tettut96 - Thea Celine

mine spillelister

Det er flere av dere som har spurt om jeg kan legge ut musikken jeg hører på. Har lagt ut noen av listene før, men hvorfor ikke bare gjøre det igjen?

→ Cry me a river

Denne listen består av veeldig rolige sanger som jeg pleier å sovne til.

 It's summer baby

Denne lagde jeg i går og dette skal bli sommerlisten min! Blanding av alle mulige glad sanger. Chiller en del 

Dette er hovedlisten min, med en blanding av alle mulige sanger.

Dette er livet

Her har jeg sangene jeg pleier å slappe av til, litt rolige men veeldig digge sanger.


Elskbart

Her har jeg partysangene! Alt fra russesanger til listepop :)

♥ følg gjerne listene mine og kommenter gjerne deres lister i kommentarfeltet 


HVA ER DIN HEMMELIGHET?

Jeg har visst glemt bloggen litt bort i det siste, fordi jeg har hatt så innmari mye å gjøre! Dro fra skolen nesten halv 8 og da hadde vi sittet å jobbet ferdig med prosjekt frem til det! Men det er ikke dette innlegget skal handle om. 


FIkk nemlig en ide av ANDRINE (besøk gjerne hennes), om at jeg kan ha et innlegg der dere forteller deres hemmeligheter! Dere kan kommentere helt anonymt, og dere kan skrive hva dere vil. Det kan være positivt, negativt, personlig eller ikke personlig, det er helt opp til dere. Poster noen av "Hemmelighetene" deres i et eget innlegg senere så kjør på folkens

Thea

sjekk ut dette

Yeye! Siden jeg er så snill, så har jeg to sanger å dele med dere!

Denne er det vår alles kjære Mathias Haukeland og Haris S. som har laget. De setter veldig stor pris på om du tar deg tid til å høre på den. Og tro meg, den er verdt å høre på♥

Denne er det gruppen RedDegree som har covret, og den er så sinnsykt bra! Vet godt hvem han som synger er og vet at de hadde satt pris på om du tok deg tid til å høre på sangen og subscribe youtube channelen deres. De har flere sanger som også er verdt å ta en titt på!♥

Hva synes dere?

Thea

Oppskrift: Havrepannekaker

Var flere som spurte om jeg kunne legge ut oppskriften på havrepannekakene jeg lagde! Husker ikke hvor jeg fant oppskriften, men her har dere den hvertfall.

Du trenger:
2-3 dl havregryn 
2 egg
2-3 ts sukker

Av denne oppskriften blir det ca 6 små pannekaker, men siden de er sykt mektige pleier jeg å halvere den hvis det bare er jeg som skal ha. Så bare blander du alt sammen, og tilsetter eventuelt litt melk hvis røren er veldig tjukk. De stekes et par minutter i pannen, til de er gylne på begge sider. Tar maks 10 minutter fra du starter til de er klare til å spises! Perfekt hvis du har litt dårlig tid.

Du kan ta på nesten hva du vil, men jeg pleier å bruke jordbærsyltetøy. Nytes gjerne med et glass juice, kan ikke bli bedre! Også er de jo sunne ♥

Har dere prøvd disse før?

Thea

WARN A BROTHER 2013 OG BUENA VISTA 2013

Warn a brother 2013 - nesbrurussen. 

Disse jentene har akkurat sluppet sitt dekknavm og  de hadde satt stor pris på om du likte siden deres på facebook  HER :):) Sjekk også ut sangen deres i videoen under + last den ned HER hvis du er keen på det! 

 

Buena vista 2013 - Sandvikarussen

Disse jentene slapp dekknavnet for noen uker siden, men siden jeg sletta den andre bloggen får de en sjanse til! Facebooksiden deres kan dere like HER og videoen kan dere se under:)

Thea 

ME & MY TWINDet ligger i familien.

Har hatt en kjempekoselig dag med Marcus og Stian! Da det endelig ble fint vær tok vi en båttur midt på dagen, og senere ble Stian med på en båttur på kvelden etterfulgt av gaming og hoppe på trampolinen. Haha tilbake til det barnslige livet på hytta ♥ Hva syns dere om bildene?

-Thea

HJEMREISE

Heii og god morgen! Sikkert ikke mange av dere som er våkne enda, meen det er jeg. I dag skal vi nemlig hjem igjen til kalde Norge! Flyet vårt går vel rundt to lokal tid (haha altså ett for de som er i Norge) også er vi hjemme sent i kveld så da blir det ikke noe blogging før det. Har hatt en fin ferie, men det skal bli deilig å komme seg hjem igjen før vi reiser på hytta allerede i morgen. Håper alle sammen har det bra der de er ♥ og jeg har jo klart å bli forkjøla også, haha det passer jo dritbra med tanke på en litt lang fly tur og resten av sommeren..

Ser ut som en hvit fisk på bildet, men det får gå

Hva skal dere i dag?

-Thea

LYKKEEE

ÅFYFAEN JEG ER SÅ GLAD. Våknet opp til en melding om at rimi hadde noen såkalte kodekort som man kunne hente for å kjøpe billetter til Justin Bieber konserten, så jeg fikk pappa til å kjøre meg til Sandvika for å hente! DC var utsolgt, men herregud golden circle er mer enn bra nok for meg! Det kommer til å bli en opplevelse for livet - can't wait!♥♥♥♥♥

Noen andre som har fått billetter?


fyfaen det blir så vilt bra!

-Thea

STILL SPØRSMÅL PÅ FORMSPRING

JUSTIN BIEBER KONSERTEN!!

Dagen i går var fantastisk, og det er rett og slett noe av det SYKESTE jeg har vært med på i hele mitt liv. Orker ikke å fortelle så mye, men å tilbringe over 10 timer på operataket var virkelig verdt det! Har vondt i ryggen, beina, hodet og halsen -  men sånn blir det vel når man ofrer så mye for en person! Filmet endel så jeg satt sammen et par småklipp + noen bilder jeg tok, håper dere liker det!

Noen andre som var der i går?Ikke så mange mennesker da..
Har aldri sett på ille ut som det jeg gjorde her!!

-Thea

hits