasse var bra. En tid hvor jeg faktisk hadde tid til annet enn skole og lekser, hvor jeg faktisk hadde tid til å prioritere venner fremfor alt annet. Alt var fantastisk. Vennegjenger som tidligere på barneskolen hadde holdt sammen, ble splittet opp, personer forandet seg og det ble dannet nye "gjenger" på skolen. 9.klasse gikk forsovet ut på mye av det samme, men her begynte til å spisse seg til. Vi ble bedre venner, og de som kanskje ikke hadde så mange begynte å føle seg mer utenfor. Jeg for eksempel, ante ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde et dilemma. Et dilemma om hvem jeg skulle velge ut som mine venner. Det viste seg faktisk at med tiden som gikk, så klarte jeg få dette til å skje automatisk, og nå jeg er veldig fornøyd med den herlige jentegjengen vi har klart å danne oss. 

Men ungdomsstiden er ikke enkel, og det er jeg helt sikker på at jeg ikke er alene om. Det er så mye som skjer. Man er usikker på seg selv, har lyst til å prøve ut nye ting og leve livet, og jeg er helt sikker på at det er flere enn meg som tenker sånn. Fra slutten av 9.klasse og helt frem til nå har jeg hatt mye å styre med og mye som ikke har blitt fortalt på bloggen. Men heller ikke alt egner seg til å bli fortalt på bloggen. Men bloggen har virkelig hjulpet meg igjennom dette, og ikkeminst dere herlige leserne mine. Hadde det ikke vært for dere, og for bloggen, vet jeg virkelig ikke hva jeg skulle gjort her i verden. Tusentusen takk. ?

Nå begynner jeg å bli stor. Kanskje ikke på utsiden, men mer og mer inni meg kan jeg kjenne at jeg blir eldre. Jeg begynner å forberede meg til eksamen og jeg gleder meg så uendelig mye til å begynne på vidregående. Vennene jeg har nå er som sagt supre, og jeg kommer til å savne de utrolig mye, selvom det samtidig skal bli deilig å få seg nye venner og et nytt miljø. Jeg håper ting blir bedre og lettere. Jeg håper på en ny start rett og slett. 

Noen andre som har hatt det sånn som meg? -Thea <3

20 DU kanskje IKKE VISSTE OM MEG

- Jeg er bare 157cm høy. Haha, sikkert mange av dere som visste det, men tenkte å ta det med for det. Å være liten kan jo være greit noen ganger, men ikke alltid.

- Jeg kan ha 2 personligheter. Når jeg er med venner jeg kjenner veldig godt så er jeg sykt glad og snakker drit høyt ogsånn, men når jeg er med mennesker jeg aldri har møtt før eller ikke kjenner så godt, så er jeg sykt stille og utrolig sjenert. Litt morsomt egentlig.

- Jeg hater hunder. Jeg overlever liksom, men kunne aldri noen gang hatt hun selv. Bare klarer det ikke..

- Jeg har over 700 bilder av meg selv på pcen. Helt sykt hvor mange bilder det blir når man blogger. Nesten litt flaut!

- Jeg smiler og er glad nesten hele tiden. Uansett om jeg egentlig er sur eller ikke, så klarer jeg ikke å slutte å smile. Tror det er noe rart som feiler meg. Også får jeg latterkramper minimun en gang om dgaen. Tror de som kjenner meg vet hva jeg mener! hehe- Jeg er ikke så dum som jeg ser ut som. Sikkert mange av dere som tror jeg er sånn som er dårlig på skolen ogsånn, men mitt nivå er ganske middels og jeg er faktisk bedre enn tvillingbroren min, så litt smart er jeg vel.

- Jeg gikk på turn i 2 år da jeg var 7-8år. Men jeg måtte slutte fordi jeg heller skulle satse på slalåm.

- Jeg liker ikke noe som har med julemat å gjøre. Jeg spiste ikke noen ting på julaften eller noe, fordi julemat er noe av det ekleste jeg vet om faktisk.

- Jeg er avhening av godteri. 

Jeg elsker å gå på shopping alene. Fordi da kan jeg finne alt jeg selv liker, uten at folk skal drive å kommentere på det ogsånn!

- Jeg spiser så mye dritt hver dag. Men jeg blir ikke feit. Litt rart igrunn, for hvis jeg skulle lagt på meg av alt jeg spiser, så hadee jeg vel sett ut som en stor feit gris. 

- Jeg har har kjent bestevenninen min i over 10 år. Og vi er fortsatt bestevenner selvom vi ikke går i samme klasse på ungdomsskolen. - Jeg har angst for å ta heis. Det går greit hvis den er sånn helt ny å moderne, men sånne trange gamle heiser, nei uff det fikser jeg bare ikke. Da løper jeg heller trapper opp alle etasjene. Det positive i det er jo at det blir litt trening på meg også.

- Jeg er sånn seriøst lat. Hvis mamma spør om jeg kan rydde vekk noe på rommet, tar det mange uker før jeg gjør det. Og hvis jeg må ned for å hente brus, tar jeg heller vann i kjøleskapet enn å gå ned i kjelleren... 

- Jeg leser så mange blogger at jeg ikke har tid til å gå inn på alle hver dag.

- Jeg har sykt mange yngre venner. Sikkert fordi jeg er så liten eller noe, men hehe jeg har dritmange venner som enten går i 8. eller 9. Men det er jo litt koselig også da:)

- Jeg hører på en sang i noen uker, konstant hele tiden, før jeg går lei av den. Da hører jeg ikke på den på mange måneder eller noe, fordi jeg blir så dritt lei av den. 

- Jeg har altfor mange uvaner. Kunne ikke laget et innlegg om det engang, fordi det hadde blitt så langt at bloggen ikke hadde godtatt det tror jeg. Tror ikke dere vil vite det heller. 

- Jeg er egentlig veldig blakk. Men med engang jeg får så lite som 200kr eller noe så er de borte samme dagen. Tror det kalles shopoholiker eller noe jeg...

Jeg har aldri vært utenfor Europa. Det er litt morsom egentlig, fordi jeg har vært i utlandet hvert år siden jeg ble født, men jeg har alltid vært i Europa. haha


Rhodos, for ganske så lenge siden..

Fikk dere vite noe nytt om meg?

-Thea <3

MITT NATURLIGE HÅR

Heyhey! Da var nok en dag på skolen fullført og jeg kjenner presset allerede. Blir nok endel jobbing med skolen fremover, men skal også prøve å få blogget litt, som alltid! 

Men siden det er endel som har spurt om de kan se håret mitt når jeg ikke har rettet det, så tok jeg noen bilder. Jeg tror de fleste kan være enig med meg når jeg sier at jeg ser ut som en puddel, fordi det er jo virkelig det jeg gjør. Så nå håper jeg alle skjønner hvorfor jeg retter håret hver dag... uff hater håret mitt!Hva syntes dere?

-Thea <3

DAGENS BILDEHva syntes dere om bildet?

-Thea <3

hits