tettut96 - Thea Celine

JULEGAVETIPS

Heyhey! Sikkert noen av dere som sliter litt med hva dere skal ønske dere eller kjøpe til andre. Jeg elsker coverbrands, og der finner man utrolig mange fine produkter alt det en jente kan ønske seg. Her er noen av mine favoritter.
1.Smashbox o-glow, kan kjøpes HER // 2. The Balm hot mama og mini kabuki brush, kan kjøpes HER //  3. Smashbox artifical light, kan kjøpes HER // 4. Smashbox brow tech, kan kjøpes HER // 5. EOS 3 pack, kan kjøpes HER // 6. Bare minerals primer, kan kjøpes HER 

Hva syntes dere om julegavetipsene?

-Thea <3

PRODUKTANNBEFALING: MASCARA

Hey! For ikke så lenge siden kjøpte jeg meg en ny mascara, nemlig max factor sin million lashes effect mascara. Hadde hørt veldig mye bra om den og hadde derfor veldig store forventninger til mascaraen. 

Den nådde ikke helt opp til mine forventinger, men var helt grei:

 

Konsistens: Mascaraen er ganske enkel og påføre og gir ikke mye klumper. Men hvis du tar litt for mange ganger, kan det fort bli noen klumper. Men hvis du ikke bruker så mye mascara av gangen, er denne veldig fin og den passer veldig godt for meg!

Utseende: Jeg digger utseende. Det er kult og får folk til å ville kjøpe den.

Pris: Denne kostet rundt 170 kr, noe jeg syntes ikke er så mye. Grei mascara til en grei pis er det jeg har og si om denne.

Resultat: Mascaraen er en ganske bra mascara, funker greit for meg og er ikke en av de dyreste. Jeg liker den ganske godt og gir den en karakter 5-

Sånn ser den ut på:Har dere den mascaraen? Hvis dere har den, hva er deres mening?

-Thea <3

10 TING Å GJØRE PÅ EN REGNVÆRSDAG!

Hey! I dag våknet jeg opp til plaskende regnvær utenfor huset. Jeg blir ikke i det beste humøret når det regner, så jeg tenkte å komme med noen tips til hva du kan gjøre på en regnværsdag!

♥ Ta en laaaang og varm dusj! 

♥ Sleng på deg joggebukse og hettegenser og sett deg ned i sofaen med favorittserien eller favorittfilmen din mens du drikker noe varmt! Herlig!

♥ Høre på favorittsangene dine 1000 ganger og syng med!

♥ Se i gamle blader og eller kanskje lese en bok

♥ Rydd i klesskapet ditt, så kanskje du finner igjen noen gamle klær som du har savnet!

♥ Se på gamle bilder og filmer!

♥ Laste ned masse nye sanger til ipoden

♥ Bake! alltid en suksess hos meg ihvertfall...

♥ Dra på kino med noen venner

♥ Ta bilder av alt mulig! Let litt rundt og finn kule ting å ta bilder av!

// WEHEARTIT //

Håper dette var mange fine tips og at det gir dere litt mer å gjøre på en kjedelig regnværsdag! Nå kommer snart Anniken på besøk så skal vi nok finne på noe gøy! Ha en fin dag alle sammen ♥

Hva syntes dere om tipsene? Hvordan er været hos dere?

-Thea <3

10 ting å gjøre når du er med venner!

Hey! Dette er noe jeg tenkte å fortelle dere, nettopp fordi jeg og mine venner pleier å være ganske kreative på dette. Jeg og Marie for eksempel, setter oss ned og skriver hver vår lapp på ting vi vil gjøre også kommer vi alltid frem til noe, så her deler jeg noen av våre ideer som jeg håper dere liker :)

♥ Prate sammen om alt mellom himmel og jord!

♥ Hvis dere er flere enn to kan dere ha nøtt, sannet og prosent!

♥ Ta bilder, alltid en suksess :)

♥ Sminke/style hverandre

♥ Bake eller lage noe godt

♥ Lage inspovegg/ katalog

♥ Se i nettbutikker og lage en ønskeliste på ting dere vil ha!

♥ Byttelåne klær dere er lei av

♥ Dra til byen på shopping og Cafe

♥ Game (hvis det er dårlig vær og ingen av de andre mulighetene funker) :)


Fotoshoot med Marie og Catrine på fredag!

Var noe av dette til hjelp?

-Thea <3

 

VURDERING AV FOUNDATION

Hey! Tenkte jeg skulle gi dere en liten vurdering på fountadionen som jeg kjøpte i helgen.Denne kostet 160 kroner, og fåes kjøpt de fleste steder der de selger sminke og har merket max factor.

+ ikke så veldig dyr

+ fint utseende

+ sitter bra på hele dagen

+ bra svamp som følger med

 

- lokket under går fort i stykker

- den er veldig vanskelig å smøre ut, hvis du ikke har brukt fuktighetskrem under

- blir fort klissete

 

karakter: 4+

Noen som har denne? Hva syntes dere om vurderingen?

-Thea <3

Supert tips: Spar penger på en fin måte!

Hey! Nå sitter jeg på hotellrommet og ser på senkveld etter å ha spist en god middag på hotellet. Tenkte jeg skulle komme med et lite tips, til en smart måte å spare penger på. Denne inspirasjonen er hentet fra en annen blogg, husker ikke hvilken blogg. Men her er hvertfall tipset:1. Finn et glass (syltetøy, saus....) som er ganske stort.

2. Finn frem et blad og klipp ut masse fine ting du liker.

3. Lim tingene på glasset og begynn å spar penger. Så enkelt er det!

Det som er så bra, er at du blir mer motivert til å spare når du ser alle de fine tingene som er på utsiden og som du har veldig lyst på. For meg funker det ganske bra! :)Hadde ikke så stort glass, så ble bare dette lille tacoglasset, men det funker da!

Hva syntes dere om tipset?

-Thea <3

1 plagg - 3 måter å bruke det på

Da tenkte jeg at jeg skulle ta en sånn 1 plagg - 3 måter å bruke det på igjen. Denne gangen er det en topp jeg har brukt som utgangspunkt. Så håper dere liker det:

Nr. 1Nr.2

Nr.3

Hvilken av de likte dere best?

-Thea <3

Tips 1# - Smart måte å henge opp klærne på!

Hei! Jeg tenkte jeg skulle komme med et aldri så lite tips til dere, siden det er jo alltid morsomt. Denne gangen er det en liten løsning som jeg har funnet på selv, bare se her:Det eneste jeg har gjort er å bruke noen vanlige sølvknagger. Så har jeg hengt opp de klærne jeg bruker mest og som alltid pleier å ligge på gulvet ellers. Hvor smart er ikke det? I stedet for å ha store hauger på gulvet med klær, så kan du raskt og enkelt henge dem opp på knaggene og finne de igjen med en gang. Jeg har også et sted med koseklær som er på døra, enkelt og greit!

Hva syntes dere om tipset? Noen som har tenkt på det samme før?

-Thea <3

Tips til hva dere kan blogge om!

Hei og god mandag folkens! I dag har jeg ikke lært en dritt på skolen. Vi hadde engelsk skrivedag + at vi fikk igjen tyskprøvene, jeg fikk 5 :) Men det er en stund siden jeg kom med noen tips til dere, så jeg tenkte jeg skulle komme med noen tips til hva dere kan blogge om. For det er vel ikke allid bare jeg som kommer i skrivesperre og ikke aner hva jeg skal dele med dere, så her er noen tips!

Husk forresten å meld dere på konkurransen min HER!

Hva syntes dere om tipsene?

-Thea <3

Hva vil dere lese? - kom med tips til hva jeg kan blogge om!

Hei igjen! Da var jeg endelig ferdig med noteringen og øvingen til samfunnsfagprøven for nå. Så sa skal jeg bare slappe av også tar jeg å øver litt til etterpå.

 

Så nå tenkte jeg at DERE skal komme med FORLAG TIL HVA JEG SKAL BLOGGE OM :) Ikke noe som tar så lang tid å forberede og sånn, men noe som dere vil lese, vær kreative.

 

Vinneren av kommentarkonkurransen ble forresten......kristinenae, vurderingen kommer i morgen.

 

 

Hva vil dere at jeg skal blogge om?

 

-Thea <3

hits