tettut96 - Thea Celine

DAGENS ANTREKK

Heiiiii alle sammeen! Lenge siden nå altså. Okei nå har det seg nemlig sånn at jeg starter på skolen i MORGEN. Dere aner ikke hvor mye jeg gruer meg men samtidig hvor sykt mye jeg gleder meg til å komme igang igjen. Jeg vet at mange av dere har savnet bloggingen min, men jeg måtte rett og slett ta meg en pause og nyte de siste ukene av sommerferien. Tenkte at jeg skal blogge for dere hvis jeg har noe å blogge om og at dette egentlig bare skal bli en blogg hvor jeg bare skriver om ting når jeg har tid. Og jeg vet jo ikke hvor mye jeg får tid til i forhold til skole, trening osv. Jeg vet også at dere hater at jeg kommer frem og tilbake på bloggen, men sånn for det bare være. 

Så i dag har jeg vært en liten tur i Sandvika med Pernille, kjøpte oss frappuchino og satt oss ute for å nyte siste dagen med skolefri. Ellers så tok jeg noen bilder i dag for første gang på evigheter! 

topp og shorts ginatricot smykke hm sko bianco 

edit; gikk med dette på sandvika, men nå har jeg skiftet fordi jeg skal på fotballkamp senere i dag. 

Hva syns dere om antrekket?

-Thea

17.MAI KJOLEN?

Heihei! Sikkert flere av dere som er i samme sitasjon som meg og ikke har bunad til 17.mai. Derfor tenkte jeg å legge ut noen av kjolene jeg liker som kunne passet til 17.mai men også til andre anledninger.  Mine favoritter er helt klart nr. 2, 7 og 9. elsk ♥ Ble litt forskjellig størrelse, men det får gå. 


Nr.1 HER // Nr. 2 HER // 
Nr.3 HER 


Nr.4 HER // Nr.5 HER  // Nr.6 HER


 Nr.7 HER // Nr.8 HER // Nr.9 HER 

Favoritt?

-Thea

DAGENS INSPIRASJON

inspiration2012

 

Topshop cropped jacket
$110 - topshop.com

Ksubi short jean shorts
$180 - net-a-porter.com

Jeffrey Campbell leather boots
105 - harveynichols.com

Marc by marc jacobs handbag
$355 - stylebop.com

French Connection long scarve
50 - houseoffraser.co.uk

Tom ford sunglasses
$490 - scoopnyc.com

Family Wall Quotes
$8 - squidoo.com

MIN GARDEROBE

Aah det er evigheter siden jeg har gjort noe slik på bloggen. Denne gangen tar jeg tre topper som jeg elsker. Hvilken kunne dere hatt i deres klesskap?

1. Gina Tricot  2.h&m 3. Bikbok

-TheaNELLY WANTS

Lenge siden jeg har lagt ut et sånt innlegg so here we go. Her er noen godbiter fra Nelly som jeg veldig gjerne skulle hatt i klesskapet mitt!

Hvit Kjole HER Bikini HER Jumpsuit HER Skinnjakke HER Rosa Kjole HER Pumps HER Shorts HER Veske HER

Noe dere kunne tenkt dere?

-Thea

FABULOUS FASHION

Jeg er forelsket i absolutt ALT du finner på den siden her. Tror nok jeg skal bestille meg noe så fort som mulig, det er til å dø for! ææ♥ Noen som har kjøpt noe derfra før?-Thea <3


NEW IN: JEFFREY CAMPBELL

JEG ER I HIMMELEN ♥ tusentakk verdens beste pappa!Kjøpte de med fór inni, for de som lurer, fordi det var de eneste de hadde igjen og da trenger jeg heller ikke å fryse på beina! Aah jeg gleder meg helt sykt til å bruke de og dere får se de på i morgen:)

Hva syntes dere? Noen som har samme?

-Thea <3

GLANSVASKET HÅRET

Åå er så glad i dag, endelig har leserne mine kommet tilbake! Har i det siste ligget på rundt 3-400 lesere, men nå er jeg tilbake til 5-600 lesere, noe jeg er såå glad for! ♥

Har akkurat tatt glansvask på håret mitt, og jeg er superfornøyd. Det er en litt alternativ løsning i stedet for å farge det, så bli det liksom en litt mere gyllen og litt lysere farge. Tok et par raske bilder nå, så får dere se hvordan det ble ordentlig i morgen. Ser ikke så stor forskjell da men det får gå.. Hva syntes dere?
-Thea<3

MINE HUDPRODUKTER

Jeg har ikke vært så veldig flink til å annbefale og fortelle dere om produkter jeg bruker, så hvorfor ikke begynne det nye året med noe bra? here we go!

Jeg har ikke vært den som har brukt så veldig mye produkter til meg selv, men noen har det jo blitt. Akkurat nå bruker jeg et par produkter, som jeg syntes funker veldig bra til mitt bruk. 


Bare Minerals Purifying Facial Cleanser, er en smikefjerner som renser huden samtidig som du tar av sminken. Bare å påføre på en pads, ta litt vann i ansiktet og gni i sirkelbevegelser. Genialt! Man kan se at du får renset langt nedi porene. Så bare skyller du det bort med lunket vann. Kjøpte den i London, men tror du får kjøpt den på noen parfymerier i Norge. Husker ikke hva den koster..

Karakter: 5

Sans Soucis Clear skin anti- blemish stick, er et produkt du fører på kviser eller andre ujevnheter i ansiktet. Den må ristes før bruk, og påføres om kvelden etter du har tatt av sminken. Den svir helt sinnsykt når du tar den på, men det går fort bort. Det som er så genialt er at når du våkner, så har den nesten tørket inn, så da er det bare å ta sminken oppå, så syntes nesten ikke kvisene. Love it 

Karakter: 4+ (fordi den svir som et helvete)

Sans Soucis Clear Skin ansiktskrem, er en helt vanlig fuktighetskrem til ansiktet som jeg bruker før jeg tar på sminken her morgen. Tror den er ganske dyr, men den er virkelig verdt det. Den er utrolig drøy i bruk, og etterlater huden fuktig og fin, og klar til å ta på sminken. Denne er virkelig å annbefale!

Karakter: 6!

Hvilke hudprodukter bruker dere? 

-Thea <3

HVILKEN KJOLE?

Æææ, jeg sliter... det er nyttårsaften i morgen og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal ha på meg. Den første kjolen hadde jeg på meg på julaften og juleballet, så føler jeg har brukt den litt mye, men hvilken kjole syntes dere jeg bør ha på meg i morgen?

1.

2.

3. Skal selvfølgelig ha stroppløs bh, men orket ikke å bytte...

4.

-Thea <3

 

hits