tettut96 - Thea Celine

IDYLL

Endelig litt finvær i Norge også ♥ Har nytt dagen ved å være på bramskjera og i Nevlunghavn med familien. Må jo nyte de få dagene vi har med sol her nede! Ellers så får vi gjester om inne så altfor lenge, alle hyttenaboene skal samles til en sånn årlig hyttefest så det blir sikkert koselig. Ha en fortsatt fin dag alle sammen! 

Har dere også fint vær i daag?

-Thea

HAPPYDAY

HA EN FIN DAG VERDENS BESTE LESERE 

-Thea


DETTE ER MEG
og jeg er er 100%normal.

Da har vi kommet oss på hytta og her skal jeg være i hvertfall en uke også blir det litt frem og tilbake etter det! Vi har veldig bra internett her, så skal prøve å holde bloggen oppdatert så godt jeg kan. Håper dere får en fortsatt fin dag, så kommer jeg med innkjøpene fra Kypros senere i kveld. 

Hva syns dere om bildene?

-Thea

LAST DAY IN PARADISE

Hallaa folkens! Nå har vi akkurat kommet opp på rommet, etter å ha ligget på stranden en hel dag. Synd at dette er den siste dagen vi har her, for i morgen går turen nemlig hjem igjen til kalde Norge! Klarte forresten å få meg selv oppi en sånn sofa, så vi kjørte 5 stykker i den etter båten! det var faktisk dritgøøy. Ellers så legger jeg ut antrekket fra i går kveld senere i dag, fordi jeg ikke rakk å gjøre det i går. Håper fortsatt at alle nyter ferien, så snakkes vii:)Hva har dere gjort i dag?

-Thea

LAST NIGHTHadde en superkoselig kveld i går! Har ingen bilder fra dagen idag så derfor legger jeg ut disse. Haha har heller ikke en dritt å skrive så da blir dette innlegget sinnsykt spennende for dere. Håper alle sammen nyter sommerferien for fult, det gjør ihvertfall jeg!

Hva syns dere om bildene?

-Thea

PARADISE

Dette stedet er fantastisk. Deilig med hetebølge, men synd vi kun har to dager igjen før vi skal tilbake til kalde Norge... skal ihvertfall nyte de siste dagene fult ut! Skal se om jeg får lagt ut kvelden antrekk senere i dag. Vi blogges senere!

Hva syns dere om bildene?

-Thea

 

HERLIG DAG I VARMEN

Heihei alle sammen! Jeg fikk desverre ikke blogget i går, iphoto klikka og jeg hadde egentlig ingen bilder å dele så da bare droppet jeg det! Men i dag har pappa tatt massemasse bilder så da har jeg endel å dele med dere på bloggen fremover.

Jeg og Martine hadde bestemt oss for å kjøre parashouting i dag, siden vi ville finne på noe annet enn bare å ligge på stranda! Jeg hadde gjort det før, men det hadde ikke Martine så det var veldig morsomt. Haha orker ikke å skrive så mye i denne varmen så jeg bare legger ved noen bilder! Håper alle sammen koser seg der de er, så blogges vi senere!

Har dere prøvd parashouting?

-Thea

VEL FREMME PÅ KYPROS

Åå det er så sinnsykt herlig her nede! Reisen gikk greit, til tross for at det er fredag den 13., og jeg har allerede rukket å få et par timer i solen. Haha det er bare nett i resepsjonen, men vi bor ikke så altfor langt unna, så det går greit å ta med macen for å blogge litt innimellom. Tenkte bare å oppdatere dere nåå, så poster jeg antrekk osv senere i kveld! Håper alle sammen nyter ferien ♥ Hvor i verden er dere?


-Thea


SOMMERSANGER

Destination Sky - J-Son

Fast Car - Tracy Chapman

Closer - Dreamon

Beaty and a beat - Justin Bieber ft. Nicki Minaj

 Dette er noen av sangene jeg hører mest på for tiden, dere kan skjekke ut resten av sangene jeg hører på på spotify. Listen min finner dere HER eller i sidebaren under spotify tegnet!

Noen sanger å annbefale?

-Thea

YESTERDAY

DERE ER VERDENS BESTE LESERE. Tusentakk for så utrolig mange koselige kommentarer i går!♥

Glemte jo helt å fortelle dere hva jeg drev med i går da. haha. Startet dagen med å bli tvunget med på høyt og lavt i tryvann med bror, for å klatre! Pappa tvinger med at han ikke gidder å kjøpe justin bieber billetter til meg hvis jeg ikke gjør som han sier, så da hadde jeg ikke annet valg enn å bli med. Det var sinnsykt slitsom og jeg trodde jeg skulle dø - never again. 

Raste hjem, før jeg heiv meg på toget til Mjøndalen for å besøke Elise. Overnattet der med Frida og Elise, noe som var utrolig koselig. Haha vi gjorde ikke annet enn å bake brownies, slappe av, masere hverandre og høre på musikk. I dag har vi nytt sola for fult og nå drar jeg og mamma snart en tur til oslo for å spise og kose oss. Ha en fortsatt super dag alle sammen!

Hva gjør dere i dag?

-Thea

hits