tettut96 - Thea Celine

En nydelig dag i Hemsedal

Hey og god fredags kveld, og god vinterferie til dere som starter i dag!

For dere som leste forrgje innlegg, har dere skjønt at jeg har kommet meg til Hemsedal. Vi dro i dag tidlig og sto på ski hele dagen. Utrolig deilig, selv om det skyet til og ble litt kaldt etterhvert. Så kjørte vi til Pers Hotel som ligger i Gol. Så vi bor ikke i Hemsedal, men det tar bare en halv time å kjøre.

Nå har jeg akkurat kommet opp fra Tropicana, som er badelandet her. Og så smart som jeg er, klarte jeg å glemme bikinien, så jeg og mamma måtte løpe opp på sportsbutikken og kjøpe badedrakt! Første og siste gang jeg går i det!

Begynner du vinterferien i dag?

-Thea <3

Skidag = ut på tur ALLTID sur, ut på ski ALDRI blid!

Hey! Jeg vil først fortelle dere at jeg lever, selv om jeg ikke har blogget før nå! Grunnen er at pappa tok fra meg macen i går, siden han syntes at jeg hadde sittet for lenge på den. Så fikk den ikke tilbake før nå, men jeg overlevde heldigvis.

I dag har vi, som dere kanskje ser på overskriften, hatt skidag. Det er seriøst den verste skidagen jeg noen gang har hatt! Før det første hadde jeg helt nye ski, som absolutt ikke skle nedover i bakkene, syyykt irriternede! Og for det andre gikk vi med løssnø til knærne nesten hele veien og det var sånn 5 kilometer med bare oppover i løssnøen!!

Det ble ikke så mange bilder fra dagen i dag, men her er hvertfall noen :)

Haha, de nye skiene mine og de 100år gamle støvlene til mamma!

Annika!♥


Her var jeg så syyykt sliten etter alle oppoverbakkene, så jeg bare slang meg ned i snøen!Har dere hatt skidag? Hva har dere gjort i dag?

Dere kan fortsatt melde dere på konkurransen min HER hvis dere ikk har gjort det!

-Thea <3

Superfin dag i bakken!

Heey!I dag har jeg hatt en herlig dag i bakken sammen med familien! Det var helt perfekt vør og føre. Så dagen i dag har vært vellykket, hvis du ser bortifra tilbaketuren. Haha, men det kan jeg fortelle om senere. Nå skal vi spille litt kort (noe som er en tradisjon på hyttetur) også kose meg med julebrus!

 

Hva har dere gjort i dag? Noen andre som har vært i bakken?

 

-Thea <3

Snowboardgirl + liten konkurranse

Hey! Sorry for lite blogging i går kveld,  men mamma tok fra meg pcen.....men i dag er jeg tilbake. Dagen i dag har gått ut på å være i bakken. I dag kjørte jeg twn tip. Det var mye mer behagelig i bakken i dag, enn det var i går. Kjøpte meg også en ny skijakke på skishoppen. Dere får se den etterpå. Alle bildene jeg legger ut nå, er tatt i går.


Meg og mamma (skikkelig stygt av meg....)

Også en liten gjettekonkurranse, dette er suåerenkelt hvis du vet hvor og hva dette på bildet under er, plusspoeng hvis du vet hva figuren heter. Vinneren får en bloggvurdering!


Så, hvor er jeg?

-Thea <3

Kald og sliten

Heisann! I dag har dagen min gått med på å være i bakken og trene. Kom nettopå hjem. Det var ganske kaldt, men siden jeg hadde varmere i støvlene ble det bedre (skikkelig interresant). Resten av dagen skal jeg slappe av og komme med noen supre blogginnlegg til dere. Skal også avgjøre hvem som vinner header og vurdering, så hvis du ikke har meldt deg på, gjør det litt lenger nede. Hva har du gjort i dag? Har du vært i bakken?-Thea <3

Back on skiiiiii

Heisann! Nå har jeg kommet meg hjem fra bakken. Var ikke der så lenge, siden jeg skulle bare teste skiene mine, men det var deilig å endelig få stå på ski igjen. Skiene funka bra, men snøen i bakken var dårlig.

Har dere vært i bakken enda?

-Thea <3

hits